BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #485020 przez koticz
gosia ja już nie widzę,nawet jak się mocno wychylę :( w poniedziałek mam wizytę u gin i J będzie mnie "tam" przygotowywał ;) teraz to pewnie pipka bedzie ogolona tylko przed wizytą,w zasadzie i tak jej nie używamy,a J napewno nie bedzie się chciało mnie golić.

Mnie też mocno cieknie z piersi,ale tylko jaj cycki mają luz,jak mam stanik sztywny to mam sucho,a jak go tylko ściągnę,albo założę bardziej materiałowy to leci.Dziś słyszałam jak mój J sam do siebie mówił pod nosem:"tej z cycków leci oby z kranu..." heheh nawet śpię ze szmatką pod poduszką i jak się w nocy budzę to się wycieram :S

Kluski śląskie u mnie zakazane :( czyli to jakby od mąki,bo zwykłe ziemniaki mogę.No nic ale dominia napędziłaś mi stracha tą insuliną!!!Mam wyższy cukier po 4kluskach śląskich niż po Macu :huh:

paulina ja pilnuję ilości jedzenia u Bolka i Lolka,ale koty już tak mają,że mogą jeść tylko z przerwą na sen :silly: Napewno są większe niż koty moich znajomych,zle nie są spasieni.Z psami jest trochę inaczej bo pies chodzi na spacery itp,zaś z drugiej strony koty raczej nie lubią słodyczy,a psy owszem jakieś ciastko czy kremówkę...Jeśli będziesz mu pilnować diety i zapewniać ruch to napewno Ci się nie spasie

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #485024 przez dominia
Koticz widzisz czyli dobrze Ci mówiłam z tą mąką :) już ich nie zjesz nawet jakby za Tobą chodziły :) dopiero jak urodzisz :) unormujesz sobie dietkę i jak będą cukry ładne to nie dadzą Ci insuliny :)
Damy jakoś radę :)

12 lata 1 miesiąc temu #485026 przez Unbreakable
Wrrrrr ale mi ciśnienie podniosła kobieta z Allegro (ta u której kupuje też Lenusia i chyba Patrycja).
Dostałam paczkę, wciśnięta w skrzynkę :( ja mieszkam w takiej dzielnicy, że ludzie potrafią kraść wszystko, więc dziwię się, że w ogóle ją dostałam a i nikt nie zdążył jej śmignąć. Wyraźnie jest napisane, że paczka przyjdzie listem poleconym, więc poszłam dziś na pocztę powiedzieć, ze nie życzę sobie żeby listy polecone wrzucać do skrzynki. Na to dostałam odpowiedź, że to nie jest list polecony tylko zwykły. Wstawiłam więc pozytywny komentarz tej pani bo z ubranek byłam zadowolona, ale napisałam jej w mailu że na przyszłość proszę, żeby paczki były dostarczane zgodnie z umową listem poleconym, bo skoro pisze cenę zalist polecony to tak powinno być.
Dostałam od niej taką wiadomość, że nie wyobrażam sobi napisać czegoś takiego do swojego klienta... masakra :/

Co do kotów to mój mógłby jeść cały czas, ale jesli stosuje się odpowiednią karmę i zmusza do ruchu, nie jest źle ;)
A golę się jeszcze sama ;) i nawet jeszcze co nieco widzę ;)

12 lata 1 miesiąc temu #485033 przez Depeche
Hello
Caly dzien mnie tu nie bylo.
Juz po usg, Kuba nadal jest Kubą, jajka ma i trąbkę ma, więc w weekend zaczne chyba wsytawiać rzeczy po córce na allegro.
Padłam dosłownie, rano byłam na zakupach w Macro, potem prasowałam, a potem lekarz i pizza w Pizzy Hut, bo z tego wszystkiego to nie zdązyłam ugotowac.

12 lata 1 miesiąc temu #485034 przez andzia_zg
Zamówiłam sobie na allegro jeansy, bo w tych dziurawych siara chodzic nawet po domu. Kupilam używane za 25zł. Po domu nie potrzebuje droższych. Na wyjscia na nowe jeansy.

Kupilam sobie też zwykla najtansza duza koszule do spania żeby zmiescil mi sie brzuch do czasu porodu bo wszystko zrobilo sie za male.
Tak samo do karmienia bede kupowac najtansze koszule, bo szkoda mi wydawac kase. Wole sobie potem jak juz bede powoli przestawac karmic kupic jakas ładną koszule

Widziałyście to? :silly:
www.facebook.com/photo.php?fbid=40275351...617746&type=1&ref=nf

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #485035 przez Paulina 77
koticz dobrze wiedzeć, że z tymi wysterylizowanymi zwierzętami nie musi być tak źle :)
patrycja85 też mam podobny "miśkowy" kombinezon, tylko brązowy. Myślicie że w lutym/ marcu możemy go założyć dzieciaczkowi na wyjście ze szpitala, czy też trzeba kupić taki super ciepły "kurtkowy"? Mój m twierdzi, że ten z miśka wystarczy. A co Wy planujecie?

12 lata 1 miesiąc temu #485041 przez Paulina 77
andzia nie chce się wyświetkić Twój link

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #485042 przez andzia_zg
Paulina ja mam taki kombinezon z polaru i nie bede kupowala nic wiecej. Ubiore kaftanik,spioszki, na to bluze polarowa i ten kombinezonik i mysle ze bedzie ok :-)

Na poprawę humoru: :silly:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #485044 przez Unbreakable
Ja mam taki cieplejszy, ale w zasadzie kupiłam dlatego, że udało mi się zapolować na allegro. Tak naprawdę można opatulić dziecko w kocyk i lżejszy kombinezon i myślę, że też będzie ok;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #485048 przez Paulina 77
to zostanę przy tym miśku i nic nie będę kombinowała,
andzia świetny obrazek :)

Piorę właśnie białe i b. jasne ciuszki niemowlęce w persilu do białego - może niektóre plamki zejdą, bo rzeczy są używane, ale b. ładne. Potem jeszcze raz będę prała już w loveli albo w płatkach mydlanych.

12 lata 1 miesiąc temu #485050 przez andzia_zg
Paulina 77 napisał:

to zostanę przy tym miśku i nic nie będę kombinowała

W końcu to i tak tylko przejście ze szpitala do auta a potem z auta do mieszkania więc myślę, że za ciepło nie ma co ubierać. Poza tym jest jeszcze kocyk. Zawsze mozna dodatkowo opatulić dziecko w foteliku kocykiem.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #485052 przez Depeche
Paulina 77 napisał:

koticz dobrze wiedzeć, że z tymi wysterylizowanymi zwierzętami nie musi być tak źle :)
patrycja85 też mam podobny "miśkowy" kombinezon, tylko brązowy. Myślicie że w lutym/ marcu możemy go założyć dzieciaczkowi na wyjście ze szpitala, czy też trzeba kupić taki super ciepły "kurtkowy"? Mój m twierdzi, że ten z miśka wystarczy. A co Wy planujecie?

Wystarczy Ci, jak bedzie zimno to zawijasz w rozek albo w koc i dasz rade.

12 lata 1 miesiąc temu #485055 przez koticz
paulina ja nie mam nawet takiego kombinezonu :) mamy tylko taką misiową bluzę do tego ocieplone spodnie i myślimy,że starczy zima szybko się skończy i myślę,że to plus kocyk i przecież jeszcze ten śpiworek w gondolce,w zupełności wystarczy!!!Ale jeszcze się nad takim misiem zastanawiam,bo kurcze mi się podobają :) w razie czego kupię w ostatniej chwili to może już jakaś promocja będzie w h&m

dominia ja mam teraz wizyte u diabetyka na 6grudnia i mam nadzieję,że do tej pory wyjdę jakoś na prostą z tym cukrem,wiadomo przecież,że na początku jest ciężej bo trzeba sprawdzić kilka opcji.Z kanapkami nie ma problemu bo akutar wędlinę drobiową i krakowską lubię i mogę jeść na okrągło z rzodkiewką i pomodorkiem,gorzej z tymi zagryzkami między porządnymi posiłkami!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #485056 przez Agnieszka86
Ja tak jak Koticz kompletnie nic już tam nie widzę! A dzisiaj dzień wielkiego golenia, bo jutro wizyta! Znowu się pewno potnę:( Chyba, że zgodzę się w końcu, żeby mąż to zrobił...

12 lata 1 miesiąc temu #485057 przez andzia_zg
mój mąż powiedział, że w życiu mnie tam nie ogoli, bo nie chce mnie pozacinać :P

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka