- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

kristi to normalka że co usg to inny termin, a synek wyjdzie jeszcze w innym zapewne

syza - najważniejsze, że wszystko dobrze na usg, choć ciekawość płci jest ogromna - wierzę ci

nesQa mnie czasem szyjka kłuje, a raczej ciągnie jakby miała wypaść, ale to zazwyczaj jak się przemęczę, czy antka ponoszę
Pulmunolog
Okazało się, że mam początek zapalenia oskrzeli plus zapalenie gardła i już zaczynającą się infekcje uszu. Tym oto sposobem mam całą siatkę leków, w tym antybiotyk duomox i wziewy z pulmicortu. Wspaniale. Mam nadzieje, że przy okazji zejdzie katar z zatok. Najbardziej się boję, żeby Antka nie zarazić, bo mam niby leżeć w łóżku i nie wychodzić z domu.
A Antek to taki tuliś, że bedzie wesoło. Na dokladkę szanowny małżonek dzisiaj rano wyjechał na słowację. Nice!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Po prosu i tu i tu chcą żeby było w systemie. Przeprowadzka poszła szybko, na drugi dzień jeszcze rzeczy układałam. Zostało nam tylko przenieść dwie pół, ale to w weekend jakiś, no i ściankę działową postawić i drzwi bo to pokój otwarty, dużo roboty nie będzie bo mała ścianka.
Ja też znowu obolała chodzę w krzyżu ciągnie, śpi mi się nie wygodnie, jak siadam czy wstaje to najbardziej boli, czuje się jakbym jakaś połamana była.
Ada2424 Powodzenia na wizycie
syza24 na pewno się dowiesz następnym razem, ja coś słyszałam że dopiero od 20tyg jest pewność o ile odpowiednio się ułoży, bo wcześniej może być różnie. U mnie też był odwrócony, ogądał sobie i zdjęcia w przekroju robił i złapał go jakoś od dołu cudnie było widać, dwie nóżki i siusior

nesQa ja miałam coś podobnego i dostałam tabletki na infekcjie grzybiczną, skończyłam je brać i dzisiaj na wizycie nawet nie sprawdzała czy już przeszło.
Na warsztatach było super, ciekawe wykłady mnóstwo prezentów, próbki kosmeyków dla dzidzi i mamy, kawa dla mam, śliniaczek i smoczek…. Jestem zadowolona, a najbardziej to mi się podobały pokazy kąpieli noworadka

- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Ale mnie tragiczne zaczęło mdlić z samego rana

Jadę zaraz do siostry mam dzień z siostrzeńcem

- karola1322
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- eve29
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Kasia81
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba
Ja wizytę miałam 08.10 ale dopiero dzisiaj mam chwilę żeby coś skrobnąć

NesQa ja takie skurcze mam czasami, nawet miałam przed ciążą. Ale przyjemne to nie jest

eve29 Witaj serdecznie

Ja u siebie tez zauważyłam, że mimo mega zmęczenia po całym dniu mam problem z tym, że jak się obudzę w nocy to później nie mogę zasnąć

- Kasia81
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
coś nie mogę wkleić

O jest.. łoo matko jakie wielkie się wkleiło

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

Eve witaj

Denerwuje się troche dzisiejszą wizytą mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i że pokaże kim jest

- karola1322
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "nigdy nie trać nadzieji"

eve witaj

Kochane 3mam kciuki za Wasze wizyty

ja dzis tez mam na 16 dopiero i moj mezulek wchodzi ze mna po raz pierwszy

milego dnia

- Amorfivell
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Anabelle wracaj szybko do zdrowia , szkoda ze akurat teraz meza wywialo przydalaby sie jego pomoc przy Antku zebys mogla szybciej do zdrowia wrocic. 3maj sie biedulko nasza ;*
u mnie cudownie wczoraj moj brzylozyl reke do brzucha i po raz pierwszy dostal kopa od malenstwa byl mega szczesliwy i dumny hehe az smiac mi sie chcialo.czuje sie dobrze jednak coraz czesciej doskwiera mi mega bol krzyza czasem tak promieniuje po tylku i prawym udzie ze ledwo chodze na szczescie takie przypadki mam na wieczor wiec szybko wskakuje do lozk i rana jestem jak nowo narodzona .
aaa witam nowa mamusie. moze wstawisz na zdjecie z usg albo zdjecie brzuszka.
kasia81 slicznie wygladasz i masz cudny brzusio.
- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 10

tyle naskrobałyście , że nie wiem czy każdemu odpiszę
Anabelle dużo dużo zdrówka !!! szkoda, że mąż wybył ;(
Ada, Aniołeczek, Karola powodzenia na wizycie

Eve witamy

Kasia ale pięknie już brzuszek u Ciebie widać

Amorfivell super, że i tatusiek poczuł Maleństwo

Nie pamiętam którą pisałam o jarmużu -jak co to jest w biedronce ( www.biedronka.pl/pl/product,id,3332,name...z-myty-krojony-200-g ) . Szkoda że najpierw wysłałam Małża do sklepu a później siostra mi powiedziała, że jermuż mają...Na dzisiaj obiad już mam (ryż z kurczakiem i warzywami -taki chińczyk ;p) ale może na jutro jakaś zupka z jarmużem ....
- LoveMami
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja mam termin mniej więcej na 20 marca.
Jestem w 17tyg ciąży..
Co do płci - nie znam jeszcze mojego lokatora ;/
W piątek mam kolejną wizytę także liczę że się co nie co dowiem

- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Anabelle wracaj do zdrówka...a Antka możesz mi podrzucić chętnie się nim zajmę...mam już do ogarnięcia trójkę dzieci więc i z Antkiem dam sobie radę!!!!
Pobuszowałam dzisiaj trochę w lumpkach i mam niezłą reklamówę ciuchów oczywiście dla siebie!!!i rewelka to spodnie z H&M nówka sztuka za 3zł!!!!
ale ten czas zapierdziela.....uświadomiła mi to położna właśnie...mówiąc,że od 21 tyg będziemy się widywały częściej....czyli niedługo!!!
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Karlinka nigdy jarmużu nie jadłam

Amorfivell u mnie mąż jeszcze nie miał okazji poczuć, ale ja dzisiaj sie bardzo ciesze bo od 2 dni nie czułam ruchów, a dzisiaj jak usypiałam Antka na drzemkę to brykał i fikał mój drugi synalek

Witam nowe mamusie

Napiszcie skąd jesteście, kiedy urodziły się wasze starsze pociechy, na kiedy macie termin z OM - dopiszę do tabelki