- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
wiewiórka-Ignaś też się dziś do mnie uśmiechnął-pierwszy raz tak prawdziwie a nie po jedzeniu jako skurcz mięśni twarzy:) chustę mam ale jeszcze nie wiązałam, moze dziś spróbujemy. jak rozbierasz/przebierasz Szymka to połóż mu swoją rękę na brzuszku, wtedy dzieciaczki się uspokajają. u nas działa;)a co do pigułek-to kiedyś brałaś (zanim chciałaś złapać K na dziecko:))) - miałaś wtedy jakieś skutki uboczne? teraz pigułki już mają śladowe ilości hormonów a o skutkach piszą bo muszą.
depeche-trzymam kciuki:)
Brałam ale te są inne bo w składzie jest sam progesteron i bardzo mała ilość. Trzeba je brać o tej samej godzinie i przerwy się w braniu nie robi. Może wezme i odstawie jak bedzie cos nie tak
sprawdze to z raczka na brzuszku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie wiem czy mam wziąść te tabletki antykoncepcyjne.Przepisał mi ovulan. Boję się że przytyje czy tradziku dostane. Cała lista skutków ubocznych.
Też je dostałam, u mnie dodatkowo mają pomóc na torbiel, która juz się pokazała na lewym jajniku...
Mój maluch codziennie około siedemnastej zaczyna się prężyć i popłakuje. Mąż uspokaja go dość długo smokiem i raczej potem jest ok.
Stosuję kropelki Delicol. Bączki nawet po nich idą. Sab Simplex się nie sprawdził- mały prężył się okropnie po kilka godzin a bączków nie było
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Katarzyna ja pod koniec też spuchłam i w sumie mi ubyło jak na razie 15 kg, a brzuch Ci został?
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie ubyło 10 kg, jeszcze 10 zostało...Brzuch nadal jest jak w piątym miesiącu ciąży...Na dodatek wczoraj dowiedziałam się u gina, że znowu coś się pojawiło na lewym jajniku...Echhhh...życie...
Adaś zasnął z tatą na kanapie po dość długim uspokajaniu smoczkiem.
A tak w ogóle, to czasem nie wiem, w co ręce włożyć...Doba jest zdecydowanie za krótka..Wszystko w biegu! Też tak macie???
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mój Wiktorek płacze a raczej krzyczy jak jest mocno głodny i jak wyciągamy Go z kąpieli ale to dosłownie dwa krzyki i spokój nie oszukując nie słyszałam jego płaczu dłużej niż 5 minut Anioł nie Dziecko taki spokojny Boże niech Mu tak zostanie
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Aksa Ja na rozstępy używam rano i wieczorem Bio Oil, a po południu na ujędrnienie tego: allegro.pl/eveline-slim-extreme-3d-serum...dki-i3107014184.html
Chiczi A próbowałaś Espumisan? Ja go stosuję i jest bardzo dobry.
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Nie odzywalam się bo dzis bylismy z S na zakupach,potem sprzatanie w domu,zajmowanie się mała,wogóle czasu nie ma na nic
Mi też się porobiły rozstepy na brzuchu,a myslalam,ze ich unikne ale smaruje tym kremem co w ciązy mam nadzieję ze pomoże
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
GRATULUJE WSZYSTKIM MAMUŚKĄ KTÓRE URODZIŁY!!!
Dziś wróciliśmy z malutką w końcu do domu.
A zaczęło się to tak,że w piątek tydzień temu jak przyjechałam z miasta odeszło mi najpierw troszeczkę wód.Stwierdziłam,że to nie to i zaczekam.Po godzinie czuje ,że chyba się posikałam-całe majtki,wkładka spodnie mokre.Patrze na wkładkę a to wody na 100%.
Zadzwoniłam do męża o 14 byliśmy w szpitalu.Lekarz zbadał mnie,zrobił usg stwierdził,że wód mam jeszcze dużo i zostawił mnie w szpitalu na obserwacji.Nic się nie działo,żadnych skurczy ,wody przestały się lać .W końcu w niedzielę o 4 rano znowu strasznie zaczęły odchodzić.Co chwilę robili mi ktg ,ale z dzidzią było ok.I dopiero w poniedziałek,bo w niedzielę się im nie chciało podali mi strzykawkę z oksytocyna na stelazu z pompa.
Niestety 1 w ogóle prawie na mnie nie zadziałała.Dopiero po drugiej dostałam bóli krzyżowych,że chodziłam po sali na kolanach Przed 19 byłam na porodówce a o 20.10 urodziłam Majunie. Nie wiem jak to możliwe,ale nie mogę przypomnieć sobie bólu .Ale wiem,że szycie było najgorsze
Karmię małą piersią ,mam dużo pokarmu,najada się i śpi po 3 godziny,dziwnie się czuje jakoś w domu -chyba przyzwyczaiłam się do bycia w szpitalu.
Buziaki dla WAS i WASZYCH POCIECH
DOBRANOC
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa