BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #572082 przez mamcia2013
andzia_zg napisał:

Nie wytrzymałam i napisałam do Agnieszki... Przesłałam jej buziaki od wszystkich mamuś z forum.

no i prawidłowo :) niech wie że jesteśmy z Nimi :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #572084 przez aksa
andzia wpusc troche świeżego powietrza do mieszkania, połóż się i spróbuj zrelaksować...

Depeche oj to dzieciaki jej nagadały :dry: biedulka, niestety nie mam pojęcia jak nastawić dziecko na przybycie kolejnego dzieciaczka...mam nadzieje że Laura dobrze to zniesie..

a ja obiadu mieć nie będę, zapcham się kanapką yeah

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #572085 przez patrycja85
chiczi-ale damy radę nie? ja to jakaś głupia jestem-najlepiej bym chciała wszystko wiedzieć co się po kolei będzie działo:) a czasem lepiej nie wiedzieć:)

dzięki dziewczyny za miłe słówka:)
jakby któraś podczas mojej nieobecnosci na forum urodziła to dajcie znać poproszę;)

11 lata 10 miesiąc temu #572094 przez aksa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #572096 przez andzia_zg
Patrycja i chiczi dacie radę :lol: Pamiętajcie o jednym - my kobiety jestesmy wielkie :lol: już jutro będziecie tuliły wasze skarby :-)

Czekamy na informacje o zdrowych, fajniutkich maluszkach, a ja czekam dodatkowo na dane by uzupełnic liste porodów :lol:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #572101 przez 25malinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Masakra.....

Ja tam wolę nie wiedzieć jak to wygląda,nawet nigdy nie oglądałam tak od początku żadnego porodu,wole narazie nie wiedzieć co mnie czeka..

11 lata 10 miesiąc temu #572103 przez Depeche
aksa napisał:

11 lata 10 miesiąc temu #572107 przez Depeche
ide robic kolejne aukcje ciuchowe malej, wczoraj sobie przyziozlam dwie reklamowki... nie nie jestem normalna ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #572118 przez Waszka87
niemoge sie dzisiaj wydostac z lozka, ubralam sie juz, ogarnelam ale dalej w nim leże aaaa. Dzisiaj jeszcze następna wizyta u świrków, brat męża robi kolacje i nas zaprosił, dalej bede sie wqrwiać yhhh... juz ostatnio sluchałam od świrki jak to dziecko trzeba co godzine do piersi przystawiac, ze kosze na pieluchy sa niedobre, ze to ze tamto ze po co prywatnie chodzicie aaaaa. Relanium poproszę bo jak pomysle to sie nakręcam

11 lata 10 miesiąc temu #572133 przez aksa
Waszka ranyy współczuje...

11 lata 10 miesiąc temu #572142 przez kika1985
Waszka87 napisał:

zobaczcie, tu zrobilam dokladniejsze fotki, i co wydaje sie pusto? co dodac a co wywalic? HELP siedze tu w pokoju i sie rozgladam. pokazywarka.pl/6cbd0n/

11 lata 10 miesiąc temu #572148 przez kika1985
andzia_zg napisał:

Dziewczyny coś źle się czuję :-(

Pół godz temu mierzyłam ciśnienie to miałam 130/100 i puls 90 a przed chwilą miałam 130/90 i puls 100 (całą ciążę miałam 110/70 lub 110/80 i puls 70-80)
Czuję się jakby mnie coś walnęło :-(

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #572150 przez Waszka87

11 lata 10 miesiąc temu #572170 przez kika1985

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #572173 przez ufolka
nie było mnie 3 godz a tu 90 postów prawie ! :laugh:

Depeche obyś miała poród jak ze snu .. chociaż wiesz, że to nierealne? :P moja kuzynka swojej córce czytała jakąś książkę o tym że się czeka na dzidziusia, bardzo polecała, może podpytam??
Waszka szczerze to takie sobie to drzewko :P jak się dzidzia pojawi i zastawisz wszystko kosmetykami, pieluchami, ubrankami, zabawkami, powiesisz karuzelkę to będzie wiadomo że malutka dzidzia jest :) jak już to na tę ścianę co jest farbą ponmalowana naklej naklejki np takie allegro.pl/naklejki-scienne-pociag-nakle...0cm-i2979449390.html ja mam takie allegro.pl/3d-pianki-na-sciane-disney-25...uze-i3001431430.html tylko że te się troszke odklejaja po pewnym czasie, ale to jest na plus że mała powierzchnia jest z klejem i jak odpadną to nic nie widać :) ale mi się Twój pokoik bardzo podoba taki jaki jest :) łał, współczuję świrki, no ale ja bym nie dała rady tego słuchać..
Ania przykro mi słyszeć o mamie, myślałam że może poprawiło się jej, zdrówka życzę :) może jak zobaczy wnuka to troszkę odżyje hehe a co do gołych ścian to te piankowe naklejki i u Ciebie by były okej, bo je potem łatwo można usunąć :)
Kinga świergot?? u mnie zwały śniegu leżą :angry:
Kika oby Twoje słowa na temat Agi prorocze były :) jejku Tobie świrka też współczuję..
Panika śliczny ten kącik :)

ejj.. skąd wy tych świrów bierzecie? :huh: :ohmy:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka