- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Kurczę u mnie nikt nie chce uwierzyć , że ja niedługo połowę ciąży za sobą mam. Dzisiaj babka w sklepie ,gdzie mają też dział z odzieżą ciążową do którego podeszłam mówi mi ale proszę pani tam jest odzież ciążowa ;p
Kristi przeprowadzki zazdroszczę, bo możesz przy okazji mały remoncik trzasnąć Mnie to już nosi , żeby coś zacząć zmieniać bo mam wrażenie że mi się czas do porodu kurczy a plany mam delikatnie mówiąc "na bogato"
Małż mnie dzisiaj zaskoczył kwiatkiem bez okazji
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
No marcóweczki rośniemy
- dotik1991
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Warszawskim i zbieram dane dotyczące doświadczeń kobiet na temat swojego dziecka w czasie ciąży.
Badanie jest całkowicie dobrowolne i anonimowe. Odbywa się w całości przez internet. Polega na wypełnieniu dwóch wysłanych przeze mnie krótkich kwestionariuszy i odesłanie ich z powrotem na adres e-mail lub wysłanie na adres Wydziału.
Więcej informacji na ten temat pod adresem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Drogą mailową będzie również możliwość udostępnienia chętnym osobom końcowych wyników ogólnych z mojego badania.
Opis i wszystkie informacje będą zawarte w mailu, które wyśle po zgłoszeniu.
Zainteresowane Panie proszę o zgłoszenie się na adres mailowy:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
(w temacie wiadomości proszę wpisać zgłoszenie)
Z góry dziękuję za zgłoszenia i poświęcony mi czas.
Dorota Kowalczyk
- Aneczka84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mnie przyszła teściowa i teściu ciągle pytają czy ja coś jem, bo mam brzuszek mały i w sumie w ubraniach nic nie widać Choć ostatnio znowu zaczęłam jeść słodycze to pewnie zacznie rosnąć brzuszek.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Niestety dziś kolejny raz przekonałam się o wredocie niektórych ludzi ponieważ chciałam kupić telefon w promocji w mediaex... no i podeszłam do telefonu a za mną dwóch panów którzy po chwili poszli po sprzedawce no to ja spokojnie czekałam a jak przyszli to okazało się że są dwa i pan się zapytał kto był pierwszy to ja powiedziałam że ja, oni zaczęli się ze mną kłócić i wyrywać sprzedawcy telefony wiec żeby się nie denerwować po chwili kłótni przeklnełam na pół sklepu i wyszłam!!! A niech im się za to te telefony popsują a co?!
Ale na pocieszenie trafiłam na promocję ubranek dziecięcych w Tesco i sporo kupiłam. Powiem wam, że opłaca się wybrać bo body z krótkim rękawem są w obniżce od 30 do 50% wiec kupiłam na 3-6 mca będą akurat na lato.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnosc ma sie tylko przy inseminacji, nawet jak wiesz kiedy było owu to nie znaczy ze tego dnia bylo zaplodnienie.
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja to nie mam pojecia dokladnie kiedy ciezko to wyliczyc plemniczki 48 h godzin moga żyć wiec myslimy ze tego dnia byl stosunek ale zaplodnienie kolejnego..
No to ja wstawiam Wam tez swoj brzuchol a raczej brzuszek wyglada poprostu jak bym byla grubsza ale w dżinsach juz ciasno...
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Plemniki potrafią przeżyć od 72h do nawet 7 dni - zależy od plemników i warunków w pochwie. Zazwyczaj norma to ponoć 72h dlatego zaleca się stosunek co drugi dzień w okresie starań - żeby uzupełniać ilość plemnikówAgula89 napisał: Anabelle czasem dzien zaplodnienia jest wazny haha
Ja to nie mam pojecia dokladnie kiedy ciezko to wyliczyc plemniczki 48 h godzin moga żyć wiec myslimy ze tego dnia byl stosunek ale zaplodnienie kolejnego..
No to ja wstawiam Wam tez swoj brzuchol a raczej brzuszek wyglada poprostu jak bym byla grubsza ale w dżinsach juz ciasno...
Dlatego nie za bardzo da się określić dzień zaplodnienia - ani ty do tego nie dojdziesz, ani gin - na inseminacji jest tylko pewniaczek
U mnie samopoczucie też kiszka.
Głowa boli, spiaca jestem, zmeczona, nos śluzówka opuchnieta, ciezej mi sie oddycha, gardło boli, wargi przesuszone mimo, że co chwile robie sobie herbate z sokiem malinowym -.-