BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #575585 przez andzia_zg
mamcia2013 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja juz tak mam z miesiąc... poprostu maluszki nam uciskają i mamy przez to wrażenie że nam się chce a tak naprawdę to tylko nacisk maluszków na kiszki...

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #575588 przez Panika992
Mamcia ja mam zamiar przetestować ten bio oil.
Ej wstawiłam drugie pranie i mi uszczelki skrzypią w pralce;p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #575594 przez andzia_zg
dodałam do listy porodów Zimuchę :-)

www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/567061-m...jecia-maluszkow.html

Mam nadzieję, że jak klikacie na liste porodów to wyświetla Wam się ona w wiekszym oknie? Bo jest już nas trochę i ze względu na rozmiary nie moge wstawic większego formatu listy porodów...

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #575604 przez ufolka
Panika992 napisał:

Mamcia ja mam zamiar przetestować ten bio oil.
Ej wstawiłam drugie pranie i mi uszczelki skrzypią w pralce;p

a może wody Ci się sączą ??

12 lata 1 miesiąc temu #575608 przez mamcia2013
Depeche napisał:

mamcia2013 napisał:

nawet sie czlowiek na pokapuje, jak mu sie zrymuje :laugh: :laugh: :laugh:

mozliwe, chociaz ja mam tak cala ciaze :)

haha nawet nie zajarzyłam :D

Andzia,Depeche ja nawet o 3 w nocy na klopie byłam :D

Panika ja też kupiłam bio oil. są różne opinie na jego temat ale spróbuję, może co nieco poprawi ich wygląd.

12 lata 1 miesiąc temu #575611 przez Panika992
Ufolka to nie wody. Byłam u gina wczoraj i mu o tym mówiłam. Powiedział, że to przez to, że po mału zaczyna się coś dziać. Ale żebym w nocy aż się od tego budziła to tego jeszcze nie miałam. Poza tym czop już odszedł ponad tydzień temu to ma prawo coś tam sięwydostawać.

Moja głupia pralka idzie w pizdu! Cholera, jak wiruje to zawsze franca idzie gdzieś...;/

12 lata 1 miesiąc temu #575616 przez xxElaElaEeexx

12 lata 1 miesiąc temu #575617 przez mamcia2013
xxElaElaEeexx napisał:

bo jesteśmy grube i się pocimy :D :D :D :D :D :D :D

12 lata 1 miesiąc temu #575620 przez ufolka
mamcia2013 napisał:

xxElaElaEeexx napisał:

bo jesteśmy grube i się pocimy :D :D :D :D :D :D :D

true :ohmy: :silly: :( :angry: :blush:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #575622 przez andzia_zg
lista porodów w największej, możliwej rozdzielczości:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #575625 przez mamcia2013
andzia_zg napisał:

lista porodów

gdzie? :D

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #575626 przez aksa
też byłam wczoraj w galerii z m, kupiłam sobie dwie pary butów w ccc, adidaski i mokasyny yeah ale szpilki boskie tam są..omg..dziewczyny stałam i się śliniłam :huh: mojemu m też się mega podobały powiedział,że nie może się doczekać aż sobie takie kupie :silly:
kupiłam dwa staniki do karmienia czarny i biały - w ogóle zapytałam laski z osbługi gdzie mam szukać tych staników to się biedna wystraszyła nie wiedziała o comi chodzi i że oni takiego czegos nie mają...spoko..przyszła druga i mnie zaprowadziła :side:

Depeche pisałaś że oszałałaś bo kupiłaś małemu body za 40zł? spoko my weszliśmy do smyka i też wydaliśmy na komplecik body+spodenki+czapka 40zł ;) ale zestaw wymiata www.smyk.com/cool-club-komplet-rozmiar-6...ubranka-dla-dzieci-p

Offca współczuję musiałaś bardzo się wystraszyć nie dziwię się, trzymaj się tam dzielnie!

Katarzyna trzymam za was kciuki!!

Unbreakable zdrówka życzę! i też mnie wkur*** ci ludzie dostaje wiadomości typu "wpadniemy do was bo musimy cie jeszcze przed porodem zobaczyc" no kurrrr czuje się jak jakiś okaz w zoo przychodzą mnie pooglądać! pfffffff

AniaCzajka łłałłł 4,5kg :cheer: noo to cc na pewno wskazane..będziemy tu za was trzymać mocno kciuki!!

mamcia hehe fajny sen nie ma co:P mi się porobiły rozstępy przy pępku po prawej i lewej - tu więcej bo mały tak boleśniemi się właśnie w tych miejscach wypycha i niestety skóra nie wytrzymuje :dry:

kika fajnie, że na wizycie wszystko ok!:)

ufolka śliczna coreczka!

mamcia ja używam bio-oil właśnie skończyła mi się pierwsza buteleczka i nie wiem co powiedzieć..może troche zbledły może..ale na pewno nie zniknęły, ale i tak kupię drugie opakowanie bo co mi zostało...

anecia masz prawo się wkurzać ojjj masz!! trzymam kciuki za ktg!

noo nadrobiłam Was!!

dziś w planach zupka ogórkowa!

rany dziewczyny jak mnie pipka napierdala!! wczoraj po galerii chodziłam i dosłownie każdy krok to ból!! i dziś to samoo!! ale wygląda nadal tak samo :S

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #575627 przez sylwia2
Witam dziewczyny. Ja sie czuje jak bym miała chodzic w ciaży przynajmniej jeszcze z 2 miesiace, spie cała noc, nic mnie nie boli, nic nie przeszkadza, przeziebienie powoli przechodzi, torba oczywiscie nie spakowana bo jeszcze mam tyle czasu :laugh: jedynie co to na brzuchu mam żyłe ktora mnie ciagnie jak za duzo chodze.

Ufolka sliczna córeczka, mam pytanie do ciebie w zwiazku z tym bo widze ze mała ma teraz 1 rok i 7 miesiecy a ja z meżem mam w planach jak mały moj skonczy rok albo ciut przed zajsc w ciaże z drugim ( mamy kilka powodów na plus zeby tak szybko sie starac)ale jak opowiadam swojej rodzinie ze takie mamy plany to sie za głowe łapia jak sobie damy rade z takimi maluchami. Jak to jest u ciebie boisz sie, czy dacie rade , czy mała jest samodzielna na tyle ze nie masz obaw? sorki za takie osobiste pytanie ale zastanawia mnie to czy roznica wieku nie bedzie za mała.( chodz dziwia mnie obawy moch rodziców bo miedzy mna i siostra jest własnie rok i 7 miesiecy roznicy, ale to byly inne czasy)

12 lata 1 miesiąc temu #575632 przez andzia_zg
mamcia2013 napisał:

andzia_zg napisał:

lista porodów

gdzie? :D

Wyżej :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #575645 przez mamcia2013
Aksa ja mam tak samo z prawej i lewej strony pępka ale z lewej mocniejsze. A jak kurewsko swędzą momentami :angry: no nic nam nie pozostało jak pocieszać się tym że może zbledną :D :D mój T powiedział że i tak mnie będzie kochał z rozstępami :D :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka