- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamcia2013
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)

Ufolka a mój Dorian naszczał mi do wanienki dzisiaj

Beata nie robisz nic źle! Poprostu dzieci takie są, jedne śpią więcej inne mniej, jedne jedzą dużo inne mało i często. Mój mały z dnia na dzień też je coraz więcej, 90 już mu za mało czasem. Ja też sie denerwuję że mały długo zasypia itp ale trzeba to przetrwać, tak że głowa do góry Kochana

Aga my jeszcze bez przytulanek po cc bo jeszcze ze mnie leci. A nie boli Cię już nic tam w brzuchu koło cięcia?? Bo mnie z prawej strony coraz mocniej coś boli, jak noszę małego tak samo. Nie wiem co to ale coraz gorzej.
Lenucha a co to za mleko hippa? Bo moj mały też na bebiko jest ale się pręży i bez kropli ciężko mu sie wypróżnić. :/
Katarzyna ja nie woże Doriana po domu w wózku. Ale kołysać w ramionach to kołyszę, bo szkoda mi go jak płacze i nie może usnąć. Taki mały bezbronny Aniołek

- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...

Lafi też mam serdecznie dosyć tego śniegu i szarości na zewnątrz! Ale "ta zima kiedyś musi minąć, zazieleni się, zakwitnie kilka drzew..."-moje motto ostatnich dni

U nas szykuje się remont... jak dobrze pójdzie zaczniemy do miesiąca...
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Zastanawiam się nad zakupem huśtawki.Mam po siostrze bujaczek ale Szymon maksymalnie 5 minut tam wysiedzi. Huśtawka powinna być fajniejsza... Macie może lub wiecie które są fajne?
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Panika ja też co chwilę chodzę i jem
![]()
aż się boję!
Ufolka a mój Dorian naszczał mi do wanienki dzisiaj
Beata nie robisz nic źle! Poprostu dzieci takie są, jedne śpią więcej inne mniej, jedne jedzą dużo inne mało i często. Mój mały z dnia na dzień też je coraz więcej, 90 już mu za mało czasem. Ja też sie denerwuję że mały długo zasypia itp ale trzeba to przetrwać, tak że głowa do góry Kochana
Aga my jeszcze bez przytulanek po cc bo jeszcze ze mnie leci. A nie boli Cię już nic tam w brzuchu koło cięcia?? Bo mnie z prawej strony coraz mocniej coś boli, jak noszę małego tak samo. Nie wiem co to ale coraz gorzej.
Lenucha a co to za mleko hippa? Bo moj mały też na bebiko jest ale się pręży i bez kropli ciężko mu sie wypróżnić. :/
Katarzyna ja nie woże Doriana po domu w wózku. Ale kołysać w ramionach to kołyszę, bo szkoda mi go jak płacze i nie może usnąć. Taki mały bezbronny Aniołeka smoczka też za bardzo nie chce, czasem sobie pomemla jak płacze przy przebieraniu itp ale wypluwa później.
mnie nic nie boli już, czasem tak zaciągnie jakby, jak wstaję z łóżka, albo dłużej małą mam na rękach. Poza tym ani śladu porodu.
Lenusia widziałam dzisiaj w Rossmanie mleko Hippa pierwszy raz na oczy, nawet nie wiedziałam, że takie jest! Ja na razie podaję Bebilon.
- mamcia2013
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wiewiórka co do huśtawki to my mamy taką allegro.pl/hustawka-rainforest-fisher-pr...rie-i3117312078.html ale szczerze mówiąc nie kupiłam jeszcze baterii do niej raz tylko mąż wsadził małego jak był marudny i go bujał to uspokoił się więc chyba działa

Dziewczyny mam pytanie ile rozpuszczają się szwy? Bo jutro mija 2 tygodnie a z nimi nic się nie dzieje...

- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wiewiórka ja swojej włączam w bujaczku wibracje i jak tak masuje jej dupkę to śpi sobie tam jak aniołek, no dopóki Amelka nie zacznie wrzeszczeć i ją zbudzi wtedy hehe
Mamcia, dobrze że nie na Ciebie, podobną u chłopców tak bywa

Dobranoc, spokojnej nocki

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale mam dziś zrąbany humor...

- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

najgorsze jest to, że takie małe dzieci bardzo szybko się odwadniają, więc jak ma biegunkę a nie chce jeść to lepiej do lekarza

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Zmierze mu jeszcze raz temperaturę jak sie obudzi na kolejne jedzenie. Oby nie szła w góre i oby juz mi nie kupkał... na razie przysypia i sie co chwile budzi... zobacze co będzie za godzine... jak nie będzie poprawy to będę dzwoniła do lekarza.
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-