- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny ja mam kryzys siedzę i rycze cały dzień. Niemoge sobie poradzić z wizja ze teraz wszystko podporzadkowane jest małemu, niemam czasu dla siebie ani męża cały czas w nerwach, dobrze ze moja mama nam gotuje. maly dzisiaj od 17 do 21 wisiał na cycku z małymi przerwami. Jestem wykonczona juz.
Ł jutro wraca do pracy niewiem jak sobie poradze
skąd ja to znam Pierwszy miesiąc ryczałam na okrągło. Mi dziś od 14 wisiał na cycu z z drzemkami 10 minutowymi. Nawet z kanapy nie schodziłam.No ale nauczył się, że po kąpieli go odkładam i sam ładnie zasypia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny ja mam kryzys siedzę i rycze cały dzień. Niemoge sobie poradzić z wizja ze teraz wszystko podporzadkowane jest małemu, niemam czasu dla siebie ani męża cały czas w nerwach, dobrze ze moja mama nam gotuje. maly dzisiaj od 17 do 21 wisiał na cycku z małymi przerwami. Jestem wykonczona juz.
Ł jutro wraca do pracy niewiem jak sobie poradze
Nie przejmuj się słońce...to hormony tylko...prześpisz się i jutro już będziesz mieć lepszy humor...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Wiewiórka zdrowy chłopiec 3700 aż dziwne
klocek się z niego robi. Już ręce zaczynają mnie boleć jak go nosze.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Mojej małej dziś odpadł pępuszek.
Jest naprawdę grzeczna tylko je ,śpi po 3 godziny i robi kupki.
Ja mam czas żeby zrobić sobie obiadek,kompot z jabłek,pranie,prasowanie itp.
Oby tak zostało
Była dziś u mnie położna-pośmiałyśmy się ,pogadałyśmy ,więcej było podpisywania papierów niż rozmowy na temat dzieci Bo podobno sobie świetnie radzę i z małą wszystko ok.
Umówi nas do pediatry i na bioderka-więc niczym się nie muszę martwić.I jeszcze załatwi 2tyg. mężowi opiekę nade mną więc spokojnie będzie mógł kończyć gipsowanie,malowanie w naszym nowym domku.
Jeszcze gości dziś miałam z okazji urodzin-wszyscy mi słodycze i alkohol przynoszą ,a tu nie wolno Normalnie tylko mi smaków narobili
Podsumowując,jestem megaaaa szczęśliwą mamą I oby wszystko było tak fajnie jak do tej pory
Pozdrawiam buziaki dla Was i Waszych kruszynek
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Wiewiórka a minie to?
minie )
Sprawdziłaś już huśtawkę czy się sprawdza. Ja kupiłam taka jak Ty masz ale cały czas się zastanawiam czy dobrze wybrałam
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiewiórka pisałam o tym dziecku palącej matki z mojej sali w szpitalukika1985 napisał:
Wiewiórka zdrowy chłopiec 3700 aż dziwne
klocek się z niego robi. Już ręce zaczynają mnie boleć jak go nosze.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Cześć!!!
Ale było dużo dzieci u lekarza...lekarka chwaliła moją Jagódkę bo jako jedyna nie płakałą w czasie badania a nawet się uśmiechnęła do Pani doktor
My napewno bierzemy 5w1 między 6 a 8tyg juz jesteśmy umówione co do tych zalecanych jeszcze nie zdecydowaliśmy muszę o tym najpierw poczytać u nas na rota są 3szczepionki i łącznie za 600pln...
Z tymi papierosami to jestem zdania,że nie ma co przesadzać!Znam osobiście kilka kobiet które paliły całą ciążę i dzieci zdrowe jak rydze i znam też takie które na siebie chuchały i dmuchały i dzieci chorowite...osobiście nie znam żadnego przypadku żeby dziecko było chore bo mama paliła w ciąży lub karmiąc piersią...no nic po temacie
Paulina jak wlczysz z tym trądzikiem u Michała?Widzisz jakąś poprawę?Podobno to częściej dotyka chłopców więc Jagódka ma pecha...
I najgorsze lekarka mówiłą,że widzi początki AZS...w sumie mnie to nie dziwi ja też zawsze miałam problemy ze skórą...alergie i łuszczyca więc mnie nie dziwi,ze moja Maleńka też będzie mieć problemy...
masz łuszczyce? ja miałam zaleczoną i tylko na głowie. W ciąży nic się nie działo a po porodzie pojawiło mi się na piersiach!!masakra jakaś bo leków nie mozna stosować
- alebazi1986
- Wylogowany
- gaworzenie
- kocham cię córeczko
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
wiewiorka min mały za mało wazy żeby się bubac w niej u rzuca nim, jeszcze za bardzo nie kuma ale 2 razy już w niej siedzisk tzn leżał i byli ok. Koleżanka ma i bardzo chwali, trzeba poczekać aż maluchy troszkę pisrosna i zaczną widzieć
Szymon już widzi wiec powinno mu się podobać. A melise pijesz? mi pomagała i byłam spokojniesza