- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
ale juz widzę ze z tym wózkiem to będzie masakra. na początek obrałam metodę ten który mi się podoba wizualnie no i podobają mi się takie które kosztują ok. 3000 zł zmieniłam metodę na praktyczne-też dupa bo praktyczne mi się nie podobają oj długa walka przede mną
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kticz ja tam też zawsze byłam obfitych kształtów:P
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
patrycja mi sie podoba graco symbio no i chyba go kupimy...
kticz ja tam też zawsze byłam obfitych kształtów:P
Aaaaa tam zaraz obfitych....kobiecych poprostu
Ten "Twój" wózek wyglądem trochę przypomina "mój".Bardzo ładny,Twojej córce będzie w nim wygodnie Macie już to imię?Bo Wam czasu braknie w końcu
Babcia mojego m,kręciła nosem,że nasza Mała nie będzie miała imienia po Świętej...
A świrka powiedziała,że jest tyle pięknych imion,że nie trzeba dawać dziecku imienia owocu z lasu ale ona ma to w nosie bo to nasze dziecko i jej się nikt w imiona jej dzieci nie wtrącał,więc i ona nie ma zamiaru.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
koticz fajnie, że się tak podobasz mężowi:)
kika podoba mi się ten graco symbio, włączyłam sobie filmik na youtube
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koticz przepis na zupe wisniowa. Chyba musisz kupic mrozone opakowanie wisni, ale najlepsza jest z takich w sloiku wlasnej roboty ( tzn. roboty mojej swirki, bo ona je robi). Gotujesz te wisnie , dodajesz wody, ale nie wiecej niz 1:1, bo musi byc mocne. SLodzisz do smaku, troche miety oraz kwasku cytrynowego. Ja potem te wisnie odcedzam i jeszcze je palka przetre nad tym garczkiem, zeby wydobyc wywar. Zagotowac i zabielic smietana. Podawac z makaronem nitki. MNIAMI, nawet moja mala sie objadala.
A co mam moj powiedziec , nie dosyc , ze mi sie prawie wcale nie chcialo, to teraz przez te szyjke nie moge. OStatnio sobie policzyc, ze to tak z pol roku bedzie jak potem mi minie okres dochodzenia po porodzie, chociaz po Laurze to juz po czterech tygodniach to robilismy.
A ja jeszcze szybko zrobilam galaretke, bo mala sie juz ktorys dzien prosi i czekam az stezeje w lodowce. W miedzyczasie poszlam do dziecka, przytulilam sie i obie pospalysmy. Alez ja lubie sie fdo niej przytulac.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Widzę, że każda z nas reaguje inaczej: u mnie po białym chlebie 2 kromki z szynką i ogórkiem kiszonym 114, po białym chlebie ok. 1 kromka+cała kiełbaska wieprzowa grzana+surówka cukier miałam 108, po 1 pączku 128, po tych 3 dodatkowych mandarynkach dołożonych do grahamowego śniadania 154, po grysiku na mleku 153. Ale jak po południu pojadłam samych owoców (banan, mandarynka)+kilka kostek gorzkiej czekolady - 87. Wydaje mi się, że najbardziej muszę uważać rano i przed południem, potem jakoś tolerancja na cukier jakby się zwiększała.koticz napisał:
Mój cukrowy rekord to 124, po połowie drobiowej, gotowanej kiełbaski:) Więc u mnie ok:) Trzymam ściśle dietęAga Paulina masakra 150ja nie miałam jeszcze.Moja gin i dr od cukrzycy powiedziały,że najbardziej "zabójcze"jest właśnie białe pieczywo!!!Ja wczoraj u ciotki zjadłam 7ruskich pierogów i cukier po godzinie 101 a to znaczy, że nie będę musiała w Święta z nich całkowicie zrezygnować.
Paulina jeśli masz problemy z utrzymaniem właściwego poziomu cukru to mniejsz dawkę jedzenia,np zjedz pół talerza owsianki,po godzinie zmierz cukier i jeśli będzie ok to zjedz drugie pół.Albo wypróbuj tą kapustę i wodę,jak już wcześniej pisałam.
Kapustę kiszoną i wodę stosuję
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Patrycja ja właśnie wczoraj pisałam. U mnie rozstrzał cenowy duży ale na tapecie narazie Baby Design Lupo albo Xlander Xmove. O dziwo bardziej podoba mi się tańszy Baby Design. Chociaż znając życie jak pójdę jeszcze raz do sklepu to spodoba mi się jeszcze inny.
Zmykam odpocząć bo się dziś nieźle zmachałam.
Dobranoc
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Śniło mi się w ogóle ze dwa dni temu,że razem z Gosią siedzimy u lenusi na kawie i czekamy na jej mamę i oglądamy jakiś program rozrywkowy w którym lenusia brała udział i śpiewała
Masakra jak się czasem człowiekowi je*ie w głowie
Moje brodawki zmieniają kolor na taki bordowo-brązowy,suty mam jeszcze normalne różowe a na około takie bordowe kapsle,też już wam się tak tworzy???Widziałam kilka karmiących cyców i wszystkie miały takie bordowe brodawki więc to się chyba wszystkim robi.
Spadam poleżeć bo mnie plecy bolą już....
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Unbreakable też podobał mi się babydesign na żywo - to była jakaś spacerówka - porządny materiał.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Moje piersi też się zmieniły...Od początku ciąży mam widoczne pod skórą piersi niebieskie żyły..A niedawno powiększyły mi się i zaciemniły sutki oraz zrobiła się brązowa otoczka wokół brodawek.I pojawiły mi się takie kropki uwypuklone wokół sutków -czytałam ,że to są gruczoły łojowe. No i siara mi się leje strasznie
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
byliśmy z mężem na spacerze, a potem przyjechał brat męża z rodzinką... ja się kompletnie nie nadaję na gości, aż nie wyobrażam sobie świąt...
Koticz to miłe co mąż o Tobie mówi do kumpli, mój w życiu świata, by tak do nikogo nie powiedział!
Moje piersi też się zmieniły, sutki są ciemne, dużo widocznych żyłek się pokazało, a wokół brodawki teraz widzę takie ciemne "placki" mi się zrobiły. Mam wrażenie, że od kilku dni znowu zrobiły się trochę bolesne, ale nie, aż tak jak na początku ciąży, bardziej bolą z boku jak nacisnę.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A jutro już wizyta...
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
auto nadal nie działa. jakby mało wydatków było przed świętami...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej, ale jestem umordowana...
byliśmy z mężem na spacerze, a potem przyjechał brat męża z rodzinką... ja się kompletnie nie nadaję na gości, aż nie wyobrażam sobie świąt...
Koticz to miłe co mąż o Tobie mówi do kumpli, mój w życiu świata, by tak do nikogo nie powiedział!
Moje piersi też się zmieniły, sutki są ciemne, dużo widocznych żyłek się pokazało, a wokół brodawki teraz widzę takie ciemne "placki" mi się zrobiły. Mam wrażenie, że od kilku dni znowu zrobiły się trochę bolesne, ale nie, aż tak jak na początku ciąży, bardziej bolą z boku jak nacisnę.
Mije brodwki to samo, ale wiem, ze to nie koniec transformacji. Po porodzie mialam takie wielkie doslownie czarne , prolaktyna je chyba tak zmienila, okropne!
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja pojechałam do dużego "dzieciowego" sklepu a później czytałam opinie o każdym z tych, które mi się spodobały i które polecali sprzedawcy.
Ehhh... to zawsze tak jest, jak coś może się stac to stanie się wtedy, gdy masz najwięcej wydatków. Trzymam kciuki żeby obyło się bez drogiego serwisu.