BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #500179 przez offca87
hej!

U nas dzisiaj, jak na Londyn, pogoda nieziemska była, bo slonce się pokazało. Z tym, że mały się już drugi dzień tak leni, że albo go wcale nie czuję, albo lekkie muśnięcia raz na kilka godzin. Po dniu niezłej aktywności, te dwa dni ciszy i nieco mocniejsze nocne kopniaki mi nie wystarczają. Wkurzam się, denerwuje mnie to, protestuję i nie zamierzam nic robić. A miałam posprzatać, bo W. wraca w poniedziałek (o ile zdąży na samolot, łajza smutna). Zjadłam i wróciłam do łóżka i leję na wszystko prostym sikiem. A mlody jak się nie zacznie ruszac, to się oficjalnie przestaję do niego odzywać.

ps. Malinka witamy w gronie szalonych dwupaków ;) zdjęcie może mieć max.150kb i dł/szer też jest porządnie ograniczona.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #500185 przez 25malinka
no nie wiem nie da rady chyba,zmniejszam je cały czas i nic z tego

12 lata 3 tygodni temu #500191 przez Agnieszka86
dziękuję Wam dziewczynki za wszelkie miłe słowa:) Mój brzuszek ma 108 cm. i tak już stoi od jakichś 2 tygodni.

Dzieciaki i siostra już pojechali. Zmęczyli mnie:/ Zrobiliśmy pierniczki, które teraz siedzą przede mną, a ja nie mogę sobie na nie pozwolić :( Mężunio jutro wróci, to wszystko zje :)

12 lata 3 tygodni temu #500199 przez 25malinka
no nasi mężowie to teraz mają z nami dobrze,bo kiedy my mamy zachciewajki to i oni korzystają,mój odkąd zaszłam w ciążę to przytył już jakies 6 kg :)

12 lata 3 tygodni temu #500202 przez 25malinka
My :)

12 lata 3 tygodni temu #500203 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

no nasi mężowie to teraz mają z nami dobrze,bo kiedy my mamy zachciewajki to i oni korzystają,mój odkąd zaszłam w ciążę to przytył już jakies 6 kg :)

ooo... to nieźle, mój powiedziałabym, że schudł :ohmy: Ja teraz jestem na diecie cukrzycowej, więc moje zachcianki nie istnieją:/ a zjadło by się to i tamto...

12 lata 3 tygodni temu #500206 przez 25malinka
Aha no to współczuje,ja miałam ten wynik dobry ale staram sie zbytnio nie zajadać słodyczami chociaż często mam na nie ochote,a dużo już przytyłaś w czasie ciąży?

12 lata 3 tygodni temu #500207 przez Agnieszka86
Dziewczyny, czy któraś może mi poradzić... w sprawach komputerowych. Dzieciaki, korzystały z mojego lapka i teraz mam małe ikonki na pulpicie i strony nie na cały ekran. Jak to odkręcić???

12 lata 3 tygodni temu #500208 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

Aha no to współczuje,ja miałam ten wynik dobry ale staram sie zbytnio nie zajadać słodyczami chociaż często mam na nie ochote,a dużo już przytyłaś w czasie ciąży?

Jak do tej pory przytyłam 13 kg (tzn, ostatnie ważenie miałam 2 tygodnie temu), w piątek mam wizytę, zobaczymy ile waga podskoczyła. Dieta cukrzycowa nie jest taka zła, gdyby nie te zachcianki...

A jak u Ciebie z wagą?

12 lata 3 tygodni temu #500212 przez xxElaElaEeexx
Ja przytyłam na razie 5kg :) I jem słodycze właśnie wsunęłam prince polo i 3 kinder niespodzianki :)

malinka a Ty ile przytyłaś ?

12 lata 3 tygodni temu #500213 przez 25malinka
no jak narazie przytyłam jakieś 6, 7 kg

12 lata 3 tygodni temu #500217 przez xxElaElaEeexx
To niedużo :)

12 lata 3 tygodni temu #500218 przez Beata 26
Prawym przyciskiem myszy na ekranie: ustawienia / ustawienia ekranu, a jaki masz windows? To moj igor mowi woec cytuje.

U nas 103 cm w pasie i 10.5 kg do przodu. Dzis pierwszy dzien 28 tygodnia. Czyli tak czy siak przytyje wiecej niz zakladalam. Myslalam (marzylam) o 15 kg na cala ciaze. Ale jem tyle slodkiego, ze to nie przejdzie

12 lata 3 tygodni temu #500219 przez Agnieszka86
To tylko ja, taki gigantus wagowy :ohmy: Ale powiem Wam, że nie czuję się z tym jakoś tragicznie, chociaż było nie ciekawie na początku. Wszytko poszło w brzuszek, biodra, a ostatnio widzę, że trochę też w ramiona (tutaj podobno bardzo dużo wody się składa).

12 lata 3 tygodni temu #500222 przez 25malinka
No jak narazie nie dużo ale zobaczymy jak będzie dalej :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka