- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziewczyny czy Was też boli spojenie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- syza24
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Super dziewczyny, że dobrze na wizytach

Dzisiejszy dzień minął mi bardzo szybko bo jeszcze mam gości dopiero jutro wyjeżdżają ale fajnie bo trochę sobie pogadaliśmy i poimprezowaliśmy.
Właśnie moje baby się obudziło szaleje w brzuszku i chociaż mi się chce spać to nie da rady ale fajnie.

Anabelle do mnie dopisz termin na 11 marca, Dolnośląskie i następna wizyta 29 mam usg połówkowe i 30 wizyta u mojego ginekologa

- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ada mój lekarz też mi powiedział,że przed 20 tyg nie powie mi jaka jest płeć dzidziusia!!!!
gratki za udane wizyty!!!!
idę dzisiaj do fryzjera...najlepiej ścięła bym się na krótko...takie brzydkie włosy mi się zrobiły...siano normalnie!!!
co rozmawiam ze znajomymi to mówią,że wyglądam pięknie,kwitnąco...czyżby intuicja matczyna co do płci mnie zawiodła????
miłego dnia laski
- bujanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 7

Karlinka mnie czasem boli bardzo nisko, tak ze niewiem czy to podbrzusze czy właśnie spojenie, ale mam wrażenie że czym większa ciąża tym mniej jakiś złych objawów mam w sensie jakiś bóli, wcześniej częściej się zdarzały. Myslę że nam wszystko tam rośnie i dlatego musi czasem poboleć, a jak bol nie jest bardzo upierdliwy to ja traktuje go jako normę

Syza to fajnie że gości pełno, ja tez mam zamiar się trochę teraz ruszyć, krwiaka nie ma- kamień z serca, mozna troche wyluzować, juz dość 5 miesięcy leżenia

No własnie dziewczęta dziś zaczynam 5 miesiąc, szoook

Ja chyba zapisze się na połówkowe równo w 20 tyg., nie za wcześnie?
Ada, mam prośbę- cały czas czekam na wyniki tego hpa, już 2 tyg. minęło, mogłabyś się koleżanek z owu zapytać czy im wynik e-mailem wysyłali? I po jakim czasie on doszedł? Bo wypełniałam dla nich takie info o e-mailu. Dzięki z góryy

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

Bujanka ok zapytam nie ma sprawy

- LoveMami
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Super że dzieciaczki rosną zdrowe. Ja mam jutro wizytę. Zazdroszczę mamą które znają już płeć

Muszę trochę się do Was wbić w tematy

- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Mami jestem ze Śremu
- karola1322
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- LoveMami
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mówicie że jak cera się pogorszyła to będzie dziewczynka ? U was się sprawdziło ? bo mi wszyscy mówią że strasznie się zmieniłam że będzie dziewczynka.a ja jeszcze nie wiem co bd mieć ;/
- ewawawa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Amorfivell
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
ewawawa nie denerwuj sie tym pala..ntem nie ma sensu dzidzius przez to tez jest niespokojny. jak nie masz ochoty zeby z toba szedl to olej dzisiejszy telefon i nie mow mu dokladnie kiedy masz wizyty . glowa do gory kochana .
kurka wodna mamuski jaki mialam realistyczny sen dzisiaj . snilo mi sie ze zaczelam rodzic strasznie dlugo to trwalo i jacys obcy ludzie chcieli to widziec gdy pojechalam do szpitala to byli pacjenci ale nikogo z personelu musialam sobie sama radzic mialam do pomocy jakas stara babke ktora byla pacjentka po 24 h urodzilam sliczne dzieciatko i bylam szczesliwa ze az tak przy porodzie nie bolalo jak myslalam. ta kobieta kazala mi urodzic lozysko ale bylam tak podekscytowana dzieckiem ze nie chcialam jej sluchac po kolejnej dobie dostalam goraczki przyszedl lekarz i powiedzial ze nie urodzilam lozyska i wdala sie infekcja ze w 12h umre zebym sie pozegnala z malenstwem tak niesamowicie plakalam ze gdy sie obudzilam to cala poduszka mokra byla a ja dalej nie moglamsie uspokoic eh skad takie sny to niewiem.
ogolnie gdyby nie sen to samopoczucie moje byloby super dzidzia szaleje wiec mamusia jest szczesliwa . milego dnia kochane
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

Amorfivell aż mi ciarki przeszły jak przeczytała o tym Twoim śnie...
- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bujanka zapomniałam napisać- rewelacja że krwiak się wchłonął

Jak chodzi o przepowiednie co do płci to ja mam wrażenie że zbrzydłam w ciąży a to niby na córę, ale niektórzy mówią, że właśnie ładnie wyglądam tylko zmizerniałam (no ale to przeważnie ludzie którzy mnie dawno nie widzieli a ja od tego czasu 10kg schudłam ;p)
Ewa dokładnie tak jak Amorfivell mówi- jak go nie chcesz brać na wizytę to nie bierz, bo to ty masz się czuć komfortowo a nie jego widzimisię są ważne. Możesz mu co najwyżej wysłać zdjęcie usg.
Amorfivell nie zazdroszczę snu ;/ Mi na szczęście dawno nic złego się nie śniło

Byłam dzisiaj na zakupach i wreszcie staniki uzupełniłam

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Super że dzidzie rosną zdrowo i widze że płeć męska górą

U mnie na usg genetycznym i u mojej gin póki co nic nie dynda

Kolejna wizyta 19 11 i od razu usg połówkowe to zobaczymy czy tak zostanie

Co do wyglądu i smaków z Antosiem jadłam tony słodkiego włosy były superowe zero wyprysków tak jak całe moje życie i ph moczu 6 piłeczka z brzuszka

Aktualnie włosy dupne nadające się do związania wyprysków tyle co nigdy w życiu nie miałam no i pokochałam cytryny i pomarańcze po których normalnie miałan wysypke. ph 7 i brzuszek taki rozlany od boku do boku.
Tak więc zobaczymy.
Gorąco pozdrawiam Was wszystkie

- ewawawa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
ja nie lubię takich realistycznych snów zawsze taka niespokojna później chodzę, także też nie zazdroszczę. ale to na szczęście tylko sen