BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #500224 przez 25malinka
Agnieszka86 a dużo ważyłaś przed ciążą, bo to zależy też od tego ile przytyjesz bo jeśli byłaś szczuplutka to przytyjesz więcej,moja koleżanka np przytyła 23 kg

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #500226 przez koticz
Ja jestem powiedzmy na + 8-9kg ale wymiary mam najlepsze w biuście i biodrach po 100 a w pasie 97 :S mam budowe ogóra zielonego :S ale to w biuście i w biodrach przybyło tylko po 3cm to malutko wszystko mi w brzuszek idzie.

Ja się wykompałam i takiego powera dostałam,że całe mieszkanie posprzątałam(to jest wielka zaleta posiadania małego mieszkania-1h i chata lśni ;) )

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 tygodni temu #500230 przez Agnieszka86
koticz napisał:

Ja jestem powiedzmy na + 8-9kg ale wymiary mam najlepsze w biuście i biodrach po 100 a w pasie 97 :S mam budowe ogóra zielonego :S ale to w biuście i w biodrach przybyło tylko po 3cm to malutko wszystko mi w brzuszek idzie.

Ja się wykompałam i takiego powera dostałam,że całe mieszkanie posprzątałam(to jest wielka zaleta posiadania małego mieszkania-1h i chata lśni ;) )

To też ładnie trzymasz wagę :) Zazdroszczę powera, bo ja mam takie oklapnięcie, że nic mi się nie chce, nawet iść wykąpać...dobrze, że rano posprzątałam. Miałam jeszcze pranie zrobić, ale zwyczajnie mi się nie chce. Muszę się zebrać od 20 bo jakieś babskie filmy mają lecieć chyba na TVN, a że ja dzisiaj samotna kobieta to coś idealnego dla mnie :silly:

12 lata 3 tygodni temu #500231 przez 25malinka
no męcze sie z tym zdj i męcze,wcale nie chce sie załadować nie wiem czemu

12 lata 3 tygodni temu #500232 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

Agnieszka86 a dużo ważyłaś przed ciążą, bo to zależy też od tego ile przytyjesz bo jeśli byłaś szczuplutka to przytyjesz więcej,moja koleżanka np przytyła 23 kg

Startowałam z wagą ok. 53. Przytyję ile przytyję, żeby tylko w miarę szybko to zrzucić potem:)

12 lata 3 tygodni temu #500236 przez xxElaElaEeexx
Ja mam w biuście 106cm ,w biodrach 100cm a w brzuszku mierząc przy pępku 103cm.
Mi w biuście przybyło 3cm :huh: A w biodrach też mnie poszerzyło,bo zawsze nosiłam spodnie 38 a teraz 40 :huh: Nio najbardziej mi brzuszek rośnie :)

12 lata 3 tygodni temu #500238 przez 25malinka
To szczuplutka,ja ważyłam więcej i dlatego musze się troche pilnować

12 lata 3 tygodni temu #500240 przez lenusia7
malinka jak na razie a tu bije rekordy i 18 na plusie

12 lata 3 tygodni temu #500243 przez Agnieszka86
Malinka jak dodajesz zdjęcie wciskasz ten mały znaczek , obok "dołącz obraz"? Bo w poście tylko taki znaczek Ci się pojawi, dopiero jak dasz "dalej" to na forum będzie widoczne zdjęcie. Chyba trochę bez sensu to napisałam, ale może się połapiesz o co mi chodzi :)[img], obok "dołącz obraz"? Bo w poście tylko taki znaczek Ci się pojawi, dopiero jak dasz "dalej" to na forum będzie widoczne zdjęcie. Chyba trochę bez sensu to napisałam, ale może się połapiesz o co mi chodzi :)

12 lata 3 tygodni temu #500244 przez 25malinka

12 lata 3 tygodni temu #500245 przez kika1985
Depeche napisał:

No podobno nie ma w sklepie na dole, ja lubie krowki opatowskie. To taka tradycja jak majonez kielecki. No do Opatowa, gdzie je produkuja, to go raczej nie pogonie. Siedzi i mysli, gdzie je kupi ;-).

Zezarlam gołąbki, cztery pierożki z wczoraj ( odmażane, trudno będę prykać), pół kotleta drobiowego z buraczkami i czymś się jeszcze muszę dopchać. W barku same czekolady mleczne ( ja mam po nich srake), to nie to, cukierki na choinke to juz bylo, nachosy ( mam po nich syfy, ale to tez nie to) i nie wiem co ja oprocz tych krówek bym zjadła.
Koniec swiata, taki dylemat!

koniec świata ma być dopiero 21 łakomczuszku :)

12 lata 3 tygodni temu #500247 przez Agnieszka86
lenusia7 napisał:

malinka jak na razie a tu bije rekordy i 18 na plusie

Ty to się akurat nie martw, bo to może być związane z tarczycą. A na pewno nie z objadaniem, bo jak mówiłaś odstawiłaś niektóre produkty i mimo tego przybierasz na wadze.

12 lata 3 tygodni temu #500250 przez lenusia7
Dzis robilam babeczki z banenem bo sa w biedronce po 3 zl tak mi pachna na stole ze ojojj , ale musze wytrzymac do swiat wtedy cos slodkiego chapsne :)) Matko zimno nudno skonczylam robic stroiki i tak sie snuje caly dzien jak za przeproszeniem smrod po gaciach :p

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #500251 przez andzia_zg
A ja jestem 12kg na plusie i w brzuchu mam 100cm.

Przed chwilą skoczył mi znów puls miałam 100 i znów puściła mi sie krew z nosa :dry:

Malinka Agnieszka dobrze napisała z tym zdjęciem. Tu zdjęcie sie nie ładuje. Dopiero jak dasz dalej to wskoczy na forum.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 tygodni temu #500252 przez kika1985
Depeche napisał:

POszalaly, poszalaly... ja sie juz wiecej nie rozmnazam!

Dupy mi nie rozerwalo, ma sie ten potencal. A ten kupil mi nie takie krówki buuuuuuu, jem, bo co zrobic, ale smak nie ten. No wysle go chyba do tego Opatowa ;-)

Mam chyba znowu skurcz brzucha , u gory taki scisniety, jakby mi spuchl pod cyckami. Boli jak diably, nic nie robilam, wzielam nospe, nie dziala. Oz jaaaaaaaaaaaa.

moze to żołądek??? od przejedzenia :P

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka