- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Sliczna ta hustawka, ale cena, mam leżaczek wiec szkoda kasy, Poszukuje teraz karuzeli nad łózeczko, moze cos polecić, podoba mi sie z fisher price rain forest,
Panika ty jestes nerwowa, dziecko strasznie wyczuwa nastroje mamy, zacznij pic melise moze, nawet małemu taka słomke mozesz dac,czasami wystarczy pare kropelek.
Gosia trzymam za was kciuki.
Wczoraj Seweryn wiczorem ulotnił sie do babci, mam chwilke wytchnienia, Wiki tez dzis spokojniejsza bo ostatnio dała popalic.
Szymon w lezaczku sie nudzi bo on tylko tak drga góra dół. Karuzele mam taka: allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-misia...lot-i3041467772.html w symuku kosztuje 400 zł,masakra.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Lafi napisał:
Sliczna ta hustawka, ale cena, mam leżaczek wiec szkoda kasy, Poszukuje teraz karuzeli nad łózeczko, moze cos polecić, podoba mi sie z fisher price rain forest,
Panika ty jestes nerwowa, dziecko strasznie wyczuwa nastroje mamy, zacznij pic melise moze, nawet małemu taka słomke mozesz dac,czasami wystarczy pare kropelek.
Wczoraj Seweryn wiczorem ulotnił sie do babci, mam chwilke wytchnienia, Wiki tez dzis spokojniejsza bo ostatnio dała popalic.
Szymon w lezaczku sie nudzi bo on tylko tak drga góra dół. Karuzele mam taka: allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-misia...lot-i3041467772.html w symuku kosztuje 400 zł,masakra.
też ją mam:) Tylko nadal czekam na baterie (szwagier jakieś załatwił nam w dobrej cenie i czekamy na dostawę). Jak ze zużyciem baterii, szybko się wykańczają?
Jaki macie leżaczek?
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
mam ją dopiero miesiąc , włączam przy kazdym przewijaniu i jeszcze się nie wyczerpała. Szymonowi się bardzo podoba ale jeszcz wiekszy szał robi mata : allegro.pl/bright-starts-aktywna-mata-ed...167-i3115769106.html Ma dobre, wyrazne kolory dla takich maluszków. Ostatnio z 20 minut na niej lezał i się smiałwiewiorka napisał:
Lafi napisał:
też ją mam:) Tylko nadal czekam na baterie (szwagier jakieś załatwił nam w dobrej cenie i czekamy na dostawę). Jak ze zużyciem baterii, szybko się wykańczają?
Jaki macie leżaczek?
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wiewiorka napisał:
nom,tez fajna one roznia sie praktycznie tylko tym ze ta z owieczkami ma lusterko a ta co ja mam ma projektor,ja mysle ze z projektorem lepsza bo nawet jak w nocy chcesz maluszka uspokoic to masz fajny efekt swietlny nie musisz zapalac swiatla,alw wybor nalezy do ciebiealebazi1986 napisał:
wiewiorka,ja tez mam ta z fisher price z projektorem,jest super malutka jest zaciekawiona swiatelkami i melodyjkami,moim zdaniem warto dolozyc i kupic z projektorem tym bardziej ze planujesz zostawic na wiecej dzieciaczkow,zobacz na you tube jak fajnie wyglada.
a taka nie jest fajniejsza? : allegro.pl/fisher-price-hustawka-owieczk...zek-i3140535330.html
masz w sumie rację. A ile za nią dałaś?
- mamcia2013
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
najtaniej znalazłam za 675... reka mi się trzęsie przed naciśnięciem KUP TERAZ
)
też by mi się trzęsła

- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agnieszka czapeczka śliczna, Zosia super w niej wygląda

Mamcia takie małe dzieci to mają temp od 36 do 37, moja też zawsze ok 37 miała. Najlepiej to obserwować, jak ma gorączkę to jest marudne, nie chce jeść, jest śpiące, oczy takie szklane się robią.
Lafi ja mam rain forest, bardzo fajna jest

Wiewiórka super mata ! ja dostałam dla Amelki od kuzynki i jest taka sobie, zmieniła bym ale szkoda mi kasy ;/
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
mamy dzieciaków karmionych MM jak to jest u Was z kupkami? Ja już praktycznie nie daję małej piersi-nic tam nie mam, Zosia sie tylko wkurza. Robi kupkę raz dziennie o mniej-więcej tej samej porze? A u Was jak z tym jest?
moj jest na cycu ale tez wali jedna lub dwie kupy dziennie. w nocy juz mi nie robi wiec przewijac nie musze.im starsze to jest ich mniej a nie tak jak wczesniej ze co chwile sie zmienialo
zapaliłabym sobie...
- 25malinka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
aga u nas mała tak srednio 2 razy na dzień robi kupę,ale męczy się bardzo,pręży kopie nogami,ale dr powiedziała,że to normalne,bo mm zawiera krowie mleko i maluszki tak po nim reaguja,a Natalia wogóle nie chce ssac cyca,dzisiaj jej dawalam,ale tylko się wkurzala,krzyczała jakby ja ktos ze skory obdzieral,masakra jakas...
A co ile dajesz Natalii jeść? tzn. butle?
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wiewiorka oj mnie tez ostatnio ciagnie. Ale karmie piersia, wiec na chwile obecna na pewno nie wroce do palenia...
jeden buszek nie zaszkodzi:)