BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #519061 przez mamcia2013
Ufolka moja siostra to razem z małą płakała z bezsilności :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #519074 przez ufolka
nie dziwię się jej ;/
boli was w kroku ?? tak jakby spojenie łonowe? ;/ bo mnie od jakiegoś czasu boli, i coraz bardziej ;/

11 lata 11 miesiąc temu #519079 przez 25malinka
Hej dziewczyny
byłam tutaj już wszcześniej,ale ciężko Was nadrobic. I kolejny dzień praktycznie zleciał,ugotowałam obiad a pózniej polozyłam się z mężem i przysneło mi się.
Potem poszliśmy na krótki spacer,bo w tym domu już mi sie siedziec nie chce.
Beata ładne łóżeczko
andzia ja z kosmetyków to jeszcze nic nie mam,ddopiero będe się zaopatrywała
lenucha no widzę,że niezła z Ciebie projektantka
koticz mój gin powiedział,że w ciąży powinno się unikać cytrusów,ale ja i tak wcinam mandarynki i pomarańczki
kika ja jak do tej pory to zawsze zdejmowałam skarpetki,bo głupio się czułam

11 lata 11 miesiąc temu #519095 przez Depeche
ufolka napisał:

nie dziwię się jej ;/
boli was w kroku ?? tak jakby spojenie łonowe? ;/ bo mnie od jakiegoś czasu boli, i coraz bardziej ;/

Ty chyba mialas cesarke? Moze trzeba skontrolowac co z blizna, bo mala roznica wieku miedzy dzieciaczkami. Mnie nic tam nie boli, dzis mnie trzustka bolala.

11 lata 11 miesiąc temu #519104 przez mamcia2013
Mnie w kroku nic nie boli... tylko kość łonowa czy jak to się tam zwie jak mocniej dotknę ale nie zawsze.

11 lata 11 miesiąc temu #519113 przez 25malinka
łooo ale się kręci ta moja łobuziara,chyba jej ciasno

11 lata 11 miesiąc temu #519114 przez ufolka
nieee ja rodziłam naturalnie, miałam wywoływany w 42 tyg ;/ morze oksytocyny we mnie wpompowali :S ten ból to myślę że to spojenie, no ale zobaczymy we wtorek, bo pewności nie mam :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #519119 przez mamcia2013
Ufolka to długo nosiłaś małą :)

11 lata 11 miesiąc temu #519133 przez mamcia2013
Ja zmykam Kochane. Rano na glukoze śmigam :angry:
Do jutra brzuszki :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #519138 przez ufolka
mamcia, długo, ale na szczęście okej wszystko :)
powodzenia na glukozie :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #519155 przez dominiczzkka
cześć Mamuśki ! :)
uff... wreszcie po jakiejś godzinie czasu udało mi się was nadrobić ! :) straaaaasznie dużo piszecie, ale to dobrze :) ja od jutra będę tu razem z wami cały czas przesiadywać :) tylko rano muszę coś załatwić, a w południe jadę na sesję zdjęciową ;) więc po południu na bank będę już tutaj z wami cały czas ! :) hehehe. a co do sesji, miałyście też robione, albo będziecie miały ? nie znam się w sumie z panią fotograf, więc jestem ciekawa, jakie będzie miała pomysły na zdjęcia :) zobaczymy :) uważam, że to fajna pamiątka, tak, jak sesja noworodkowa, którą też mam zamiar zrobić małemu po porodzie :) przesłodkie są dla mnie takie zdjęcia. Mam tylko nadzieję, że dłonie i stopy nie spuchną mi za bardzo, bo ostatnio bardzo polubiły to zajęcie... :( niestety, ale takie już nasze uroki :D doczytałam, że kilka z was też ma ten problem, więc nie czuję się osamotniona, bo w sumie nawet nie przytyłam tak bardzo, 10kg jak na prawie 180cm, uważam, że jest ok, ale bywam tak napuchnięta, że wyglądam jakbym z 25 przytyła minimum... masakra ! taki sam problem zaczynam mieć z zakładaniem butów i z toczeniem się, mój M czasami ma ze mnie bardzo dużo śmiechu, a mnie tylko tym denerwuje :). Czytając te wasze wszystkie posty tak bardzo poczułam, że to już tak nie daleko, ze w tym tygodniu też chyba zapakuje torbę do szpitala (oczywiście najpierw trzeba iść na zakupy, bo nawet torby nie mam, hahaha) i zrobię pranie ! takie moje postanowienie ! wczoraj udało nam się kupić w końcu wózek w dobrej cenie, już się nie mogę doczekać, aż mały w nim będzie :kiss: ! Ja kolejną wizytę u lekarza mam 11.01, niestety usg w ciąży już nie będę miała robionego, bo tutaj są robione tylko 2 przez całą ciąże :( ! dlatego na prenatalne i tak latałam do polski, żeby wiedzieć i widzieć czy wszystko z nim dobrze:) ! Łóżeczka super dziewczyny ! Ja stwierdziłam, że Bruno narazie będzie w koszyku, bo tak będzie wygodniej i dopiero ok 2/3msc mu kupię normalne łóżeczko, tylko, że jak już będę kupować, to będę chciała 3 w 1, żeby mieć spokój też na kilka lat. Moja siostra takie ma dla swojej córy i jest naprawdę bardzo z niego zadowolona :) więc mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi :)

11 lata 11 miesiąc temu #519177 przez dominiczzkka
Aksa - jesteś z częstochowy ? :)

11 lata 11 miesiąc temu #519179 przez ufolka
dominiczzzka mocne postanowienia :) a jakie łóżeczko ma twoja siostra?? bo ja też myślałam o zmianie łóżeczka dla swojej, ale boję się że jest jeszcze za mała na takie bardziej dorosłe..

11 lata 11 miesiąc temu #519199 przez dominiczzkka
:) !
siostra ma dokładnie to łóżeczko www.google.pl/imgres?q=%C5%82%C3%B3%C5%B...=1t:429,r:4,s:0,i:97 nie mogę go znaleść na allegro teraz. Najpierw mała miała jako zwykłe łózeczko, a teraz ma juz 2 lata, zdjęte szczebelki i te białe doły, więc ma prawdziwe łóżeczko księżniczki ;)

11 lata 11 miesiąc temu #519209 przez ufolka
dominiczzkka napisał:

:) !
siostra ma dokładnie to łóżeczko www.google.pl/imgres?q=%C5%82%C3%B3%C5%B...=1t:429,r:4,s:0,i:97 nie mogę go znaleść na allegro teraz. Najpierw mała miała jako zwykłe łózeczko, a teraz ma juz 2 lata, zdjęte szczebelki i te białe doły, więc ma prawdziwe łóżeczko księżniczki ;)

Dziękuję Ci bardzo :kiss: jutro poszukam na necie dokładniejszych info :) teraz lecę pod prysznic i czytać Kinga :) dobranoc :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka