- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
U nas kleksów nie ma od kiedy na MM a jak był tylko na cycu to co wiekszy pierdek.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
mój skarb zasmarkany dzisiaj do lekarza idziemy...
w sobote do ksiedza idziemy.
rynty z zusu jak nie bylo tak nie ma dalej...trzeci miesiac idzie!
Aksa Dorian tez ma wpisana grupe i ma po tatusiu.
Kicia tez slyszalam ze rumiankiem sie nie przemywa.
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
znalazlam na jakims forum ze jak nic nie pomaga to zeby swoim mlekiem przemyc ale najpierw przemyje mu woda fizjologiczna a jak nie przejdzie to dopiero mlekiem
Ja cały czas przemywałam rumiankiem. Nie miałyśmy żadnego uczulenia. Tylko codziennie zaparzałam świeży rumianek. Lekarka powiedziała, że rumianek nie ma aż tak dużej mocy by to przezwyciężyć i dostałam krople do oczek. Kazała mi pierwsze przemyć oczko rumiankiem, albo przegotowaną wodą od zewnętrznej do wewnętrznej (do noska) strony i potem mocniej przycisnąć i koło noska (bo ma kanaliki zatkane).
Powiedziała mi też, że jeśli to nie pomoże, to trzeba iść do okulisty, bo prawdopodobnie są kanaliki przytkane i będzie trzeba to poprzetykać. A ja się tego strasznie bałam. Nie chce by z moją Córeczką w tak młodym wieku już coś robili.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj ma problem z jednym oczkiem i to od urodzenia, w szpitalu dali jakas masc i przeszlo a pozniej wrocilo, pediatra dala krople troche pomoglo ale widze ze wraca..
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Tyl skrobiecie na FB ze nie wyrabiam z czytaniem i się na maksa gubię Już nie wiem czy wszystko przeczytałam czy nie trajkotki
U nas jak zwykle nocka spokojna Dziś popołduniu sprzątanie, a jutro przyjeżdżaja moi rodzice więc ani jutro ani w niedziele na bank nie pojawie sie na FB. Pewnie dopiero w poniedzialek jak pojada moi rodzice.
W niedziele chrzciny i mam nadzieje, ze Wojtek da rade w kościele a ja ze dam rade to wszystko ogarnąć w domu.
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- natka1985
- Wylogowany
- gaworzenie
andzia ja też już nie ogarniam hehe pewnie nawet nie nadrobię wszystkiego
k1c1a mi też położna mówiła, żeby kropelki z soli morskiej wpuszczać jak będzie taki problem
aksa u nas też jeszcze nic, ale na pewno nie przeze mnie, chyba facet mi się zepsuł hihi
Przez dwa dni czułam się tragicznie z powodu zaparć Zosi, no masakra jakaś, dziś rano to samo, ciśnie biedna, ciśnie, aż popłakuje sobie, wysłąłam W po bebilon comfort, bo stwierdziłam, że może jednak hipp jej nie odpowiada i co ?? mleko kupione, jeszcze nie otwarte, a w pampku piękna żółta kupa. No to taniec radości odstawiłam, ale znowu nie wiem CO ROBIĆ ??? Zmieniać czy nie ??? Eh, niech te problemy brzuszkowe się już skończą...
Teraz Zocha śpi przy suszarce, a ja pędzę ogarnąć bałagan w mieszkaniu.
Możecie mi podesłać link do suszarki z yt ??? Dzięki
Miłego dnia
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Wojtek z kolei ma na brzuszku znamię. I wiecie co? W zalezności od pogody jest to mniej lub bardziej czerwone...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
LasKI jak usypiacie dzieciaczki? bo moj to przewaznie przy piersi zasypia ale jak nie jest glodny to marudzi strasznie ale sam nie zasnie musze go tulic i kolysac na rekach teraz jeszcze nie jest ciezki ale niedlugo takiego klocuszka na rekach trzymac juz nie bedzie latwe, smoczka nie chce usta zaciska pieluszki to przytulania tez nie od tygodnia jak tylko wyjdziemy z domu na spacer po 200m jest straszny ryk az sie zanosi a jak dam mu cyca to zasypia i mozna spacerowac 2 h dla mnie masakra bo musze cycka wystawiac publicznie o tyle dobrze ze nikt mnie nie zna w tej miescinie
Oj to faktycznie masz problem z tym zasypianiem. Moj na szczęscie na spacerze chwila moment i w wózku spi a w domu w dzien zasypia na macie i nie musze go usypiac, wieczorem zasypia sam w swoim lozeczku
- natka1985
- Wylogowany
- gaworzenie
LasKI jak usypiacie dzieciaczki? bo moj to przewaznie przy piersi zasypia ale jak nie jest glodny to marudzi strasznie ale sam nie zasnie musze go tulic i kolysac na rekach teraz jeszcze nie jest ciezki ale niedlugo takiego klocuszka na rekach trzymac juz nie bedzie latwe, smoczka nie chce usta zaciska pieluszki to przytulania tez nie od tygodnia jak tylko wyjdziemy z domu na spacer po 200m jest straszny ryk az sie zanosi a jak dam mu cyca to zasypia i mozna spacerowac 2 h dla mnie masakra bo musze cycka wystawiac publicznie o tyle dobrze ze nikt mnie nie zna w tej miescinie
K1C1A Zosia też na rękach w ciągu dnia zasypia, albo przy suszarce jak teraz i też mnie to martwi...
wieczorem po kąpieli i jedzonku odkładam ją do łóżeczka i sama zasypia, uwielbiam ten moment dnia
a na spacerze miałam podobnie jak było gorąco, mogła być tylko w body na krótki rękaw, a i tak ryczała i do do domu trzeba było wracać, dopiero jak się chłodniej zrobiło, to śpi na dworze bez problemu, wczoraj chyba ze tzry godz. spała
tylko, że ja karmię mm, więc nie wiem jakby to było gdybym dawała cyca