- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
mamcia2013 napisał:
wiewiorka napisał:
mamcia2013 napisał:
andzia_zg napisał:
Mamcia nie nakręcaj się. Będzie dobrze - zobaczysz.
Andzia tyle się czyta o różnych przypadkach boję się ze w razie porodu sn nie bede miala sily go wypchac a pozniej jakies niedotlenienie itp. Ehhh dobra juz nie myślę !!
ja po 19 godzinach porodu miałam jeszcze siłe przecz..
Twarda babka z Ciebie
to instynkt i miłość do dziecka dodaje siły, zobaczysz
mam nadzieje że i ja dam radę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiewiorka napisał:
mamcia2013 napisał:
wiewiorka napisał:
mamcia2013 napisał:
andzia_zg napisał:
Mamcia nie nakręcaj się. Będzie dobrze - zobaczysz.
Andzia tyle się czyta o różnych przypadkach boję się ze w razie porodu sn nie bede miala sily go wypchac a pozniej jakies niedotlenienie itp. Ehhh dobra juz nie myślę !!
ja po 19 godzinach porodu miałam jeszcze siłe przecz..
Twarda babka z Ciebie
to instynkt i miłość do dziecka dodaje siły, zobaczysz
mam nadzieje że i ja dam radę
Co ze mnie za matka! Ja po 3 godz . mialam juz na wszystko wywalone.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Byłam w laboratorium ,bo chciałam oddać krew,mocz i zrobić glukozę -jak zawsze 2 góra 3 osoby dziś ze 20 ! Nawet żaden frajer Ci miejsca nie ustąpi żeby usiąść .A co dopiero ,żeby Cię ktoś bez kolejki wpuścił
Postałam tam od 8.40 do 10 i poszłam,bo laboratorium do 11 a po wypiciu glukozy muszę godzinę siedzieć i znowu pobrać krew więc i tak bym nie zdążyła.
Potem poszłam do piekarni coś zjeść i wypić herbatkę ,bo wiadomo na czczo.
Następnie byłam w urzędzie skarbowym pity oddać i znowu stanie w kolejce
Nikt Cię nie przepuści
A w urzędzie miasta podatek od nieruchomosci chcialam zaplacic i znowu stanie w kolejce zaden skur.... Cię nie przepuści
W dodatku w autobusie moją ukochaną czapkę zostawiłam i jestem zła jak osa
A teraz tak mnie cipka boli i brzuch mi się stawia,że mam ochotę się spakować i jechać już do tego szpitala i urodzić
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
baa... raz w laboratorium to nawet ja przepuszczałam taka młoda babkę bo niby bardzo się spieszyla...
A Ty odpocznij sobie teraz... i tylko zeby nie wpadło Ci do głowy jeszcze coś robić...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koticz napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
widzę oczami wyobraźni normalnie jak rzucasz wystraszona lusterkiem
hahaah no może bez przesady
oglądacie "perfekcyjną panią domu" ?? ale ludzie mają syf w domach, no jak się nie wstydzą tego pokazywać...
nooo , ja nie lubie sprzatac, ale mysle, ze takiego bajzlu z zyciu nie mialam.
Lenucha , no ja licze, ze popedze tym tunelem.
Beata, ten tunel laczy nasze dzielnice.
Aksa, nie wiem, nie mam stanika, ale kiedys dziewczynom podsylalam linka do takiej polskiej firmy na allegro, ja jestem zadowolona, ale nie pamietam nazwy . Chyba Ufolka miala sobie kupic. Mam natomiast gacie z HM, bo sobie trzypaki pokupowalam w ciazy jak mi d. urosla , jedna sztuka mi sie doslownie poprula, jakies zlezale byly. I sonczylam z bielizna w HM.
jakas malpa probuje mnie przelicytowac w aukcji z rogalem do karmienia , co za pipa.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AGUŚ, jesteś wielka! Pierwsza dziewczynka forumowa została okupiona wieloma godzinami wysiłku.
I tutaj mam pytanie: czy kobieta nie ma nic do powiedzenia a'propo wykonania cc, kiedy już widać, że po np. 10 h akcja jest przerwana, dziecko sie wycofało itd.? Nie może poprosić/zażądać cc? Tylko tak do oporu się zwijać z bolu i dyszeć, aż dziecku zacznie akcja serca szaleć i wtedy je łaskawie wyjmą? Przecież 19h to jakiś kosmiczny czas, ludzie.....
tu chyba powinna sie Gosia wypowiedziec, ale powiem Ci, ze chyba nie ma, bo kazda chyba jak dostaje krzyzowe to sie drze, ze chce cesarke
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
melduje sie 2 w 1 . Alez mialam sen .... to tak w skrocie Trafilam na porodowke a tam polowa Was . najpierw kika latala za mna z metrowka mierzyła ile cm mam od pepka do pipki z drzwi wyszla beatka z julkiem w reku mowiac ja juz teraz ty lena wchodze a tam lozko dwie panie nie wygladaly jakby mialy odbierac porod a raczej kluski slaskie z gara na weselu. rodze rodze i nic mowie ze bez tv nie dam rady na co nie ma problemu katarzyna przynosi mi go w rekach po czym oswiadcza ze nie wyjdzie z sali bo leci przepis na zycie . a na koniec huk halas depeche z mala i wozkiem probuja wjechac na porodowke zawadzajac o wszystkie futryny i pokazuje mi tysiace ciuszkow bo zachaczyla o galerie .. glowa dawida na zewnatrz a ta szalona opisuje mi kaftanki lawendowy itd szoooook ... jaki czlowiek glupi
jestes nienormalna, poplakalam sie!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakie macie kremy do buźki, zeby posmarować przed wyjściem na spacerek?
chyba najlepszy jest nivea na kazda pogode
Ha, wylicytowalam sobie tego rogala, ale mnie ta druga osoba musi wyzywac, bo oczywiscie posilkowalam sie snajperkiem.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czesc dziewczyny. nie odzywam sie, bo nie mam sily. od soboty w sumie nie robie nic innego tylko rycze. jestem wykonczona psychicznie. tesciowa wkurwia mnie niemilosiernie, dlugo z nia nie wytrzymam. remont trwa, ale narazie chcemy zrobic tylko 2pokoje na szybko, bo w czwartek sie musimy przeprowadzic... kupa tam roboty, a z kasa chujowo... :/ a najlepsze: dowiedzialam sie ze na swieta bede miala w domu 13osob! ciekawe kurwa w jaki sposob na 2pokojach... i ciekawe za co przezyjemy z jednej pensji... kurwa masakra!!!! jeszcze teraz ta jak przyjechala, na stale, z 30funtami w portfelu!!!! kurwa, jakis zart!!! oprocz remontu jeszcze ja mamy na utrzymaniu!!!! ;((( nie wiem jak ja sie pozbieram z tego wszystkiego, ale lepiej zeby ona jak najszybciej stad wypierdalala, bo nie dlugo bede do was pisac z wiezienia w innym razie... :/ masakra jakas, nie mam sie w sumie komu wygadac, a jestem zalamana! zastanawiam sie nad psychologiem jakims bo kurwa zwariuje inaczej... ;(
widzialam na fb, ze Aga urodzila, gratuluje serdecznie!!!
mnie juz czop odszedl, czekamy na Bruna siostra mi daje czas do jutra a ja jutro nie chce, zaciskam nogi piatek albo niedziela, najpredzej, fajna data! pozdrawiam was dziewczyny, trzymajcie sie
oz w morde, trzymaj sie!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy któraś z was ma sprawdzony przepis na pizzę na słodko z owocami???
jedynie hawajska, ale to wiadomo szynka albo kurczak i ananas. raz zjadlam jeszcze cos z brzoskiwnia.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominiczka brak słów rece opadają,
A co do kremów to mam z musteli od pierwszego dnia.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, a ja mam takie pytanie, czemu ty GBSa robisz skoro masz miec cc? Tak mnie to nurtuje.
Nie piszcie tyle, myslalam , ze sie nie ogarne. Gaduły!
Chichi i PAtrycja trzymam kciuki od rana!
Ide zjem zupke.
Ufolka, daj kawalek ciasta.
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dostałam wiadomość od Męża Patrycji (mam nadzieję, że nie będzie mi miała tego za złe, ale wiem, że strasznie się wszystkie martwicie, tak jak i ja)Ignaś jest na świecie i wszystko jest w porządku )))