BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #573474 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #573479 przez Lenucha217
ja kupilam taki do ucha nie byl tani ale mysle ze posłuzy pare dobrych lat

12 lata 2 miesiąc temu #573480 przez Depeche
kika1985 napisał:

Waszka87 napisał:

Panika992 napisał:

Waszka sliczne to lozeczko. Bardzo mi sie podobaja biale lozeczka, jednak sama bym sie nie zdecydowala, bo szybciutko sie brudzi.

Ja bardzo lubię sprzątać, ale w sumie czym się może wybrudzic łóżeczko?

brudnymi łapkami dziecka :)

kupą :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a wlasnie moja mala chce nowa torebke, ma byc zolta o zapachu kupy ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #573482 przez Depeche
kika1985 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pindo , a ja ochraniacza na lozeczko z Feretii sprzedalam za 10 zl, bo mi zawadzal... a pisalas, ze oddam, a nic sie nie odezwala

12 lata 2 miesiąc temu #573483 przez Lenucha217
do pepuszka kupilam na razie same waciki nasaczone spirytusem bede stosowala do kazdej zmiany pieluszki a czy jakis krem to dowiem sie na porodowce

12 lata 2 miesiąc temu #573487 przez kika1985
Depeche napisał:

kika1985 napisał:

pindo , a ja ochraniacza na lozeczko z Feretii sprzedalam za 10 zl, bo mi zawadzal... a pisalas, ze oddam, a nic sie nie odezwala

kurka wodna bo mialam kupić najpierw pościel z ochraniaczem inną , a potem kupiliśmy zupełnie inną z IKEA a tamte ochraniacze z IKEA mi się nie podobają są male i cienkie i zostałam bez

12 lata 2 miesiąc temu #573489 przez kika1985
Lenucha217 napisał:

do pepuszka kupilam na razie same waciki nasaczone spirytusem bede stosowala do kazdej zmiany pieluszki a czy jakis krem to dowiem sie na porodowce

no więc ja też sie najpierw dopytam czym bo słyszałam różne opinie np. taką że się szarym mydłem tylko myję

12 lata 2 miesiąc temu #573492 przez Depeche
Dominiczka, no masakra jakas, nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu ( albo wiem, ale boje sie, ze to zrobisz wiec Ci nie powiem).

Patrycja GRATULEJSZYN!

Paulina77
WITAJ z powrotem. Super , ze maly grzeczny.

Aksa kup sobie worek zgrzebny, wytnij otwor na szyje i rece i po klopocie. Niezle, ja bym chyba mojego zaje.. jakby mi kazal z tym brzucholem sie gdzies probowac lansowac.

A wlasnie co do lansu, to przy ostatniej wizycie na galerii chyba mi spodnie na d. pekly i sie nie jarnelam. :P

U mnie zurek i zero weny, moze stary pizze zamowi, jak ma za co, bo ja nie mam. Na zakupy tez musi isc, jak ma za co, bo ja nie mam, a jutro mam okuliste, oczywiscie prywatnie. Jeszcze mu nie mowilam.

12 lata 2 miesiąc temu #573496 przez Beata 26
Patrycja - najpiękniejsze gratulacje, mega się cieszę! :**

A wiecie co, ja kupiłam ochraniasz z Effi za 169 złotych - nakładam na łóżeczko i on taki duży (30 cm), że mi około 5 cm wystaje, nie podoba mi się to, więc nie będę używała ochraniacza i tyle. Przynajmniej będę Juliana widziała leżąc w swoim łóżku. Uznaję teraz, że ochraniacz to zbędna rzecz. Może zmienie zdanie nie wiem.. no i ten nowy leży teraz, ehh.

Lenusia - e tam, walić to - dobijaj do 30 kilo, żebyś miała kiedyś fajną liczbę do wspominania :) ja już na wagę nie staję, bez sensu..
zgubić na pewno zgubisz :) ja już się zaopatrzyłam w płytę Ewy Chodakowskiej, też Ci polecam - będziemy razem ćwiczyły na skype albo coś i damy radę:) a teraz się nie martw tą wagą.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #573498 przez Unbreakable
Ojjj tam Lena... zmiana diety, spacerki - waga spadnie ;) a szczerze mówiąc z tymi kilogramami wyglądasz naprawdę dobrze ;) Jak po porodzie troszkę zostanie, to w Twoim przypadku żadna tragedia.

Ja termometr kupiłam taki na podczerwień, super jest. Mierzy też temp, wody, mleka itd - ale to akurat bajer. Ważne że w porównaniu z rtęciowym nie przekłamuje. Płaciłam 94,00 Microlife NC 120.

A kremy do buźki mam 2, jeden Nivea na każdą pogodę, a drugi Hipp.

A jeśli chodzi o mebelki Waszka, też mam białe i narazie mi z tym dobrze ;) zobaczymy co będzie później ;)

Ooooo Paulina ;) jak w roli Mamusi?;)
Jako że jesteś pierwsza na chodzie po CC opowiadaj jak było, bo już się denerwuje jak jasna ..... ;)

12 lata 2 miesiąc temu #573502 przez Lenucha217
Beata 26 napisał:

Patrycja - najpiękniejsze gratulacje, mega się cieszę! :**

A wiecie co, ja kupiłam ochraniasz z Effi za 169 złotych - nakładam na łóżeczko i on taki duży (30 cm), że mi około 5 cm wystaje, nie podoba mi się to, więc nie będę używała ochraniacza i tyle. Przynajmniej będę Juliana widziała leżąc w swoim łóżku. Uznaję teraz, że ochraniacz to zbędna rzecz. Może zmienie zdanie nie wiem.. no i ten nowy leży teraz, ehh.

Lenusia - e tam, walić to - dobijaj do 30 kilo, żebyś miała kiedyś fajną liczbę do wspominania :) ja już na wagę nie staję, bez sensu..
zgubić na pewno zgubisz :) ja już się zaopatrzyłam w płytę Ewy Chodakowskiej, też Ci polecam - będziemy razem ćwiczyły na skype albo coś i damy radę:) a teraz się nie martw tą wagą.

No wlasnie wczoraj czytałam o tym wycisku .. a pewnie ze mam w d.... wlasnie jem czekolade :) przyjdzie czas i na zrzucanie :) a co do cwiczen przez skype jak najbardziej jestem zaaaaaaaaaa :D

12 lata 2 miesiąc temu #573507 przez koticz
Cze pipoliny!!!

Patrycja gratulacje!!!Całuski dla Ignacka :kiss:

Agulec Zosia jest przepiękna!Pyzunia z zadartym noseczkiem :kiss:

Ja też prawie nie spałam w nocy,masakra jeszcze jakiś pijak mi chrapał pod drzwiami :angry: chyba zacznę normalnie na policję dzwonić!!!!

Kupiłam składniki na serniczek z galaretką i będę tworzyć dla męża na urodziny i do tego ten pasek :) a na obiad zrobie mu kluski śląskie,albo kopytka z sosem i myślę,ze będzie się cieszył!!!Może mu jeszcze dziecko urodzę :silly:

Aksa fuck pojechałam dziś do tesco ale nie mieli tych spódnic :angry:

Lena sen wymiata!Zajmuje chyba pierwsze miejsce ze wszystkich porytych snów o jakich tu pisałyśmy!!!

Dominika ja bym całą 13 upchnęła w jednym pokoju!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #573513 przez Gosia27
Patrycja serdeczne gratulacje. Ignaś niech zdrowo rośnie. A Ty wracaj szybko do formy

Pizza na słodko już w piekarniku :silly:
Depeche GBS to badanie obowiązkowe w ciązy. Neonatolodzy go wymagaja.
Ufolka jak po wizycie???
Paulina super że się odezwałaś. Czekamy na opowieść z cc ;) Michałek pewnie do schrupania :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #573518 przez Panika992
Lenucha piciesze Cie, ja mam+32 kg i jeszcze chodze;) takze dasz rade;)

12 lata 2 miesiąc temu #573519 przez Kinga2424
Unbreakable napisał:

Ja termometr kupiłam taki na podczerwień, super jest. Mierzy też temp, wody, mleka itd - ale to akurat bajer. Ważne że w porównaniu z rtęciowym nie przekłamuje. Płaciłam 94,00 Microlife NC 120.

Dziękuję za info w sprawie termometru. Rzeczywiście wygląda oki:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka