BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #573395 przez wiewiorka
UWAGA!!!!!!! Patrycja urodziła :))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #573398 przez Unbreakable
wiewiorka napisał:

UWAGA!!!!!!! Patrycja urodziła :))

haha ;) pierwsza ! ;)

No to jeszcze chiczi...

11 lata 10 miesiąc temu #573399 przez andzia_zg
Patrycja gratulacje !!!!!!!!!

Witamy Ignasia na świecie :-)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #573404 przez Lafi
SUPER , gratulacje :) zaczynaja sie nam sypac szkrabiki kochaniutkie :)

11 lata 10 miesiąc temu #573406 przez kika1985
Waszka87 napisał:

Panika992 napisał:

Waszka sliczne to lozeczko. Bardzo mi sie podobaja biale lozeczka, jednak sama bym sie nie zdecydowala, bo szybciutko sie brudzi.

Ja bardzo lubię sprzątać, ale w sumie czym się może wybrudzic łóżeczko?

brudnymi łapkami dziecka :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #573407 przez andzia_zg
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #573408 przez kika1985
andzia_zg napisał:

UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!!

Dziewczyny przedstawiam Wam Zosię Agnieszki :-) śliczna prawda? :lol:

ŚLICZNOŚCI

11 lata 10 miesiąc temu #573409 przez Panika992
Kolejni szczesliwi rodzice.
Patrycja gratulacje!!!

11 lata 10 miesiąc temu #573412 przez kika1985
andzia_zg napisał:

xxElaElaEexxx niestety taka znieczulica ludzka... mnie w ciąży jeszcze nikt nie przepuścił...
baa... raz w laboratorium to nawet ja przepuszczałam taka młoda babkę bo niby bardzo się spieszyla...

A Ty odpocznij sobie teraz... i tylko zeby nie wpadło Ci do głowy jeszcze coś robić...

A mi dzis babka na rynku buty sama zakładała :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

11 lata 10 miesiąc temu #573420 przez dominiczzkka
dzieki, naprawde jest tragedia ;( przyjechala niby pomoc, a jak wczoraj umyla szafki w kuchni to myslalam ze padne i musialam myc je jeszcze raz! od niej w sumie sie dowiedzialam ze jej corka z chlopakiem do nas tez przyjezdzaja na swieta. rozumiecie? nawet sie nas nie zapytali czy to bedzie ok, czy moga, czy nie bedzie nam to przeszkadzac, po prostu zabukowali bilety jeszcze co najlepsze ona na 26 a on na 28 wiec trzeba bedzie 2razy jechac po nich na lotnisko, godzine drogi w jedna strone i wydac po 20f na paliwo, jakby nie mogli w jeden dzien przyleciec... no kurwa, jak sie do kogos wybieram to gadam z ta osoba czy bedzie to dla niej ok, czy nie sprawie problemu, a tu nic, ani slowa... a jak bylam pokazac swirce mieszkanie, ja pierdole... musialam przez godzine sluchac jak bardzo jest tragiczne, ile tu jest do zrobienia, jak w ogole moglismy je wziac, to zle, tamto nie dobrze, "to brzydkie jest, jak Ty chcesz to zostawic?! ja nie wiem jak tak mozna..." lazienka jest w miare ok, przynajmiej jak narazie, jedna sciana w sumie jest tylko do pomalowania, ale jak dla mnie sie nie pali, nie dlugo i tak trzeba bedzie caly remont tam zrobic, to oczywiscie "boze tu trzeba zrobic remont juz natychmiast! a ta sciana, pozal sie panie boze! " poza tym "jak ktos przyjedzie to gdzie bedzie spal? przeciez chyba nie ze mna w pokoju?!" jak Ci nie pasuje to spierdalaj. mieszkanie ma 4pokoje ale na juz robimy 2, pozniej stopniowo reszte. moja mama przyjezdza w poniedzialek i to rozumie, nawet swoj materac przywiezie zeby nas odciazyc, bo wie i rozumie co to znaczy remont w domu... na gumtree sa ogloszenia ze ludzie oddaja rozne rzeczy za darmo, wzielismy 2 spoko fotele w dobrym stanie od goscia, to oczywiscie "wy chyba nie chcecie tego postawic w domu? przeciez to nie wiadomo co to za ludzie to mieli!" kurwa, to jest skora, wystarczy przetrzec i zdezynfekowac! daj nam kase, na remont i meble to nawet zrobie wszystko na Twoj gust! kurwa mac, ja nie wiem jak tak mozna ;(
panika - spoko, jak narazie nie mamy nawet stolu zeby zjesc sniadanie czy obiad, tylko wszystko w rekach, wiec zycze im powodzenia :) ja juz zapowiedzialam, ze na swieta sie wyprowadzam. mati bedzie musial isc do pracy na 5zmian, zeby ich wszystkich utrzymac, wiec beda sie rzadzic sami, pierdole. rozumiem, ze to sa swieta itd, ale niech spierdalaja wszyscy!

11 lata 10 miesiąc temu #573422 przez aksa
witam!
dopiero Was nadrobiłam!

Patrycja gratulacje!! i buziaczki dla Ignasia!

Aguś Zosieńka jest po prostu śliczna!! ojj nasze chłopaki będą miały za kim szaleć!

Lenusia boooskii sen hehehe

Dominiczkaaa nie no brak mi słów na twoją sytuację!! co za baba!! i co za ludzie że ci się zwalają na święta! nie ma opcji dziewczyno postaw się bo się zajedziesz psychicznie i fizycznie! ściskam cie mocno!!

ufolka trzymam kciuki za wizytę!

ja mam jutro ciekawe co mi powie :lol:

nie pamiętam co reszta pisała :dry:

jestem nieprzytomna spałam dziś jakies 3godz to chyba ta pełnia + milion razy byłam siku yeah

byłam na zakupach wydałam milion milionów ;) apteka zaliczona chyba mam wszystko, kupiłam przewijak, rożek, poduche do karmienia, dwie butelki, nawilżacz powietrza, smoczek, po dwie pary spiochów i pajacyków na 56 i 62 i dresik a i kocyk, obejrzałam wózki dobrze że tak zrobiłam bo to jednak trzeba pomacać :S zdecydowałam się na tako baby heaven

masakra jaka jestem zmęczona!! wstawiłam obiad niech dochodzi a ja zaraz idę się zdrzemnąć

Ela spoko ja dziś stałam w kolejce w castoramie - nikt mnie nie przepuścił, w aptece to samo, a w dzieciowym to jakaś baba stara się próbowała przy ladzie przede mnie wepchać ale już byłam tak zmęczona i zła że ją zjebałam :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #573424 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #573428 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #573435 przez Paulina 77
Witajcie, kochane babeczki :)

Serdeczne gratulacje dla Patrycji i Agnieszki :) :) :)

Dziękuję za wszystkie gratulacje i życzenia :) mamy się dobrze, a nawet bardzo dobrze (żeby się jeszcze brodawki wygoiły ;) ). Michaś jest cudownym dzieciątkiem. Śpimy na razie w jednym łóżku przy zapalonym świetle, żebym go mogła mieć na oku, bo zdarza mu się ulewać podczas snu. Boję się, żeby się nie zakrztusił. Przeprowadzi się do kołyski, kiedy uznam to za bezpieczne (nie wiem czy nastąpi ten moment, bo dzieciątko jest takie kochane...). W szpitalu się przyzwyczaiłam do tego przeźroczystego wózeczka i teraz nie umiem zrezygnować z widoku dziecka w dzień i w nocy.
Powiem Wam, że mimo że sie urodził z długością 54 cm, to wchodzi w ubrania na 62 (długość od szyi do kroku), ale rękawy i nogawki ma za długie i muszę je mocno podwijać.
Niestety nie dam rady Was nadrobić... i nie wiem czy dam radę czytać regularnie, jak do tej pory.
Za brzuszkiem nie tęsknię i z przyjemnością obserwuję zmniejszanie się obwodów tu i ówdzie :laugh: ubyło mi już (albo dopiero) 9 kg (w ciąży przybrałam 20)

11 lata 10 miesiąc temu #573439 przez Lafi
Dominiczka no do cholery ja bym sie nie pierdzieliła i drzwi im pokazała, niech spadają totalna bezmyslnosc, bezmózgowie i co tylko, napewno bym sie z nimi nie meczyła za żadne skarby świata !

No Paulina witamy, buziaki

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka