BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #484725 przez Paulina 77
Cześć Laski, ale dzisiaj naprodukowałyście stron :)

aksa super zdjęcia synusia! mimo że nie znamy jeszcze płci, to wybór imion dość prosty, tylko dwa: Michał albo Ania

koticz, chciałam Cię zapytać czy Twoje koty po kastracji nie mają tendencji do tycia? niepohamowanego apetytu? w przyszłości będziemy chcieli pieska i chętnie bym go wysterylizowała, ale jak widzę chodzące po ulicach balerony, to się zastanawiam, a może nie wszystkie zwierzęta tyją?

offca ja Ci też nic nie doradzę, ale zdaje mi się, że nasi panowie patrzą na nas od początku ciąży trochę ze zdziwieniem - bo nas po prostu nie rozumieją. Widzę jak mój m ciągle się zmienia, coraz więcej rozumie, widzi jak chodzę po nocach przez te bóle bioder i żeby wziąć tabletkę co 4 godziny. Też ze mną nie chodzi na wizyty - był na jednej, kiedyś w niedzielę jechaliśmy do doktora z zagrożeniem poronieniem - i tyle. Zupełnie inaczej odbiera rzeczywistość niż ja, ale nie ze złej woli. My mamy łatwiej, bo czujemy dziecko, a panowie nie.
Myślę, że będziesz wiedziała we właściwym momencie jaką decyzję podjąć. Wiadomo, każdy związek jest inny.

Ja ważę już 81 kg, która mnie przebiła?? :lol: :lol:

Co do spodni do chodzenia po domu to polecam dresowe domyos z decathlonu - wyprułam gumkę i reguluję sobie sznureczkiem, świetnie się dopasowują do brzuszka i są ciepłe.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #484737 przez koticz
offca chodziło mi dokładnie o to,że zawsze zdążysz od niego odejść z synkiem i wrócić.Tak jak pisała ela-niewielu jest facetów faktycznie przeżywających ciążę razem z kobietą.I dla większości(NIE DLA WSZYSTKICH!!!) dziecka jeszcze NIE ma,bo się jeszcze nie urodziło.Normalna kobieta staje się matką od chwili poczęcia,od kiedy dowiaduje się o ciąży,faceci zazwyczaj dużo później.Decyzja należy do Ciebie,ale jak urodzisz to naprawde może Cię olśnić,że jednak trochę przesadzałaś.Ja często łapię się na tym,że sobie wyolbrzymiam wiele spraw.Siedze całymi dniami w domu i się nakręcam,a potem mi się wydaje,że cały świat się na mnie uwziął.

aksa synuś fenomenalny.Śliczne zdjęcia,fuck wymiata :woohoo:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #484763 przez katarzyna1702
Koticz święte słowa mam identycznie ;) wyolbrzymianie to domena chyba wielu kobiet zwłaszcza tych bez konkretnego zajęcia ;)
Aksa no nie Twój Mały jest fenomenalny z charakterkiem ciekawe po kim ;p boskie zdjęcia.

a ja jak Wam napiszę że mam grubą 9 z przodu to się nie zdziwicie ;D przy moim 180cm wzroście i grubo kostnej budowie coś czuję że i z 1 pójdę na porodówkę ;) wszyscy mi nie wierzą że aż tyle ważę bo nie wyglądam a jednak ale ja się wcale tym nie martwię jestem prze szczęśliwa i mogę przytyć jeszcze dużo aby tylko Wiktorek był zdrowy ;) A co ;p

12 lata 1 miesiąc temu #484771 przez Paulina 77
aaa to masz prawo mieć 9 na przodzie z takim wzrostem, ja mam tylko 172 cm

12 lata 1 miesiąc temu #484774 przez mamcia2013
Hej Laski :kiss:

Aksa mały cudowny :D

Offca głowa do góry Kochana :kiss:

A ja jakoś już nie kontroluję wagi :D u lekarza sie zwaze to będę wiedziała ile na plusie :P

12 lata 1 miesiąc temu #484775 przez andzia_zg
katarzyna przeciez to nasze najcudowniejsze kg :lol:
Dzwoniłas do lekarza z tą krzywą cukrową? czy czekasz do wizyty?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #484782 przez xxElaElaEeexx
Masakra dziewczyny.Codziennie zakładam nowe wkładki laktacyjne a tu patrze bluzka mokra :ohmy: Aż mi wkładkę przelało !Mleczarnia ze mnie jak nie wiem co :P
Mam nadzieję ,że jak urodzę to też będę miała tyle pokarmu dla dzidzi :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #484784 przez andzia_zg
xxElaElaEeexx faktycznie masz produkcje :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #484791 przez mamcia2013
Każdej z Was cieknie już z cyców? Bo mi nie... i tak w ogóle to nie urosły mi one nie wiadomo ile, cały czas noszę te same staniki.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #484792 przez Paulina 77
xxElaElaEeexx napisał:

Masakra dziewczyny.Codziennie zakładam nowe wkładki laktacyjne a tu patrze bluzka mokra :ohmy: Aż mi wkładkę przelało !Mleczarnia ze mnie jak nie wiem co :P
Mam nadzieję ,że jak urodzę to też będę miała tyle pokarmu dla dzidzi :blink:

super,xxElaElaEeexx,to dobrze wróży :)

mamcia2013 trochę mi cieknie, urosły też, ale nie kupowałam jeszcze nowego stanika - w stare się mieszczę

12 lata 1 miesiąc temu #484795 przez andzia_zg
Mi nic nie cieknie. Stanik mam kupiony jeden wiekszy ale w te stare spokojnie jeszcze wchodzę. Na poczatku tylko mi troche urosły cycuchy ale potem znow zrobiły sie takie jak były.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #484811 przez mamcia2013
no mi tak samo, czasem mam spęczniałe suty hehe :P

12 lata 1 miesiąc temu #484812 przez mamcia2013
Zobaczcie na co mnie wzięło :D :D :D

12 lata 1 miesiąc temu #484816 przez Agnieszka86
Wróciłam z zakupów, zrobiłam zupę i nadrabiałam Wasze posty.
Chcę się do nich odnieść, ale nie pamiętam znowu co która napisała :dry:
Co do staników, to mam dwa większe (rozmiar C) i dwa takie sportowe i w zasadzie tylko w nich chodzę, bo w te sprzed ciąży już nie wchodzę, tzn wchodzę, ale wszystko mi się wylewa, a ja tak nie lubię :dry: Jak na razie mi też nic z piersi nie cieknie.

Co do tycia, to ja nie wiem ale pewnie z 13 na plusie będzie, jutro po wizycie się dowiem...

Kupiłam Zosi pajacyk, 3pak bodziaków, kaftanik i śpioszki frotte i zaplaciłam za to 90 zł, szok w trampkach! No ale trudno, trzeba to wszystko i tak kupić, lepiej sobie podzielić na raty te zakupy, bo potem to szok! W przyszłym tygodniu chcę skończyć kompletowanie wyprawki.

12 lata 1 miesiąc temu #484825 przez Gosia27
Helloł już jestem.
Ale naskrobałyście:P
Jak wyszłam z domu przed 12 tak wróciłam o 14:40. Byłam u koleżanek w pracy. Od razu zrobiły mi hennę i wyregulowały brwi, a co :P po drodze weszłam do Lidla, ale body nie było i sprzedawczyni mi powiedziałam, że mam dokładnie przejrzeć reklamę, cipa :angry: a w ogóle to takie młode cicho przepuściło mnie w kolejce od kasy :blink: mmmm

Aksa mały boski. Idealny dla mojej Zosi, skąd jesteś bo już zapomniałam:P
Offica kurde nie wiem co CI poradzić....ciąża to rewolucja dla nas a co dopiero dla facetów.Mój R potrafi mnie ostatnio tak wkurzyć, że mam ochotę go wręcz uderzyć!
Daj koniecznie znać po badaniach.
CO do piersi. To moje urosły sporo i czasem mi z nich poleci. Ale nie jest najgorzej. mnie zadręczają myśli,że nie będę mogła karmić małej... :(

Agnieszka pokaż co upolowałaś dla małej :kiss:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka