- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Kurcze... co można wziąć na gorączkę? w domu mam tylko apap i witaminy...
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
A ja mam stan podgorączkowy - 37 stopni ciekawe co mnie tak rozłożyło... bo przecież nie Rossmann, w którym bylam chwile... tak szybko by mnie zresztą nie złapało...
Oj, oj, nie dobrze! Może spróbuj zrobić sobie zimne okłady na czoło i kark, a jak to nie pomoże to chyba APAP można wziąć.
Nie daj się, walcz!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja mam stan podgorączkowy - 37 stopni ciekawe co mnie tak rozłożyło... bo przecież nie Rossmann, w którym bylam chwile... tak szybko by mnie zresztą nie złapało...
No jak to co, APAP ci pomoze.
Mozesz brac trzy na dobe. Wez lepiej sie poczujesz.
Ja polozylam sie z mala, wstalam i mam mroczki przed oczami, boje sie isc do kibla, bo nie wiem czy bede wymiotowac czy zemdleej. Nie wiem co sie dzieje.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Do jutra
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche może ciśnienie sie zmienia i tak reagujesz? kurcze no nie wiem Ty coś często masz jakieś poważne akcje..a badania ci wychodzą ok? może jesteś osłabiona czegoś ci brakuje..mam nadzieje że ci się szybko polepszy
a mój m już się lepiej czuje leki pomogły, zbiły gorączkę - wziął lapka do łóżka i słysze że gra w czołgi yeah
nic w tv nie ma..nudaa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Laski wezcie Wy na siebie uwazajcie nie przemeczajcie sie:**
Andzia zdrowiej kobieto zdrowiej.
A ja upieklam niedawno szarlotke w ksztalcie serca, za jakies pol godzinki powinien dojechac Igor, po tygodniu nieobecnosci. Jeszcze nigdy tak za nim nie tesknilam... I juz sie go nie moge doczekac.
Ps czytam Was czytam ale mialam ciche dni za soba, to malo pisalam.
Depeche - sweterek boski! I ja tez chce Cie na fb!! ( jestes depeche od DM?)
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szybko się forum pewno nie rozkręci, bo dzisiaj niedziela i wszystkie jeszcze śpią i tulą się do swoich mężczyzn Tylko ja taki odmieniec-jem śniadanie
Andzia daj znać jak się dzisiaj czujesz
Beata dobrze, że Igor już wrócił, nie będziesz już sama. Fajnie tak, czekać i się doczekać Dzisiaj jesteś usprawiedliwiona z niezaglądania na forum, nacieszcie się sobą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobrej niedzieli kwiatuszki:) Pysznych rosołków
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Cześć Agnieszka życzę smacznego śniadania:)
Ja nie śpię już od 6:30, bo mały obudził mnie kopniakami w pęcherz i czułam ssanie, więc i wszamałam śniadanie
I teraz cisza w brzuszku.
Mamcia niech Twoje podwozie jeszcze trochę się potrzyma-szyjka ma czas na skrócenie za 6 tygodni:)
Wiewiórka Ty Farciaro, gratuluję wygrania kosmetyków:) no i zazdroszczę rodzinnej atmosfery w szpitalu, połowa stresu porodowego mniej.
Patrycja daszek na ptaszek zrobił u mnie w domu furorę. Mąż powiedział, że zazdrości Heniusiowi Głupol jeden! powiedziałam, że zawsze mogę mu kupić pieluchomajtki dla dorosłych i też jego cenny ptaszek będzie miał daszek
Podaję Ci link do łóżeczka:
allegro.pl/lozeczko-bukowe-z-szuflada-3-...gpk-i2930083139.html
Nie ma za co
Ignasiowy brzusio rośnie--uuu, gratuluję 90 cm:)
Patka zawsze, gdy się loguję na forum widzę Twój pierwszy post i czasami myślałam o Tobie. Co tam, jak tam:) Gratuluję zafasolkowania, trzymam mocno kciuki za przebieg całej Twojej ciąży, daj nam znać 14. 08:)
Dobra data na poród, mój tata urodził się 14 sierpnia:)
Andzia pewnie lekko Cię przewiało, teraz wystarczy parę chwil, żeby złapać jakieś przeziębienie. Kuruj się, kuruj!
Katarzyna oglądałam wózek, który wybraliście dla Wiktorka-bardzo ładny i pewnie praktyczny. Super!
Ja mam wózek po chrześniaku, gondola na pewno nam posłuży te 6-7 miesięcy, a potem kupimy szeroką, taką, aby dziecko mogło się swobodnie położyć na boku- spacerówkę. W ten pojazd po prostu zainwestujemy, bo dłużej będziemy chodzić z Heniusiem w spacerówce, niż właśnie w gondoli.A tak jestem zadowolona, z tego wózka co mam:)
Wczoraj miałam od tak męczący dzień, że pod wieczór nic już nie widziałam na oczy:)
Rano pojechałam z mężolem i z teściem do pobliskiego miasta na zakupy (godzina drogi, a plecy mnie napierdzielały jak nie wiem).Myślę,że to już taka ostatnia wyprawa, bo nie mam już sił, no i trochę strach:)
Obcykałam w necie komis z rzeczami dla dzieci, udało nam się kupić stelaż pod wanienkę za 40 zł. Nie jest w ogóle zniszczony, a przyda sie na kilka pierwszych miesięcy (4-5?). Zamierzamy kąpać synusia w pokoju, więc jest mało miejsca, aby postawić wanienkę i niewygodnie: łóżko odpada, szafka też, bo dojście z jednej strony, wiec stelaż wpasował się idealnie.
Kupiliśmy też ocieplany kombinezon na wyjście ze szpitala: taki z okrywającymi częściami na nóżki i łapki. Miałam co prawda welurkowy, ale myślę, że będzie za zimno na późniejszy, pierwszy pod koniec marca-spacer. Zamówiłam także od dziewczyny z ogłoszenia tablica.pl przewijak z ikei za 70 zł, też nie zniszczony, zadbany, więc małym kosztem mam już wszystko dla synka. No dobra, został jeszcze cyckonosz na piersiony:)
Aksa zrezygnowałam jak widać z tamtego przewijaka, do którego podałaś link, bo prawdę mówiac nikt nie ma sił, ani czasu-mąż, teść, aby go malować. Lenistwo zwyciezyło
Pochwaliłam się, wiec kończę. Kurcze, nawet nie sądziłam, że zakupy dla maluszka potrafią bardziej cieszyć niż robione dla siebie
Dobrej niedzieli Dziewczyny! Napiszcie mi kiedy pakujecie torby do szpitala, tak orientacyjnie:)
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj spędziłam cały dzień z siostra i wybila mi z głowy dużo niepotrzebnych rzeczy bo później by się okazało ze 300zl leży niepotrzebnie w szafce.
Ja torbe będę pakować 4 tygodnie przed terminem.
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
Aga ja mam tak:
2 koszule do karmienia
2 reczniki jeden maly 2 duzy
klapki do kapieli
paputki
szlafrok
skarpetki
2 ubranka 56
2 Ubranka 62
2 czapeczki
niedrapki
Recznik z kapturkiem
Dokumenty
Brakuje mi:
Tamtum rosa
Majtki poporodowe
Podklady te na lozko
Podklady te jak podpaski
Biustonoszy do karmienia <2>
wkladki laktacyjne
kosmetyki i przybory toaletowe )