BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 10 miesiąc temu #960254 przez karola1322
Aleksandra mój przyjmuje od 14 do 18 mogę iść o której che ale jedzmy tam na 15 mniej ludzi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #960260 przez kristi*
Agula89 kupiłam stanik, niestety rozmiar za duży w miseczce, ale podobno jak ruszy laktacja powinien być dobry, ogólnie w obwodzie pasuje idealnie i poza miseczkami jest bardzo wygodny:
allegro.pl/stanik-biustonosz-do-karmieni...omo-i4943978374.html

Przez weekend z dziewczynami w szkole się nagadałam o dzieciach (koleżanka ma mi dać kilka ciuszków :) ), to i śni mi się po nocach - dzisiaj mi się śniło, że urodziłam wcześniej 2-3 tygodnie i okazało się że to dziewczynka :blink:

Dwa dni temu zrobiłam sobie ciepłą kąpiel :laugh: , mężuś przyszedł popatrzyć jak mały szaleje - jak leżę w wodzie mały robi takie akrobacje, że się zastanawiam czy na pewno jest jeszcze odwrócony główką w dół. I mężuś powiedział, że cudnie wyglądam z brzuszkiem i trzeba będzie szybko starać się o braciszka, ale nie wcześniej niż za rok :laugh: hehehe ja mu powiedziałam, że zobaczymy jak będzie bo w czwórkę się nie pomieścimy w tym pokoju no i że chcę córkę :laugh:

9 lata 10 miesiąc temu #960261 przez Alesandra
Karola to daj znaćpo wizycie ile mala waży i jak tam z Tobą trzymamy kciuki, my mamy wizyte w środę

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #960263 przez Alesandra
Kristi Ty to masz sny :P mi ostatnio się nic nie śni bo nie mogę spać nocami

9 lata 10 miesiąc temu #960267 przez Agula89
Paula nie ma co zazdroscic :)
U nas będzie wyglądać to tak ze jest robiony pokoik bo jest miejsce ale dodatkowe koszty...ojjojo masakra..porwalalam sie z motyka na słońce trochę ;) no ale muszę zacisnac pasa i dokończyć :) bo tam nawet ściany po szlifowane nie były..ani podłogi...

U mnie jeszcze sytuacja jest taka ze sypialnie mamy na piętrze i tam jest tylko sypialnia i łazienka. Na początku oczywiście chciałam aby tan było łóżeczko i jakas komoda. Ale przemyslalam temat i nie dam na poczatku rady latać co 15 min do góry a to przebrać a to nakarmić malego , no i tez kwestia tego ze wolałabym mieć go na oku jak każda młoda mama :) bo u mnie schody na piętro nie są zbyt komfortowe do wiecznego biegania...

I postanowiłam przenieść się do pokoju małego dlatego jeszcze kanapę muszę kupić... :dry: i będę spać u niego w pokoju i tam będę mieć wszystkie rzeczy dla niego.
Jak będzie miej zabawy z przewijaniem i ogarnianiem go to łóżeczko pójdzie do sypialni no i ja wrócę do swojego ukochanego łoża :)

Wiem wiem moze się tu co niektórzy będą śmiać ze tak planuje :P ale oczywiście to wyjdzie wszystko w praniu :)
Ale się rozpisałam ;)

monique bosze ty za chwile będziesz mieć maluszka :woohoo:
Ja wedle terminu jeszcze 2 miesiące :)

karlinka
A myślałam ostatnio o Tobie ;) dobrze ze u Was ok. Byle tak do końca zostało :)

9 lata 10 miesiąc temu #960268 przez Karolincia
Agula - Śliczny pokoik, coraz bardziej mi się podoba :D :D

Monia - Ja również skorzystam z tego wyjaśnienia Twojego co do wrzucania fotek ukrytych, aby widziały je tylko zalogowane osoby, bo do tej pory nie udało mi się rozpracować jak to się wstawia, a potem ukrywa :P ....

Alesandra - tak w ta sobote slub bierzemy :) nie moge sie doczekac ;)

Karola - Czekamy na relacje z wizyty :) :)

Karlinka - To dobrze ze wszystko w porzadku z synuuusiem :) Ładnie rośnie ;) :) Oby tak dalej ;)

Moniuque - Zbliża się cesarka wielkimi krokami ;) O to u Lutowych Mamusiek robi się gorąco :) już się zaczynaja rozpakowywac :) :blush: :blush: :blush:

9 lata 10 miesiąc temu #960274 przez Alesandra
jeju dziewczyny a luty ma tylko 28 dni wiec zleci szybko i przyjdzie marzec
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zobaczymy jak mi poszło;D
Załączniki:

9 lata 10 miesiąc temu #960275 przez Karolincia
Kristi - Ale masz kobieto sny :D ;D hehehe :) :)
Mężulek widzę się wkręca w Tacierzyństwo powoli i dobrze :) To prawda,bo cudnie wyglądasz z brzuszkiem ;)
Moja Lilka też jak w wannie się kąpię to strasznie bryka :) :) Zastanawiałam się właśnie czy tylko Lilcia tak lubi wodę?Ale widzę, że chyba większość Maluszków mieszkajacych w brzuszkach u Mam lubi wode i kąpiele ;)
Za rok juz chcecie sie starać?? :) Fajnie, mała różnica wieku będzie między rodzeństwem i będą się swietnie bawić ze sobą :) :)
My chcemy gdzieś za 3 latka następne ;)

9 lata 10 miesiąc temu #960278 przez Alesandra
monia dziekuję genialna jesteś już będę wiedziała jak co ukryć :):)

9 lata 10 miesiąc temu #960283 przez Karolincia
Alesandra - Jaka z Ciebie piękna Kobieta !!! :) A wyglądałaś cuuuudownie na ślubie :) Fryzurka bardzo trafnie dobrana, a ta suknia księżniczki po prostu super !! :D ;)

9 lata 10 miesiąc temu #960296 przez karola1322
Aleksandra slicznie wyglodalas. A co do wagi malej to mi nie powie bo jemu liczyc sie nieche bo tam nimo komputerowo my chy a za 2 lata drugie.

9 lata 10 miesiąc temu #960304 przez Alesandra
dziewczynki dziękuję pięknie a co do sukienki to w piersiach za duża była ale na szczęście nikt nie zauważył bo poprawiałam co chwilę ;P
karola jak może mu się nie chcieć ?

9 lata 10 miesiąc temu #960306 przez karola1322
bo by musiała przeliczać nie ma tam komputerowo obliczeń

9 lata 10 miesiąc temu #960309 przez Karolincia
Alesandra - Nie ma za co :) Piszę prawdę ;) hehe :P nie było nic widac nawet na zdjeciu, że za duża była w biuście ;)

Karola - Powinien wyliczyć nawet jeśli nie ma komputerowo :(

9 lata 10 miesiąc temu #960317 przez Alesandra
dziwni ci lekarze niektórzy powinni zbadać ile ma dziecko ...przydybaj go nie ma możliwości by ci nie powiedzieli ;/
Karolincia też będziesz na pewno pięknie wyglądała :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia