BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #499967 przez Depeche
Hej
Aksa dzieki za pamiec. Nocka spoko, spie jak zabita w tej ciazy. Ale zebralo mi sie na tenteges i taki mialam skurcz brzucha, ze az mnie zwinelo. No nie moge chyba ... a mi sie chiec zaczyna. Ja mam codzien wieczorem takie akcje z tym twardnieniem brzucha, juz nie daj Boze zebym sie zmeczyla, czy poszla na spacer. Najpierw boli mnie u gory, pod cyckami, a potem schodzi nizej i czuje jak mi naciska na wylot. Siedze jeszcze w koszuli novnej , pije kawe, bo mi sie w glowie koluje, pewnie jak zwykle mam mega cisnienie.
Ja tez juz wczoraj buczalam, ze chce aby juz bylo po, tak mnie ukopal. Ale jeszcze niech siedzi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #499987 przez Depeche
25malinka napisał:

Jestem z okolic Końskich a Ty skąd?
Ogólnie to dobrze się czuje,ale moje maleństwo coraz to bardziej mi dokucza;-

Hello Malinko krajanko, ja i Lenusia - Kielce ;-)

12 lata 3 tygodni temu #499990 przez Agnieszka86
Gosia dobrze, że brzusio rośnie i to "w oczach" ;)

Depeche u mnie też wieczorami twardnieje brzuszek, ale jak poleżę to mija:) Ja też wczoraj miałam aspiracje na małe co nieco, ale krocze mnie tak bolało, że nie miało by to sensu :(

Zabieram się powoli za gotowanie spagetti dla moich gości, dzieciaki tak mnie o nie prosiły, że nie było szans na zaproponowanie czegoś innego. A potem może będziemy piec pierniczki, kupiłam specjalnie stolnicę wczoraj:) A, co do zakupów jeszcze, to wczoraj przywieźli nam łóżko, nakastliki i materac :) Na razie wszystko siedzi popakowane i czeka na wielkie otwarcie :) Sorki, ale tak się cieszę, że musiałam się pochwalić :laugh:

12 lata 3 tygodni temu #499993 przez Depeche
Agnieszka86 napisał:

Gosia dobrze, że brzusio rośnie i to "w oczach" ;)

Depeche u mnie też wieczorami twardnieje brzuszek, ale jak poleżę to mija:) Ja też wczoraj miałam aspiracje na małe co nieco, ale krocze mnie tak bolało, że nie miało by to sensu :(

Zabieram się powoli za gotowanie spagetti dla moich gości, dzieciaki tak mnie o nie prosiły, że nie było szans na zaproponowanie czegoś innego. A potem może będziemy piec pierniczki, kupiłam specjalnie stolnicę wczoraj:) A, co do zakupów jeszcze, to wczoraj przywieźli nam łóżko, nakastliki i materac :) Na razie wszystko siedzi popakowane i czeka na wielkie otwarcie :) Sorki, ale tak się cieszę, że musiałam się pochwalić :laugh:

Mi nie bardzo odpuszcza, a po orgazmie to mialam taki bol jak na porodowce ;-) Ja musze kupic w koncu te formy na pierniczki ale z domu nie wychodze, bo jak polaze,to skala doslownie.

12 lata 3 tygodni temu #499997 przez Agnieszka86
Depeche A miałaś już taki ból wcześniej po przytulankach:)? U mnie po orgazmie robi się spięty i twardy, ale tylko na chwilę, a potem odpuszcza, na szczęście nie boli :lol:

12 lata 3 tygodni temu #500001 przez Depeche
No nie mialam, ale mi szyjka juz sie troche skrocila i chyba mi nie wolno. Lekarz nic nie mowil, ale pewnie nie wolno, tylko wczoraj mialam mega chcice. Nawet mu sie nie przyznam.

12 lata 3 tygodni temu #500006 przez Agnieszka86
Depeche napisał:

No nie mialam, ale mi szyjka juz sie troche skrocila i chyba mi nie wolno. Lekarz nic nie mowil, ale pewnie nie wolno, tylko wczoraj mialam mega chcice. Nawet mu sie nie przyznam.

Najgorzej jak się chce i się nie da :dry: Odbijecie sobie po porodzie :lol:

12 lata 3 tygodni temu #500008 przez Depeche
Taaa z nowoorodkiem w jednym pokoju :laugh:
Juz to widze :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 3 tygodni temu #500010 przez Agnieszka86
Kochana, damy sobie radę. Dzidziuś ululany w sypialni a rodzice szaleją np. w kuchni:) Ja już układam scenariusze :lol: :lol: :lol:

12 lata 3 tygodni temu #500012 przez Depeche
Umre ze smiechu, ostatnio jak sie wywalilam to urwalam noge od blatu, jak na niego wleze swoim cielskiem to bez ortopedy sie nie obejdzie :laugh:

12 lata 3 tygodni temu #500013 przez Agnieszka86
Depeche napisał:

Umre ze smiechu, ostatnio jak sie wywalilam to urwalam noge od blatu, jak na niego wleze swoim cielskiem to bez ortopedy sie nie obejdzie :laugh:

:lol: :lol: :lol:

12 lata 3 tygodni temu #500020 przez Agnieszka86
Uciekam od Was, siostra własnie dzwoniła, że już jadą i zaraz będą u mnie.
Do później :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #500025 przez Beata 26
Agnieszka86 napisał:

A to my z wczoraj. Jestem w czapce, bo zdjęcie robiłam zaraz przed wyjściem :blink:

30 tydzień:) 2,5 miesiąca do porodu:)

my dziś zaczynamy 28 tydzień i brzuszek dużo mniejszy, a ile masz cm w pasie? mierzysz się na wyokości pępka?
wyglądasz zabójczo! jeśli można tak i ciężarnej powiedzieć?
:)

12 lata 3 tygodni temu #500027 przez Beata 26
Lenusia - to był taki taniec indiański? teraz jak patrzę na choinkę, to widzę jak tam za ręcę tańczymy jak głupie przed nią :) wyobraznia dziala! haha

12 lata 3 tygodni temu #500051 przez katarzyna1702
Hej Dziewczyny jak Maliny ;p

Agnieszka
piękna masz piłeczkę ;) słodki brzuszek mój jakoś bardziej się chyba rozlał choć Mały cały czas grasuję i wypycha się przy pępku;) rano jak leżę na płasko wystaje tylko Wiktor taka już spora kulka podłużna troszkę.

Malinka witamy Cię serdecznie ;)

Ja już posprzątane ugotowane pranie nastawione zaraz legnę na dmuchany materac z książką bo tam mi najwygodniej ;) później może się chwilkę przejdę ale nie obiecuję bo u mnie hula wiatrzycho że aż mi w kominie świszczy ;)

a sny to i ja miałam dziś znów głupie ale nie pamiętam co często się budziłam w nocy i za każdym razem czułam kopniaki a może to Wiktorynka mnie budził ?? Już sama nie wiem.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka