- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
UWAGA UWAGA
dziś przed 8 urodzil się TYMON 58 cm 3700
aksa miała dwa porody , skończyło się cc, pisze że było okropnie nie chce o tym myśleć
GRATULACJE DLA KOLEJNEJ DZIELNEJ MAMUSI!!!!!!
Oz w morde jeza, a ja myslalam, ze ona z oxy walczy. No , ale juz po wszystkim. Witamy Tymonka. Calusy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zapomni o bólu po jakimś czasie, dopiero przy drugim se przypomni
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
depeche poniedziałek , wtorek jest pełnia więc może urodzimy bez oxy
we wtorek to mnie juz rano pewnie podepna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ja też muszę iść do spowiedzi ale chyba nie przed tymi świętami
przed porodem, a po co, na pewno ku.wy sie beda sypac
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas pada deszcz,ale i tak byliśmy z Małą na spacerku,kupiłam jej herbatkę z kopru włoskiego z hippa ale coś średnio jej smakuje wypiła mi 20ml bo czkawkę miała...
Aaaa i ma mega wysypkę na brzuszku pewno po spaghetti
Trzeba codziennie przecierać solą fizjologicną oczy i uszy???Bo Jagoda strasznie tego nie lubi i mi płacze aż się zanosi
Dziś pierwszy raz obcinałam jej pazurki,ale miałam stresa
Dziewczyny te kocyki takie drogie bo je projektuje Anna Mucha...
Waszka postaw granice już póki małego jeszcze nie ma,bo Ci świrka na głowę wejdzie!!!
Ja zabroniłam przyłazić do szpitala,potem obdzwaniałam wszystkich,żeby mnie ktoś odwiedził bo się dobrze czułam,ale dziewczynę co ze mną leżała na sali świrkowie odwiedzili już ze dwie godziny po przywiezieniu z porodówki(!!!) to ja jeszcze leżałam zmęczona chć rodziłam 9godzin przed nią...W domu też mnie nikt nie męczy.Narazie byli tylko moi rodzice,świrkowie i ojciec chrzestny Jagody a mała ma już 18 dni!
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aksa gratuluje masz już synka przy sobie to najważniejsze!!!!
ale tak po prawdzie tyle czasu się dziewczyna namęczyła że współczuję Boże jak ja się właśnie tego boję że będą mnie tak męczyć a na koniec i tak skończy się cc
ostatnio patrze że to bardzo popularna metoda
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale na drugi dzień byly pielgrzymki nie od rana ale od poludnia
no twoj tatulek niezle sie zachowal
koticz uwazaj na to co jesz, a Jagoda sie nie darla po tym spaghetti? fajnie ze mozecie na spacerki juz chodzic
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Depeche a ja wciąż mam nadzieje, że Twój drugi poród nie bedzie tak traumatyczny.
Nie czytam Was regularnie, nie wiem czy w ogóle dam rade to zrobić.
Wczoraj przyjechali moi rodzice mi pomóc z robotą przed Świętami. Ciągle jeszcze nie zgrałam się w Michałkiem, chodzę niewyspana, nic mi się nie chce. On ma kolki i tak "tańczymy" ze sobą. Znalazłam w końcu metodę na niego (debridat 2,5 ml co 8 godz.+herbatka koperkowa przed każdym karmieniem, chociaż parę łyków, wtedy ma luźniejsze kupy i go tak nie boli+doraźnie bobotic
i jeszcze wożenie po domu w wózku, najlepiej po progach, listwach, dywanikach, żeby trzęsło)
Przegub lewej ręki mnie już boli od noszenia. Wczoraj po wizycie rodziców miałam doła, że jestem złą mamą... Mały strasznie się zerzygał, jak jeszcze nigdy. Ja nerwowa, mama mi mówi, że ja nerwowa - jakby mnie to miało pocieszyć. Ale Mąż mi powiedział, że nie jestem złą mamą, że głupoty gadam. I pocieszyło mnie to. Uroki macierzyństwa...
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
jeśli mogę ci coś doradzić w sprawie kolki u maleństwa to wiem że sprawdza się kminek bieżesz pare ziarenek do buzi rozgryzasz i dmuchasz do buzi małemu i możesz ugotować sobie zupę kminkową przepis na pewno na jakieś stronie internetowej znajdzieszaksa serdeczne gratulacje! wreszcie to masz za sobą.
Depeche a ja wciąż mam nadzieje, że Twój drugi poród nie bedzie tak traumatyczny.
Nie czytam Was regularnie, nie wiem czy w ogóle dam rade to zrobić.
Wczoraj przyjechali moi rodzice mi pomóc z robotą przed Świętami. Ciągle jeszcze nie zgrałam się w Michałkiem, chodzę niewyspana, nic mi się nie chce. On ma kolki i tak "tańczymy" ze sobą. Znalazłam w końcu metodę na niego (debridat 2,5 ml co 8 godz.+herbatka koperkowa przed każdym karmieniem, chociaż parę łyków, wtedy ma luźniejsze kupy i go tak nie boli+doraźnie bobotic
i jeszcze wożenie po domu w wózku, najlepiej po progach, listwach, dywanikach, żeby trzęsło)
Przegub lewej ręki mnie już boli od noszenia. Wczoraj po wizycie rodziców miałam doła, że jestem złą mamą... Mały strasznie się zerzygał, jak jeszcze nigdy. Ja nerwowa, mama mi mówi, że ja nerwowa - jakby mnie to miało pocieszyć. Ale Mąż mi powiedział, że nie jestem złą mamą, że głupoty gadam. I pocieszyło mnie to. Uroki macierzyństwa...
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No, ja wlasnie tez uwazam, ze albo sn, albo cc. A nie meczysz sie pol nocy, potem i tak cie potna, a na domiar potem ci jeszcze hemorodiy wyskocza. Zajebioza!
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
No, ja wlasnie tez uwazam, ze albo sn, albo cc. A nie meczysz sie pol nocy, potem i tak cie potna, a na domiar potem ci jeszcze hemorodiy wyskocza. Zajebioza!
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Jest odłączona od CAPAP-u, czyli nie dostaje już tlenu, w sumie od 8 rana aż do tej chwili jak tam byłam to świetnie sobie radziła. DOstaje już po 20ml mojego pokarmu. Wyniki ma dobre.
Rozmawiał ze mną kardiolog, na wt zaplanowana jest tomografia komputerowa.
Albo ja jestem jakaś durna i nie zdaję sobie sprawy z tego jak mała jest bardzo chora albo ten kardiolog ma taką metodę rozmawiania z rodzicami. Nagadał mi że Zosia jest słaba fizycznie, że może sobie nie poradzić...że pierwsza operacja za 2 tyg a nastepna w wieku 4-6 miesięcy i tej drugiej może nie przeżyc...że może w tym czasie po pierwszej pojechac na kosultację do innych ośrodków, nie wiem co to miało znaczyc. Najpierw sobie popłakałam, a teraz nie czuję strachu i wiem że mała sobie poradzi...
Aksa gratulacje kochana