BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 tygodni temu #944831 przez lalka
Ada,Malina ja też mam jutro wizytę na 16tą i stres jak zwykle!!!

mi też się marzy jeszcze jeden bobas,ale mąż mówi,że wtedy pozamykaliby nas;))

moja dzidzia jest ułożona pupcia w dół....i gin mówi,że jeszcze się obróci...ale ja nie wiem czy chcę żeby się obróciła

Karolincia ja też mam fazę na cytrusy!!normalnie mogłabym tonami jeść...a pomelo..poezja!!!!w poprzedniej ciąży też miałam fazę na cytrusy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #944833 przez Karolincia
Lalka - To również trzymam kciuki mocno za Ciebie !i Twoją wizytę!! Mogłabym jeść i jesć tak jak Ty tonami !!!! kiwi, mandarynki, pomarańcze...aaahhh.... :)

10 lata 4 tygodni temu #944834 przez Karolincia
znowu...nowa strona....oszaleć... można...

10 lata 4 tygodni temu #944835 przez Karolincia
:silly: :silly: :silly: ....

10 lata 4 tygodni temu #944837 przez lalka

10 lata 4 tygodni temu #944842 przez malina219
Karolincia maaaaaandarynki kocham zwłaszcza teraz w ciąży :woohoo: . Też będę mocno trzymać w środę!!! Lalka to nawet godziny podobne mamy haha :kiss:

10 lata 4 tygodni temu #944843 przez Karolincia
Malina - Ojj tak tez kochałam wcześniej przed ciążą, a teraz to sie slinie jak je widze haha :D codziennie musze jeśc przynajmniej 3 :D :silly: :silly: :woohoo: :side:

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #944845 przez Ada2424
Lalka czyli dobrze pamiętałam, że masz też wizyte :) o to ja mam najwcześniej z Was bo o 9.45 :cheer: w sumie to nie wizyta tylko 4d :) a po wizycie zakupki!!! Nie moge się już doczekać :cheer: :cheer: stres oczywiście też już odczuwam jak zawsze eh

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #944851 przez Agula89
Hejo dziewuchy ;)

Widzę ze dużo z Was ma wizyty jutro :woohoo: ja mam w środę :silly:
wyniki glukozy mam chyba dobre :P wedle danych wujka googla :) hehehe
czy to normalne ze jak tam sie pokrece w domu sprza :P tam/gotuje to :P brzuch mi twardnieje w okolicach pępka aż boli mnie skóra... :dry: biorę magnez cały czas ale nie wiem czy tak to może być... w środe zapytam najwyzej gina... bo kurcze jak tak ma byc to ja mało co w domu porobie :p
i swoją drogą właśnie pępek nie wyszedł mi jeszcze ale w okół niego to jakaś masakra skóra mnie tak boli że sie dotknać nie moge... i jak smaruje sie rano i wieczorem to troszke wiecej nakłądam tam balsamu... bo jak pęka skóra/robia sie rozstepy to chyba raczej "niże" podbrzusze i boki brzucha co??

własnie oglądałam w wiadomosciach o chłopcu który urodził sie w 22 tyg ciąży :blink: teraz ma 2,5 roku był z rodziacami w watykanie u papieża... szok ale widać ze jest upośledzony.....podobno 3% dzieci ma szanse na przezycie w 22 tyg. Niech mój maluch sie nie pcha jeszcze na ten świat.

dziś pokazałam mężowi jaki chce zrobic pokoik dla małego, to powiedział ze jestem chora :p że nie ma opcji ze za ciemno bedzie miał jego syn :) mówie mu ze cały pokój taki nie bedzie ze tylko jedna ściana :) to go pytam jak ma bys to on oczywiscie mówi niebieski :p to powiedziałam ze jest nudziarz :p
a wam jak sie bardziej podoba ??
pierwsza fota to moja propozycja :) a druga męża :)

no i jeszcze szary mi sie podoba ewentualnie :p
Załączniki:

10 lata 4 tygodni temu #944852 przez malina219
Ada masz sprecyzowane co będziesz kupować? :kiss: czy 'co mi sie podoba to biore' :laugh: ? Ja jak na razie mam tylko ciuszki, reczniczek i spiworek. Najchętniej bym już kupiła wszystko tak mnie cieszą te malutkie rzeczy B)

10 lata 4 tygodni temu #944854 przez Karolincia
Agula - Ja też w srodę mam wizytę! Usg !!! O której masz godzinie?? :)
Widac to normlane kurde...bo każdej twardnieje brzuszek ...może chodzi o mięśnie które się napinają?
Mi sie to drugie zdjęcie podoba albo trzecie zdjęcie ;) Te dwa pokoiki sa śliczne :)

Ide ugotowac sobie budyń :) :) Ma któraś ochotę?? :)

10 lata 4 tygodni temu #944855 przez malina219
Aga co pokój to ładniejszy ha ha. Każdy maccoś w sobie, więc nie potrafię wybrać który najładniejszy. Strasznie podobają mi sie paski na ścianach chyba też zrobię małej jedną paskowa ścianę :woohoo:

10 lata 4 tygodni temu #944858 przez karola1322
Ja tez ide w srode do lekarza kazal mi przyjsc omowic wszystko na 4d jeszcze musze sie ugadac

10 lata 4 tygodni temu #944860 przez Karolincia
Ja Kobietki nie wiem jakie kolory dac u Dzidzi w pokoju na scianach :( Kompletny brak pomysłu :( W srode sie okaże czy synus czy córunia to może mnie olśni :

Karola - O której masz wizytę!!?? :) To będe trzymac kicuki również za Twoją wizytę :*

10 lata 4 tygodni temu #944861 przez Agula89
Karolincia mam na 15 wizyte ale z moim ginem to różnie bywa i po 16 moge wejść :P

no własnie napaliłam się jakoś na paski ;P i szukam i szukam :)
a te drzewka to bez problemu bym w pracy przygotowała i nakleiła sobie na ściane :) w końcu to co umiem najlepiej robic :)
jeszcze mam grudzien na wymyślelnie kolorów bo od stycznia to juz pełną parą trzeba ruszyc :)
mąż teraz późno wraca z pracy a jak wróci nomalnie to kończy jeszcze robić balustarde zew do nas. I już przykazałam mężowi ze w lutym muszę miec pokik na tip top gotowy ! :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia