- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domi trzymamy kciuki za wizyte...
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pierwszy raz w nocy dziś nie wstałam na sisiu, ale promocję dostałam
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Ide dzis do fryzjera bo juz nie moge na siebie patrzec 3-4 cm odrostow wyplowiala farba na wlosach moich brwi to juz nawet nie widac (bo z natury blondynka ze mnie ). Ja osobiscie uzywam caly czas farby z L'oreal mam po niej miekkie i blyszczace wlosy, kiedys uzywalam palette ale strasznie niszczy wlosy.
Co do basenu to tez lubie ale niestety w ciazy sie na to nie porwe taka moja natura ze zaraz cos lapie i lactovaginal malo co mi tu daje. Ale nie powiem chetnie bym poplywala
Ja dla malenstwa mam juz dosyc sporo rzeczy, wlasciwie mniej mi zostalo do kupienia niz juz kupilam jakos sobie to musialam rozlozyc w miesiacach bo niestety nie bylabym w stanie kupic wszystkiego naraz, kupuje juz tez pampersy jak widze ze fajna promocja a wiem ze od dzis w realu takowa bedzie 49.95zl za 116 papmersów rozmiar 3 (4-9kg) tylko ze z tych sleep&play, ja kupie zobacze jak sie beda sprawdzac tym bardziej jak za taka cene.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie za szybko na rozmiar 3? a jak się nie przyjmą?
Słyszałam, ze pampersy sleep&play sa cieńsze i szybko przeciekają, ale ekspertem nie jestem.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś od pobudki boli mnie głowa, jakaś taka niewyraźna jestem...
Popołudniu idę do dentystki, bo jak usuwałam ostatnio kamień okazało się, że mam jeden ząbek do zrobienia i chcę mieć go z głowy jak najszybciej
Kasia widzę, że nieźle Ci idzie z cukrami. Co do ilości jedzenia, w cukrzycy wcale nie chodzi o to żeby jeść mało! Wręcz przeciwnie, organizm domaga się większej ilości i może być tak jak u Ciebie, jak zjesz więcej, to cukier będzie w normie i ciał ketonowych nie będzie. Ja jutro idę na kolejną wizytę do diabetologa, co tydzień mnie tam sprawdzają, ale jakoś nad tym panuję
Madlen, oj popływałabym sobie. Ostatni raz pływałam w sierpniu w jeziorze, ale to była końcówka 4 miesiąca.
Bananamama hormony nami sterują niestety.ja też mam od kurwicy do płaczu przez euforię...eh ciężkie jest życie ciężarówki
Sylwia podziwiam, że chce Ci się jeszcze pracować. A do kiedy zamierzasz?
Przy okazji, ostatnio tak sobie rozmyślałam i w ciągu ostatnich dwóch lat, tylko w dwóch przypadkach moje znajome bez problemu mogły wrócić do pracy po macierzyńskim A reszta albo do zwolnienia, albo wracała na miesiąc i była przenoszona np. do innego (gorszego) działu. Masakra z tą pracą. Mój szef cały czas zapewnia, że będę mogła wrócić w każdej chwili, ale kto wie co będzie w przyszłym roku.
A jak u Was z pracą? Wracacie czy wychowawczy?
Czy Wasi znajomi też zaczynają wypytywać kiedy w końcu urodzisz? Ostatnio kogo spotykam, to pierwsze co słyszę "to Ty jeszcze się kulasz?" no kurcze, jeszcze mi 2 i pół miesiąca zostało...
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja od głupich bab słyszałam, że mam duży brzuch jak na ten etap.
Więc jszcze trochę i będą te pytania..
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A na macierzyński to sie chyba nie załapiemy, wprowadzą go jak nam się skończy prawo do niego
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja wczoraj miałam dzień z przeżyciami. Rano zaczełam plamić na brązowo, potem było tego coraz więcej i do tego bolał mnie brzuch. Umówiłam się do lekarza na wieczór. Na szczęście z małą wszystko ok. Szyjka trzyma, krwawienie z polipa a to dego infekcja. Ale lekarz mówił że dzidzia sobie radzi. Dzisiaj byłam umówiona na krzywą cukrową, ale znowu odwołałam bo kazali leżeć. Nie wiem kiedy to w końcu zrobię. Wczoraj na prawdę bardzo się przestraszyłam, jeszcze jak na złość mała ruszała się albo bardzo nerwowo, albo w ogóle.
Dostałam Gynalgin dopochwowo. Mam też straszne wyrzuty że to moje dziciątko jest co chwila badane, ale co zrobić. Lekarz powiedział że "byle do Świąt", potem nawet jak będzie wcześniak to wyratujemy. Ja jednak wierzę że uda mi się utrzymać ciążę do końca. Ja dzisiaj odpoczywam, a malutka kopie Kontrola za 2 tyg. Pozdrawiam was gorąco