BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 tygodni temu #944560 przez Karolincia
Alesandra - To wszystko zależy od naszego samopoczucia i chęci :) Jeśli będziemy miały ochotę to będziemy pisywały :) :)
Mmm..pyszne :)
Wieeemm, że były właśnie, tylko miałam podobnie do Ciebie weszłam do sklepyu były dwa przescieradła poszłam tylko po pomarańcze wracama tu nie ma ani jednego...wrrr...stoje przy kasie a przede mna kobieta trzyma prześcieradło w ręku.... :angry: :angry:
Myślałam, że jej wyrwe z ręki :evil: hehe :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #944561 przez Karolincia
nowa strona...://

10 lata 4 tygodni temu #944562 przez Karolincia
:silly: :silly: :silly: ...

10 lata 4 tygodni temu #944563 przez Karolincia
:P :P :P ...

10 lata 4 tygodni temu #944568 przez Alesandra
ja kupiłam różowe... w moim mieście nie ma ani smyka ani innej fajnej sieciówki i niestety raz na jakis czas tylko przy okazji jestem i robie zakupy
nienawidze nowej strony :P

10 lata 4 tygodni temu #944570 przez Karolincia
Ja też nie nawidzę nowej strony !! wrrrr...:P :P :P :) :)
Ja jeszcze uniwersalne musiałam wziąc, bo nie znam płci :) Do środy nie mogłam z tym poczkeać hehe :) Ale nawet nie było w innych kolorach :) Czułam się jak w PRL-u :D Wzięłam to co było :) hehehe :)
A jaki róż jasny czy ciemny? :)

10 lata 4 tygodni temu #944574 przez monia89
Karolincia mi robiono aż 3 razy bo miałam poród wywoływany a na patologi lerzałam 3 tyg.
Więc miałam dość.
Mój Antonio to wulkan energi i pozytywnej aury :-)
Oby 2 takie było :-)
Ja nie lubie z biedry rzrczy po zakupie bodziaków ktore lipne były.
Narobiłyście smaku na pizze i zamówiliśmy :-)

10 lata 4 tygodni temu #944576 przez Alesandra
monia dzieki za info to juz wiem ze nie kupie bodziaczków z biedrony...
hmm pizza ...
ja poczekam na jedzenie restauracyjne jak mnie maz w urodziny zaprosi;p

10 lata 4 tygodni temu #944577 przez Karolincia
Monia - A jak moje Malństwo by nie chciało wyjśc na świat to ile najdłużej może się ociągać?? ;)
Hehehe..to smacznego :) :kiss:
3 razy...współczuję...nie dziwie się, że masz dość, przeszłaś swoje :(

10 lata 4 tygodni temu #944579 przez Dżasta86
Mleczna, Ejka ja nie wiem czy moje dziecko jak dorośnie nie bedzie miało pretensji :P bo imiona są dość niezwykłe.
Tyle ile przerobiłam w kalendarzach te wydały mi się najlepsze, niestety żadne mnie na ziemię nie powaliło i nie dostałam tzw olśnienia.

1. Milan, 2. Orest, 3. ewentualnie Kornel nie ma lekko, sama się przyzwyczajam do nich bo są oryginalne, ale o takie mi właśnie chodziło.

Ejka co do trawienia to ja czasami muszę sie pomęczyć ;] ale to na własne życzenie. Zaczynam się szkolić właśnie w zakresie zdrowej żywności, i mam zamiar wykluczyć pszenice dobrze by też było całkowicie mleko krowie ( ale póki co od serków i jogurtów cięzko sie oderwać ). Do tego niestety trzeba trochę książek poczytać i poznać nowe produkty bo to nie takie proste.

Co do przescieradeł - ja widziałam np kocyki teraz w biedronce i powiem wam że mieszanka mikrofibry cena 20 zetów, za 24 zł ne necie piekne wzorki i 100 % mikrofibra ;] a po drugie przeciez cały czas są jakis promocje nie ma co się załamywac :) idą święta, chociaż gorzej bedzie z kurierami teraz.

10 lata 4 tygodni temu #944580 przez Karolincia
Dżasta - No no no ...bardzo oryginalne imiona :) nawet o Oreście nie słyszałam, ale najbardziej mi sie podoba Kornel :)
Cięzko z tą zdrową żywnością, tak jak mówisz trzeba książek troche poczytać żeby sie nauczyć ,a przede wszystkim pozniej w sklepach się jakoś rozeznac :)

10 lata 4 tygodni temu #944586 przez Karlinka
Co do prześcieradeł z biedry to byłam, oglądałam i wydawały mi się bardzo cienkie niestety, także ja nie brałam.
Przejrzałam rzeczy od siostry i mam nową, jeszcze zapakowaną buteleczkę NUKa, niebieską także super bo w takim razie więcej chyba kupować nie będę narazie bo w planach karmienie piersią:) Znalazł się też zapakowany smoczek i komplet grzebień+szczotka w sumie w różowych kolorze więc dla chłopaka średnio ale raczej dziecku bez różnicy jaki ma kolor :) A od kuzynki dzisiaj dostałam trzy pary spodni ciążowych, jakieś dresy, dwie spódnice też z panelem także na bogato dzisiaj :DDDD

Dżasta kuzynka Małża ostatnio Kornela urodziła-bardzo fajne imię :D W sumie Orest też mi się podoba bardzo :) Ale fakt bardzo niespotykane imiona :)

Ja dzisiaj na obiadek miałam gołąbki bez zawijania :) Jutro kapuśniaczek i risotto dyniowe ;)

10 lata 4 tygodni temu #944587 przez Karolincia
Karlinka - No no no :D Super łupy !! :) :) To Ci się trafiło z ta butelką i smoczkiem :) :) A pewnie, niemowlakowi to obojętne czy ma rózowy czy zielony grzebień czy szczotke :) Ważne aby była :) Później to juz bedzie miało zmaczenie :P hehe :)
Ciuszki tez fajne :)A jakie spodnie ciązowe dostałaś?? Jeansy czy jakies inne? :)
A kiecki jakie?? :)
Pyszny obiadek miałaś :) Spoznione smacznego :)

10 lata 4 tygodni temu #944588 przez Ada2424
Jestem, wróciłam :cheer: na obiad były gołąbki z pieczarkami i do tego sosik pomidorowy, zjadłam 3 :woohoo: pyszne były, dostałam jeszcze na jutro to obiad będzie z głowy :P na deser były lody z bitą śmietaną i sosem toffi normalnie wróciłam objedzona jak słonica :P a nagadałam się za wszystkie czasy :lol: pisałyście o pizzy, mnie Mężulek we wtorek zabiera po usg :cheer: mykam poleżeć troche :)

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #944589 przez Karolincia
Mamuśki a co sądzicie o sterylizatorach do butelek ?? Warto kupowac?? ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia