BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #485115 przez andzia_zg
kika1985 napisał:

ja się we wzorki nie bawie, bo jak jeszcze miałabym po omacku coś tam sobie tworzyć to by mnie na porodówce picasso okrzyknęli :P

kolejna agentka hihi :woohoo: :woohoo: :woohoo:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #485116 przez koticz
A to jak kładziecie sobie to lusterko na czymś i się tachylacie czy jak???Ja to sobie tego wyobrazić nie potrafię!!!Że miałabym się mordować jeszcze z lusterkiem,ale to pewnie dlatego,że nigdy tak nie próbowałam.Myślę,że jednak zostanę przy mężu,bo wygodniej i szybciej :silly:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #485118 przez andzia_zg
Ja na razie jeszcze nie potrzebuję lusterka :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #485121 przez kika1985
ja też jeszcze lusterka nie używałam ale pewnie trzeba będzie o coś oprzeć ;)

12 lata 1 miesiąc temu #485122 przez xxElaElaEeexx
Lafi napisał:

Normalnie produkujecie:) wymiekam przy was:)
A ja gole jak mi wyjdzie:) wiecie na głowei to raczej nie robie rewolucji ale tam można poszaleć:)

Gosia jak juz bedziesz mieszkac w bb, to mam y szanse umówic sie na kawe:) jakies 17 km odemnie:)

Dopisuję się do kawy ja mam ok.19km do Bielska :)

12 lata 1 miesiąc temu #485125 przez koticz
Moje ślubne szczęście nazapraszał do nas znajomych na jutro :dry: normalnie skaczę z radości jak sobie pomyślę,że najpierw będę musiała,żarcie przygotowywać,a potem jeszcze sprzątać :dry: ale fajnie,że się z przyjaciółmi spotkam bo wkońcu zdziadzieję w tym domu!Się taka jakaś niegościnna zrobiłam :ohmy:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #485128 przez Paulina 77
koticz napisał:

A to jak kładziecie sobie to lusterko na czymś i się tachylacie czy jak???Ja to sobie tego wyobrazić nie potrafię!!!Że miałabym się mordować jeszcze z lusterkiem,ale to pewnie dlatego,że nigdy tak nie próbowałam.Myślę,że jednak zostanę przy mężu,bo wygodniej i szybciej :silly:

najlepiej prawą ręką się golić(jeśli się jest praworęczną), lewą naciągać skórę przed goleniem oraz sprawdzać palcami czy sa jeszcze włoski do zgolenia, a po wszystim sprawdzić lusterkiem - jeśli jeszcze coś zostało to odłożyć lusterko i... procedurka od początku aż do skutku :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #485131 przez Paulina 77
xxElaElaEeexx napisał:

Lafi napisał:

Normalnie produkujecie:) wymiekam przy was:)
A ja gole jak mi wyjdzie:) wiecie na głowei to raczej nie robie rewolucji ale tam można poszaleć:)

Gosia jak juz bedziesz mieszkac w bb, to mam y szanse umówic sie na kawe:) jakies 17 km odemnie:)

Dopisuję się do kawy ja mam ok.19km do Bielska :)

ja też, ale po porodzie, bo teraz się nie ruszę

12 lata 1 miesiąc temu #485132 przez koticz
Paulina 77 napisał:

koticz napisał:

najlepiej prawą ręką się golić(jeśli się jest praworęczną), lewą naciągać skórę przed goleniem oraz sprawdzać palcami czy sa jeszcze włoski do zgolenia, a po wszystim sprawdzić lusterkiem - jeśli jeszcze coś zostało to odłożyć lusterko i... procedurka od początku aż do skutku :lol: :lol: :lol:

Aaaaaaaa więc lustro tylko do sprawdzenia,a ja jakoś tak myślałam,że się w to lusterko cały czas patrzymy tak,jakbyśmy miały je zamiast oczu is ię właśnie zastanawiałam,że przecież tam jest na odwrót :lol: i mówię sobie no nie ma opcji żebym się nie obrzezała

12 lata 1 miesiąc temu #485136 przez Paulina 77
hehehe :lol: :lol:

co do gościnności to ja też jakaś niezbyt gościnna w tej ciąży jestem :P

12 lata 1 miesiąc temu #485137 przez xxElaElaEeexx
Ja też golę i sprawdzam co jakiś czas w lustereczku gdzie jeszcze ;)

12 lata 1 miesiąc temu #485143 przez Paulina 77
wiecie co, to nasze forum to jakaś masakra, jak to ludzie czytają... instrukcje szczere do bólu, sama biologia :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #485144 przez Gosia27
Lafi, Ela, Paulina na pewno przełom stycznia/lutego już będziemy mieszkać w Bielsku. Z czego się cieszę i nie...zdecydowałam że będę rodziła w Katowicach chyba, że kardiolodzy mnie odeślą do Łodzi albo Wa-wy.
Co do golenia. Ja to chętnie sobie miejsce pracy zawsze wyporządzam:) mile widziane Panie już przygotowane. Sama nie golę się na zero bo mój m oznajmił mi kiedyś że jestem dojrzałą kobietką a nie dziewczynką
www.facebook.com/photo.php?fbid=32036751...00315&type=1&theater

12 lata 1 miesiąc temu #485157 przez lenusia7
Unbreakable mi paczki przychodza poleceonym , wlasnie wczoraj odebralam swietne ubranka akoszyla i sweterek boskie :)

12 lata 1 miesiąc temu #485160 przez mamcia2013
A ja się golę po omacku :ohmy: Pipy też nie widzę, lusterka nie biorę i co ma wyjść to wyjdzie :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka