- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zostawiłam wszystkie osoby.... najwyżej będziemy miały puste miejsca...
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
kika1985 napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ok Dopisuję imie córeczki
dzięki
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kika1985 napisał:
Zostawiłam wszystkie osoby.... najwyżej będziemy miały puste miejsca...
jak nię nie odezwą po porodzie to wtedy je najwyżej usuniesz
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vernix napisał:
Obiecany chleb ze smalcem ze szpitala jednak był 1 korniszon
Seriously?
<jak w obozie... Sorry ale tak mi sie skojarzylo...>
I rzeczywiscie w wiezieniach to maja wyzerke, tylko dlatego, ze to mezczyzni czy o co kaman? A gdzie warzywa / owoce? Albo ja w jakims innym swiecie zyje. Az chyba jutro zadzwonie do szpitala i zapytam co sie tu je, bo strach sie bac.. Chociaz ja po 2 h do domu pojade/..
Ja tam sie wkurzylam na to foto i na takie warunki! Ciekawe czy lekarze to samo dostali?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
depeche racja, do nas do zakładu przyszedł kiedyś "straszący" list od więźniów, ze niby cos nie tak było z naszym produktem, ktory dostali do jedzenia. W główkach im sie przewraca.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Jednak widzę, że noc nie była dla większości z nas odpoczynkiem. U mnie też, pojawiały się bóle przepowiadające, jak myślę, bo bolał mnie odcinek lędźwiowy kręgosłupa, pachwiny i brzuch coraz bardziej jak na miesiączkę, plus kłucie w pi...Oczywiście czterokrotne wstawanie na siusiu też dało mi się we znaki.
Widzę też, że od soboty zmienił się wygląd śluzu..Mam nadzieję, że mały się przygotowuje:)
Byle dotrwać do czwartku w dwupaku-do odebrania wyników i do piątkowej wizyty, potem niech się dzieje:)))))
Trzymam MOCNO kciuki za wizyty:
-Agnieszki
-Hoborr
-Ufolki
-Andzi
Jestem ciekawa, czy Wasi ginekolodzy przepowiedzą kiedy maluszki będą z Wami:)
Andzia posiedzimy z Tobą na forum i czas do wizyty szybciej minie, już jest 11:)
Panika współczuję tego męczenia Cię przez skurcze...
Patrycja gdzie jesteś? Za tydzień będziesz Mamusią, być może już o tej porze!
Unbreakable też ma cc 26.02??
Beata ja też śpię na podkładzie od jakiegoś czasu, lepiej nie być negatywnie zaskoczoną i mieć dodatkową pracę w postaci czyszczenia materaca..
Dziś też miałaś fazę na Fantę?
Powodzenia podczas rozmowy z położną-przekonaj ją, aby Cię zbadała.
Ufolka mam wrażenie, że już u Ciebie/ u Was baardzo blisko:) jak to nie dośniłaś, która z nas pierwsza urodziła??? no jaaaak?
ElaEla jak tam swędzenie??minęło??
Depeche masz rację z tym zaskarżaniem przez więźniów. Mam kumpla klawisza i też mi opowiadał podobne historie: a to śniadanie nie pasuje, bo niby dietę mają, podań piszą multum.
A tutaj człowiek się zastanawiał o co chodzi z tym jedzeniem.Rozumiem (?!?), że szpitale nie mają kasy nawet na leczenie, a co dopiero na jedzenie, ale takie zestawienie na kolację to już była lekka przesada.
Pozostałe posiłki też wołały o pomstę do nieba, stąd moje przygotowania co do planowania obiadów w szpitalu na zapas:)
Dobrego dzionka!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mi się dziś śniły poronione sny śniło mi się że rodziłam ja, vernix i lafi i robiłyśmy wyścig kto szybciej ale nie wiem jak się skończył bo się obudziłam potem jeszcze coś o wizycie u ginki, a tam.. mój były jako dawca nasienia dla jakiejś dziewczyny hehe tego to jeszcze nie śniłam potem się okazało że z moją ginką sypia on, no paranoja, dobrze że mnie R. obudził budzikiem
matko, jak mnie tyłek boli ;/
MATKO BOSKA CZESTOCHOWSKA! Nie wiem co lykasz, ale przestan!
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wstalam o 6 , ubralam dziecko, zrobilam jej chrupczasy i poszlam spac. Przed 10 opuscilam łoże A trzeba bylo nie spac, bo jakas menda mi płaszczyk o 8 rano podlicytowala, dla melej. W domu nie mam nawet kromki chleba, chyba jednak musze sie wyekspediowac , no i jak wykle prasowania znomu w ch. NIe wiem mnozy sie to to czy jak. Bratowa dzwonila, siedzi z dwojka dzieci i popada w depresje. Mowie Wam dobrze mamy, ze rodzimy na wiosne, bo zaraz wyjdziemy do ludzi. A tak jak ona cala zime w domu. Masakra.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mi się śniło,że się całowałam w kuchni z jednym facetem a w pokoju z innym
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Hoborr napisałaś też do Gosi27 wiadomość na priv z danymi do FB? Doda Cię do naszej grupy
no jak narazie to zysakałam pokaźną grupe nowych znajomych na fejsdie:) - choc nie wiem kto jest kto , ale do grupy jeszcze nie należę
Juz pisze do Gosi27:)
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Beata - widze ze czeka nas dzisiaj to samo... ja bede miala o dziwo jeszcze lekarza, wiec moze sie czegos dowiem od nich i sprawdza co i jak
ja dalam wieczorem synkowi wychodne, ale nie skorzystal, wiec albo ma czas dzisiaj, albo dopiero od soboty po poludniu
milego dnia!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia