BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 tygodni temu #944510 przez Alesandra
Kalina śliczne imie a mi się jeszcze Jagoda podoba ale z mężem do kompromisu doszlismy i u nas będzie Alicja

korolincie juz niedlugo sie przekonamy
a jak tam dziewczyny u was juz czuc swiateczną atmosfere czy jeszcze nie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #944511 przez Alesandra
nowa??

10 lata 4 tygodni temu #944513 przez Alesandra

10 lata 4 tygodni temu #944514 przez Alesandra

10 lata 4 tygodni temu #944517 przez Karolincia
Alesandra - Moja mama ma na imię Alicja :) :) Śliczne imię :) Też mi sie podoba :) U Nas Liliana będzie :) ;) Przyszły moj Mezus wymyślił dla synka a ja dla córenki :)
Ojj..powiem Ci że zaczynam czuć świąteczną atmosfere powoli trzeba się brać za pisanie listy co trzeba kupić :) U Nas się w sumie już podzieliło robotą między mna, moją mamą a przyszłą Teściową :)
Przyszły moj Kochany Meżuś będzie sprzątał nasze gniazdko, pomoże mi w kuchni :) Zrobimy razem zakupki :)
UdAło mi się go przekonać, i kupujemy prawdziwą choinke!! :) :)

A Wy czujecie atmosferę zbliżających się świat?? :)

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #944521 przez Karolincia
Ide na pizze, bo nie chce mi się dziś gotować, lenia mam !! Rodzice pojechali na urodziny babci , a ja zostałam w domku :(
Przywiozą mi 4 wory rzeczy po moim chrzesniaku :) Mase ubranek , zabawki, pluszaki, grzechotki :) Łóżeczko turystyczne oraz karuzele nad łóżeczko !! :) Nie mogę się doczekac aż dostane i będe oglądac te rzeczy !!! Ahhh.... :woohoo: Dopiero w środę wrócą, bo aż do Szczecina pojechali...Tam mam całą rodzinę ...wszystkie ciocie, itp.. :)

Niedługo będe :*

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #944523 przez monia89
Hej.
karolincia napewno kupie i dla Tosika i dla Fasolki maja tez super rozki z minky.
ja teraz zrobie sobie sama lewatywe w domu nie dam ponownie komuś tego robić.
ja obiad już zjadłam wróciliśmy z lipnych zakupów wkurzona jak diabli :angry:
pospaliśmy do 9 jedyny plus dzisiejszego dnia.
a to my :-) i mój skarb kiedyś i teraz.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 tygodni temu #944531 przez Dżasta86
Malina ładna kurtka , tylko tak sobie myśle że mierzyłam podobne i dla mnie jednak były za cienkie. W tej co kupiłam podszewke mam polarową więc -20 mnie może nie ruszy. Każdy ma inna sylwetke ja w wielu wygladałam tragicznie i czułam sie niewygodnie, a ta ma taka regulację ze naprawde jestem zadowolona ::)

DZiewczyny u mnie dzięki Bogu po mamie nie odziedziczę ani wagi ciązowej, ani zapewne masy urodzeniowej.

Kurde ale szybko piszecie , forum nie nadąża z wygrywaniem :P

Karolincia ja pizze miałam wczoraj, dzisiaj niedziela więc czas na kotleciora.

ładne te imiona waszych pociech , macie ułatwioną sprawę bo ja sobie myślę ze żenskie imiona są ładniejsze :) ja jeszcze niezdecydowana ;]

Monia, tak własnie słyszałam że niektóre nie należą do delikatnych i porysują troszke człowieka ;/ ja tam też albo sama albo czopki dadza radę. Chociaz i tak piję laktulozę więc mam regularne jak w zegarku i spokoj na cały dzien. :P
No piękny ten Twoj mały mezczyzna :) wesoły Romek :) tak tak zdecydowanie dobrze mu w nieładzie na głowce :)

10 lata 4 tygodni temu #944548 przez Alesandra
a u mnie dzisiaj rybka była:)
poza tym to niedziela leniwa i oczekiwanie srody ;)

10 lata 4 tygodni temu #944549 przez Alesandra
dżasta tyto moze nawet w lutym urodzisz :)

10 lata 4 tygodni temu #944551 przez Karolincia
Wróciłaaaam !!! :) :) :)

Ajjj...miała być pizza, a wreszcie zjadłam shoarame z frytami :D hihihi :) :) nie zjadłam całej porcji :) Pycha było , ale nie dałam rady wepchnąć w siebie tyle ile mi podano !! :)
Jak smakują takie obiadki, jeśli ktoś podaje pod nos, nie trzeba gotowac, zmywać, nakrywać :) ahhh...!!! :D

Do tego jeszcze nie mogłam się powstrzymać weszłam do smyka i kupiłam dwa prześcieradłaz gumką , jedno - beżowe, a drugie - brzoskwiniowe dla mojego Najwspanialszego Słoneczka :)
Widziałam też książeczki dla niemowalków od 3 miesięcy czarno-białe pt:,,Moje pierwsze obrazki", "Moje pierwsze zwierzątka". Niemowalki na początku jak się rodzą to widzą zamazany obraz :) Dopiero później im sie wysotrzają barwy, kontrasty :)
Byłam w rossmanie i kupiłam zestaw do paznokci dla noworodka i 6pack chusteczek mokrych kindi cleanic :P

Monia - Jaki duży brzuchol już masz !!! :D Ślicznie Ci się zaokrąglił i teraz rośnie już od góry bardziej :) :) Bardzo ładnie wyglądasz :) Szczuplutka jesteś, że hej :)
Tosik jaki wesołek Mały :) :) Wiecznie usmiechnięty :) Chyba jak śpi to też mu uśmiech z ust nie schodzi :) Przystojniaka masz w domu :)

Sama wolisz sobie zrobić, aż tak źle wspominasz tą lewatye w szpitalu??

Dżasta - A masz jakieś typy imion ?? Może pomożemy Ci wybrać? :)
Ja z wypróznieniem nie mam problemu, latam 2 razy dziennie na posiedzenie :P :P

10 lata 4 tygodni temu #944552 przez MlecznaMama
oj Monia jaki słodziak Twój Synuś!!!!!!!!!

Dżasta, a jakie masz opcje? u mnie też jedno wielkie niezdecydowanie.....
Alesanda czyżby w środę wizyta?
u mnie dziś był kurczak pieczony z rodzynkami i figami...

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #944553 przez Karolincia
Alesandra - mmm a jaka rybka?? :) panierowana czy w folii?? a może na parze?? :)
Hm...to tak jak ja czekam do środy !! jak na szpilkach siedze i juz sie jej nie moge doczekać !! Ale to juz tylko 3 dni !!!! !!! :) :) :)

MlecznaMama - Tez pyszny obiadek :)

10 lata 4 tygodni temu #944555 przez Alesandra
Mleczna mama tak w środę :):)
dziewczynki jak macie biedronkę pod nosem to można kupić prześcieradła z gumką za 20, 00 zł ...
podobno była super pościel ale niestety jak poszłam to juz nic nie zostało i złapałam ostatnie prześcieradło...

tak myślę kochane ile jeszcze bedziemy tu sie spotykać tak czesto pisywac ,po innych forach widzę że im późniejsza ciąża tym kobietki rzadziej zagladaja na forum

10 lata 4 tygodni temu #944556 przez Alesandra
karolincia rybka w ziołach na masełku pychotaa :) i ja bede musiała swój brzuszek dodać jak zrobię fotkę bo też już mam duży :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia