- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ugotowana pierś z kurczaka, ananas, kukurydza, ser żółty, masełko, troszkę delikatu czyli takiej przyprawy z knorr-a chyba no i to wsio mieszamy i zawijamy naleśniki a potem obsmażamy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
za mną dziwna i ciężka noc
śniło mi się, że młody tak się rozpycha aż moge rozpoznać kształt jego stópek,ale to aż bolało i się obudziłam, a on rzeczywiście tak masakrycznie mi się po bokach rozciągał tak bolało, przestraszyłam się czy z nim wszystko ok...odskakiwał wyciągał się - mam wrażenie że siedzi jakoś w poprzek - czy to możliwe? nie mogłam spać uspokoił się po jakimś czasie...ale dziś boki brzucha mam dosłownie obolałe...czy to normalne??
ja mam zupę z wczoraj, zrobię jeszcze makaron ze szpinakiem - bardzo nam posmakował z małżem
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
naleśniki hawajskie to :
ugotowana pierś z kurczaka, ananas, kukurydza, ser żółty, masełko, troszkę delikatu czyli takiej przyprawy z knorr-a chyba no i to wsio mieszamy i zawijamy naleśniki a potem obsmażamy
O takich jeszcze nie robilam. Z kurczakiem robie z jablkiem, porem , papryczka chili, serem, natka i tymiankiem. Tez sa rewelacyjne, takie na ostro.
- lenusia7
- Wylogowany
- gaworzenie
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Włąśnie wróciłam z Rossmanna. Kupiłam sobie zapasy kosmetyków żebym nie musiała latać po sklepach po porodzie. Także mam zapas szamponu, żelu pod prysznic itp. Kupiłam sobie tez wkłady do maszynki do golenia bo znając zycie skończyły by mi się nie w porę.
Kupiłam też te pojemniczki na kosmetyki. Rzeczywiście były. Jakoś nigdy wcześniej ich nie widziałam. Przeleje sobie do nich szampon, żel pod prysznic i będę miała do torby do szpitala.
Ufolka ja jestem zarejestrowana na dzieciowych stronkach. Tzn zamówiłam sobie bezpłatne próbki z Johnson&Johnson, jestem zarejestrowana tez w Bebilonie i dostałam misia. Mam tez konto na FamilyService więc może po porodzie coś przyślą. Na Bobovita itp trzeba niestety mieć już dziecko żeby się zarejestrowac :/ Tak samo w Rossmannie jest z tą kartą Rossnę.
lusiaczek też byłam dziś w Pepco ale było tyle ludzi i zrobiło mi się słabo no i nic nie kupiłam :/
lenusia Ty oszołomie że się dałas wyciągnąć na imprezę niezła jesteś
Dusia z tych wózków co podałaś linki bardziej podoba mi się ten drugi
Ale mi narobiłyście smaka na coś dobrego... najchętniej zjadłabym zapiekankę z mięsem mielonym i szpinakiem ale niestety nie mam szpinaku a mąż za nic w świecie nie pojedzie do biedronki więc poprostu zrobię spaghetti.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Jeszcze jedno pytanie, co do noska i co do oczek dla dzieciaczków macie?
A ja właśnie kończę piec naleśniki:) Pieczarki gotowe, czekam, aż siostra dowiezie mi kukurydzę I obiad prawie gotowy:) Jeszcze tylko ser zetrzeć
Na drugie będę miała kapustę z grochem-K.wczoraj gotował wieczorem, mamy cały wielki garnek!
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wyobraźcie sobie, że ja dopiero wstałam... w tym tygodniu nie zrobiłam kompletnie nic ! tylko spałam, nie wiem co ze mną jest, ale po prostu jestem jakaś bezsilna... :/ nawet prania nic nie zrobiłam ! ale dzisiaj się wyspałam, więc to nadrobię i pralka będzie chodziła non stop ! muszę bo w końcu najwyższa pora, żeby się spakować i przygotować wszystko dla Bruna ! czekam jeszcze na paczkę z polski, ma przyjść niestety dopiero w przyszłą sobotę a tam cała reszta kosmetyków, które będą niezbędne a później dziewczyny, jeszcze tylko miesiąc i się rozkładamy... masakra, z dnia na dzień jestem co raz bardziej przerażona, to mnie chyba tak rozkłada. Ale mam nadzieję, że wszystkie dotrzymamy do marca ! moim cichym marzeniem jest 01.03, 03.03 albo 13.03 mam nadzieję, że Bruno posłucha mamusi i wyjdzie na świat w którymś z tych dni bardzo ładne daty
tyle się od was naczytałam o tym Greyu, że też sama zaczęłam go czytać, z tym, że wczoraj przeczytałam chyba tylko 2 rozdziały i mój M mnie pogonił, żebyśmy obejrzeli nasz serial... ale dzisiaj on jest w pracy więc wydaje mi się, że szybko mi pójdzie z tą książką, jak będę miała spokój
co do obiadu, ja dzisiaj robię lasagne, ale zrobiłyście mi wielką ochotę na naleśniki ze szpinakiem mmmm
poza tym denerwuje mnie to forum, napisałam kilka postów i żaden z nich się nie dodał ! a tyle się napisałam codziennie wieczorami was nadrabiam, czasami mi się zdarzy też rano wpaść i tylko mi się ciśnienie podnosi, bo zawsze po jednej nieudanej próbie rezygnuję niestety, muszę jeszcze popracować nad cierpliwością ha ! tym razem też mój post się nie chciał dodać, ale pomyślałam wcześniej i go skopiowałam bo jeszcze raz pisać tego na pewno by mi się nie chciało
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
albo i się nie pochwalę, bo się nie chce dodać
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
buahahaha, nie chcialabym musiec analizowac Twoich snow! niezle!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia Ty też widzę, że zaopatrzona jesteś
Jeszcze jedno pytanie, co do noska i co do oczek dla dzieciaczków macie?
A ja właśnie kończę piec naleśniki:) Pieczarki gotowe, czekam, aż siostra dowiezie mi kukurydzę I obiad prawie gotowy:) Jeszcze tylko ser zetrzeć
Na drugie będę miała kapustę z grochem-K.wczoraj gotował wieczorem, mamy cały wielki garnek!
To miłego pierrrrdzenia!
A do noska mam afrin (uzywam mojej malej nadal) , do oczu te sol fizjologiczna w takich malych pojemniczkach. A w sumie to musze jeszcze przejrzec, co mam kupic,
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze że mama dziś robi obiad bo to sprzątnie mnie wykańcza
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3