- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
To ja z kolei ciągle wstawałam zobaczyć, czy przypadkiem coś nie zaczyna mi się dziać. Wczoraj wydawało mi się, że czop mi zaczyna odchodzić. Ale chyba to był fałszywy alarm:)
Ja też za każdym razem jak jestem w łazience to zaglądam na wkładke czy przypadkiem nie zaczyna odchodzić czop itp. Szczególnie po tym wtorkowym sączeniu się wód... Ale od tamtej pory mam spokój... i ciągle cisza...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzięki są smsy i miłe słowa. Czekamy, skurcze się trochę uspokoily. Jestem na oddziale i zaraz idę chodzic może coś szybciej ruszy. Teraz to odszedł mi prawdziwy poprawiony czop, ciągle coś takiego krwawego wypływa. W miarę możliwości będę się odzywać.
aga jednym słowem mąż ci wykrakał poród trzymaj się
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Dzięki są smsy i miłe słowa. Czekamy, skurcze się trochę uspokoily. Jestem na oddziale i zaraz idę chodzic może coś szybciej ruszy. Teraz to odszedł mi prawdziwy poprawiony czop, ciągle coś takiego krwawego wypływa. W miarę możliwości będę się odzywać.
Trzymamy kciuki
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z tym czopem to Sami pisała a potem zamilkła, no ale u niej nie był podbarwiony, musiało mi się coś poprzestawiać
Mamcia no ciężko było, miałam dużo szwów, no ale raczej to była bezsilność niż ból, ja po prostu nie dałam rady przeć już, z sił opadłam, no ale jak zobaczyłam że położna szepce coś z lekarzem to zaczęłam bać się że zaraz jakieś kleszcze, próżnociągi itd i zebrałam siły i 2 razy parłam i poszło.. dzięki Bogu
hejka Kinga
Ela no teraz Ty masz sny ! przyznaj się co brałaś ja czułam inaczej jak czop wypływał, tak ze środka coś płynęło zresztą on cały czas po trochę mi wychodzi
Vernix mój R. też jest na bieżąco z porodami na forum hehe czy tego chce czy nie
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Mamcia no ciężko było, miałam dużo szwów, no ale raczej to była bezsilność niż ból, ja po prostu nie dałam rady przeć już, z sił opadłam, no ale jak zobaczyłam że położna szepce coś z lekarzem to zaczęłam bać się że zaraz jakieś kleszcze, próżnociągi itd i zebrałam siły i 2 razy parłam i poszło.. dzięki Bogu
ja teraz będę żyła w niepewności przez dwa tygodnie jeśli nic się nie ruszy... no a później zobaczymy. Z jednej strony wolałabym sama rodzić no ale jak mały nie chce wejść w kanał... ehhh trza czekać aż mój mały wielkoludek zechce wyjść
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Ja tam miałam wczoraj dzien przemyśleń i się jakoś wyciszyłam psychicznie, nie mam juz parcia, że chce urodzić już... i tak jak pisałam w któryms poście to nawet chciałabym urodzic 1 marca Więc jesli małemu dobrze w brzuchu to niech sobie tam posiedzi - byleby był tylko zdrowy.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Ale emocje;) Pozazdroscic. Oby poszlo szybko i w miare mozliwosci bezbolesnie;)
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamcia będzie dobrze, jak nie tak to inaczej, ale urodzimy i potem zapomnimy o tym co złe było ja powiem szczerze że bólu już nie pamiętam za bardzo polecam zzo
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Też melduję się w wersji podwojnej.
AGA- szybko, czy wolno, byle poszło mało uciążliwie i bez komplikacji Jestem z Wami calym serduchem! uffff.... adrenalina mi podskoczyła, wypieki mam na twarzy - serio
I w zasadzie zazdroszczę. Już mnie męczy ciąża, i to nie fizycznie, ale psychicznie najbardziej. Modlę się o każdy ruch mojego małego leniucha - mialam te wszystkie badania, ktg, wizytę w poniedziałek u położnej, serduszko równo i mocno stuka, dziecko się rozwija ładnie, a jest tak mało ruchliwe, że mi się chce płakać. Może lubi spać, może jest duży, może ma taki temperament. Ale mnid to tak dobija... Przecież nie mogę ciągle na IP jeździć. A dziś już byłam gotowa jechac, to mój W. powiedzial, że przecież się mały w nocy ruszał, a on się umówił na rowery z kumplami i właśnie się zbieraja. I koniec gadki. Albo jadę sama, albo nie jadę. A właśnie w brzuszku cisza...
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
UWAGA !!! UWAGA !!!
Właśnie dostałam sms od Agnieszki Jest na IP - zaczęło się
no w końcu! szybkiego porodu życzę