BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 tygodni temu #499869 przez Beata 26
Malinka Witaj, cieszymy sie, ze bedziemy mialy wsrod nas nowa uzalezniona od forum;)

Dzien dobry pieknosci! Sobota :) oby wszystkim nam minela cudasnie!
Lece na dol z checia, na Irke popatrzec przy sniadaniu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #499870 przez Agnieszka86
Dzień dobry :kiss:

Malinka witamy na forum:)

U mnie szaro-buro-ponuro. Mąż wysłany na szkolenie pod Zakopane, wraca jutro. Ja zabieram się za sprzątanie, bo przed 12 mają dzieciaki brata przyjechać z moją siostrą...

Dzisiaj to ja miałam dziwny sen. Śniło mi się, że byłam w szpitalu i siostra, która tam pracuje zabrała mnie na przejażdżkę windą :) Wywiozła mnie na samą górę, a tam takie wielkie maszyny były, które obsługiwały cały szpital. Przy jednej z tych maszyn pracowała koleżanka z liceum i opowiadała, że bierze udział w Masterchefie i będzie gotować swojego kota!!!???
Na szczęście moja nocna wyobraźnia oszczędziła mi widoków gotującego się kota :) Zmykam, ale jedno oko jest z Wami :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #499871 przez lenusia7
Witam nowa mame ... ja niedaleko bo Kielce :) oczywiscie estem za imieniem LENA :)) POLECAM :)

Beatka tak Ci pozazdroscilam coinki ze az mi sie snila w nocy ze to moja i za cala rodzina tancowałam przy niej :DD

Milego dnia kochane:*

12 lata 3 tygodni temu #499880 przez Agnieszka86
Lenusia wyobraziłam sobie jak tańczysz rytualne tańce przy choince :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj chyba spokój tutaj będzie, bo weekend nam nastał :silly:

12 lata 3 tygodni temu #499900 przez 25malinka
Witam Was,dzięki za tak miłe powitanie :) ja mam także nadzieje,że czas mi z Wami szybciej zleci,bo już nie mogę się doczekać,aż w końcu przytule moją dzidzie :)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #499901 przez Agnieszka86
A to my z wczoraj. Jestem w czapce, bo zdjęcie robiłam zaraz przed wyjściem :blink:

30 tydzień:) 2,5 miesiąca do porodu:)
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #499903 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

Witam Was,dzięki za tak miłe powitanie :) ja mam także nadzieje,że czas mi z Wami szybciej zleci,bo już nie mogę się doczekać,aż w końcu przytule moją dzidzie :)

Zleci, zleci zobaczysz:) Nie długo tak jak my wszystkie uzależnisz się od forum, a wtedy nie będziesz widziała nawet jak czas szybko mija :)

12 lata 3 tygodni temu #499906 przez 25malinka
Duży masz już ten brzusio ja mam chyba troche mniejszy,tak mi sie przynajmniej wydaje :) no ale każdej rośnie w innym tempie

12 lata 3 tygodni temu #499907 przez Agnieszka86
25malinka napisał:

Duży masz już ten brzusio ja mam chyba troche mniejszy,tak mi sie przynajmniej wydaje :) no ale każdej rośnie w innym tempie

Mój już taki gigantus jest:) (chyba uwarunkowania genetyczne-mama też taki duży miała od początku, a potem już tak bardzo nie rósł). Teraz mierzę go regularnie i w sumie na razie stoi w miejscu. Wrzuć nam jakieś swoje zdjęcie:) Chcemy Cię poznać bardziej "osobiście" :) no i brzuszek zobaczyć :)

12 lata 3 tygodni temu #499911 przez 25malinka
:) :) No ale to może dobrze,że teraz Ci już taki urósł,niż miało by Ci pózniej od razu taki duży wywalić,czego ja sie właśnie obawiam,wrzuce pozniej jakas fotke bo teraz to nie mam za bardzo aktualnych fotek tylko takie z przed ciąży

12 lata 3 tygodni temu #499916 przez 25malinka
Ja narazie uciekam,bo jade do fryzjera musze w koncu podciąc włoski bo bardzo zarosłam,hehe :)

12 lata 3 tygodni temu #499922 przez aksa
Agnieszka wyglądasz ślicznie!! a Twój szal i czapa mega mi się podoba i ładnie ci ja wyglądam w czapkach jak pół dupy zza krzaka :silly: a brzuszek boski! :)

ehehehe rytualne tańce przy choince, gotowane koty laski co wy przed snem zażywacie że takie odlotowe sny macie?? :cheer: :silly:

mój m dziś zostaje w domu i też zapowiedział sprzątanie sewgo pokoju - centrum dowodzenia- dobrze bo ja tam nie wchodze;p

a mama pomoże mi wyszorować kafelki w łazience- kochana:)

miłego dnia brzuchatki!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 tygodni temu #499926 przez aksa
ale rym zapodałam, jak na częstochowiankę przystało yeah :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 tygodni temu #499929 przez Agnieszka86
Malinka zrób się na bóstwo, potem strzel sobie zdjęcie i wrzuć na forum :) :) :)

Aksa rym pierwsza klasa :) Nie przesadzaj, ja w czapkach czuję się jak grzybek, ale co mi tam, przynajmniej mi w głowę i uszyska ciepło :blush:

12 lata 3 tygodni temu #499937 przez Gosia27
Hej, jestem, czuję się jak po nocy w okopach. Nie spałam praktycznie całą noc. Mała tak kopała że nijak nie mogłam się ułożyć, brzuch mi się napinał i wzięłam ostatecznie no-spę... i Dziś R powiedział, że w ciągu tej nocy brzuchal mi nieźle wystrzelił, o 4 rano już to zauważył. Mała dalej się strasznie wierci.
U nas szaro i leje, zaraz śniegu nie będzie. Cały dzień spędzamy razem bo jutro wyjeżdżam i zobaczymy się dopiero w piątek...
Witam nową mamusię, przez końskie będę przejeżdżała w przyszły wtorek ;)
Agnieszka jak Ty ślicznie wyglądasz. A Zosia to ma już mega pokaźną wille.

buziaki

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka