BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #518774 przez Beata 26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #518777 przez kika1985
Beata 26 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #518780 przez Lenucha217
ale mnie pinda z allegro wkurza nie chce mi wymienic koszul na M chociaz jeszcze nie wysłała wrrrrrrrr

11 lata 11 miesiąc temu #518786 przez kika1985
leniusia małpiszon z tej baby :evil:

lece chyba na długą kąpiel bo muszę ogolić wszystkie części ciała i zrobić paznokcie u stóp

a mam pytanie głupie heh czy jak jesteście u gina to wchodzicie na fotel w skarpetkach czy bez? bo ja nigdy nie wiem jak wypada :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #518787 przez Agnieszka86

11 lata 11 miesiąc temu #518788 przez Agnieszka86
kika1985 napisał:

lece chyba na długą kąpiel bo muszę ogolić wszystkie części ciała i zrobić paznokcie u stóp

a mam pytanie głupie heh czy jak jesteście u gina to wchodzicie na fotel w skarpetkach czy bez? bo ja nigdy nie wiem jak wypada :huh:

ha ha widzę, że masz ten sam problem:) Ja póki dobrze mi się było zginać, to ściągałam, ale teraz już nie, w końcu zima jest, a poza tym stóp mi nie bada :P

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #518789 przez kika1985
Agnieszka86 napisał:

kika1985 napisał:

ha ha widzę, że masz ten sam problem:) Ja póki dobrze mi się było zginać, to ściągałam, ale teraz już nie, w końcu zima jest, a poza tym stóp mi nie bada :P

:lol: :lol: :lol: głupi problem heh ale widzę że nie tylko mój :P więc ja jutro też będę w skarpetkach:P szkoda bo chciałam mu piękny pedicure pokazać :P i spuchnięte wielkie paluchy :P

11 lata 11 miesiąc temu #518790 przez Beata 26

11 lata 11 miesiąc temu #518792 przez Lenucha217
hahahahah ja ściągam bo glupkowato sie czuje :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #518793 przez andzia_zg
Dziewczyny ja już po korkach :-)

ale mnie bola plecy od siedzenia...zaraz chyba musze pospacerować po mieszkaniu :P

Paulina dobrze, że już jesteś w domu? Jak się czujesz? Co powiedzieli lekarze?
Leż i odpoczywaj

Agnieszka widzę, że już nie tylko Ty polecasz Maltan więc chyba kupię go zamiast Bepanthen'u

Beata łózeczko masz przesliczne. Takie mi sie najbardziej podobają :lol:

lenusia jestes naszym ekspertem od kolorów. Świetne zestawienia nam pokazujesz :-) Ja to do doboru kolorów to jestem antytalent :S
lenusia daj znać jak juz będziesz po widzeniu synusia :-)

kika trzymam kciuki jutro za wizytę :-)
kika ja na fotel włażę zawsze w skarpetkach. Zimno mi w nogi i nigdy ich nie ściągam :P Poza tym wale to :P nie musze mu sie podobać :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #518796 przez Lenucha217
Andzia dam dam znac jak to moje chłopisko sobie rośnie :))) Oj bidulo pospaceruj troche , polez na boku moze ten bol ustąpi .

11 lata 11 miesiąc temu #518799 przez andzia_zg
Lenucha217 napisał:

Andzia dam dam znac jak to moje chłopisko sobie rośnie :))) Oj bidulo pospaceruj troche , polez na boku moze ten bol ustąpi .

może namówię męża na masaż :P :silly:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #518800 przez Lenucha217
dziewczyny jak długo czekałyscie na 1 pieniadze z Zusu??

11 lata 11 miesiąc temu #518802 przez koticz
Hehe mnie wczoraj skarpetki prawie stopy odcieły!!!Tak mi spuchły,pierwszy raz w ciąży i już dziś obrączkę ściągłam i pierścionek zaręczynowy bo mnie uwierać zaczął(od rana nadal mam na palcu odgniot!)

Aga cukier 114mg czyli jak najbardziej w normie :) a popiłam te frytki dwiema szklankami coca-coli i przez godzinę plaszczyłam dupę przed tv.Normalnie jem na obiad co mi w rękę wpadnie i w całkiem sporych ilościach,potem wystarczy,że ogarnę mieszkaie i cukier mam max.95 :) nie wiem jak jest u Ciebie ze spalaniem cukru ale ja muszę tylko uważać bardzo wcześnie rano i tuż przed snem.Dwa dni temu zjadłam całego ptysia(!) potem ściągłam pranie,powiesiłam drugie i wstawiłam trzecie,zamiotłam przedpokój i cukier 98mg hehe

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #518805 przez Agnieszka86
Andzia odpocznij sobie trochę, poleż trochę.

Zastanawiam się, czy nie przełożyć wizyty u dentysty. Bo śnieg pada u nas baaaardzo, nie wiem co będzie do rana! :dry: Chyba podświadomie tej wizyty unikam, bo boli strasznie i pozycja na fotelu nie za dobra dla mnie bo mi duszno i słabo :( Ostatnio jak USG mi lekarz robił, to słabo mi zaczęło być. Na szczęście skończył i jak się ubierałam to głowa w dół i nie fiknęłam mu w gabinecie :dry:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka