- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jakby malo było ci wrażeń teraz...
Ja dzis chciałam sprawdzić status mojej paczki tzn materaca i też wyświetlał mi się komunikat ze strona zagrożona itd i odpuscilam .. Poczekam do jutra..
Co za czasy...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Monia - Bardzo Ci współczuję !!! Jeszcze Ci tego brakowało i takich problemów Dobrze, że z szyjka na razie się unormowało !! Oho Olek się powoli szykuje do wyjscia !!!!
Agula - Masakra....co to sie dzieje....to mnie przeraża..... ...
- Kalinka90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja czekam na GBS 2,5 tyg. bo ma być wynik przy następnej wizycie a gin. na urlopie. Czekam do 23 w takim razie.
Dziś jedziemy z małym na zakupki i kulki to sie trochę mały wyszaleje.
A dla Poli muszę dokupić czapeczkę i jakąś kurteczkę albo kombinezonik ciepły wiosenny.
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia no to nieciekawie, współczuję posiedzenia na komisariacie, najważniejsze,że szyjka nie skróciła się jeszcze bardziej i jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku. najważniejsze to abyś dotrwała do tej ciąży donoszonej.
Dziewczyny wy się tak z tym rozpakowywaniem nie śpieszcie jeszcze bo nam się część marcówek w lutym jeszcze rozpakuje...
Kalinka ja też na GBS czekałam do następnej wizyty. Nie wiem jednak ile wynik jest ważny i czy nie będę musiała mieć powtarzanego.
Karola 1 cm rozwarcia to może być za chwilę a równie dobrze za kilka tygodni. wczoraj mi koleżanka opowiadała, że jej siostra z rozwarciem 1 cm cy nawet więcej nie pamiętam dokładnie więc nie chce skłamać chodziła kilka miesięcy bodajże od 5.
A ja się nie wysypiam mała się wierci. Dziś na dodatek miała czkawkę z dobrą godzinę. Kręgosłup mnie boli, nogi nawet pupa. Kostki mi puchną po całym dniu tak, że ledwo się poruszyć mogę. na dodatek czeka mnie jeszcze pranie i prasowanie a zapomniałam, że nie wyprane są jeszcze moje koszule do szpitala.
Wczoraj mi przyszły dwa komplety pościeli z allegro. W sowy oczywiście bo ja dostałam olśnienia, że córeczka musi mieć pokoik w sowy.
Monique za Ciebie to i ja mocno kciuki trzymam. Wasz dzień już jutro więc na pewno się stresujesz i nie masz już czasu na forum siedzieć. Powodzenia i daj znać jak już troszkę dojdziesz do siebie i nacieszysz malutką.
Beata aż taka pomyłka ?? to nie wiarygodne. musieli jej chyba ta odwał USG robić skoro doszło do tak niewyobrażalnie dużej pomyłki. Moja szwagierka miała mierzone dziecko na dzień przed cc to było 4200 a synka urodziła 4700 więc w granicy błędu.
Jakoś nie wyobrażam sobie takiego rozmiaru pomyłki gdybym miała rodzić naturalnie to by mnie chyba porozrywało.
- *Beata*
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 2
- *Beata*
- Wylogowany
- rozmowna
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Chodzę po sklepach i normalnie pustki – nigdzie nie ma pieluch 2, a chcieliśmy się zorientować jakiej firmy w jakiej cenie, ewentualnie jakąś pake już kupić
Niestety dziś również nie można się dodzwonić do szpitala, ale zadzwoniłam do medicoveru i zapytałam czy mam w pakiecie, czy na skierowanie – no i się zapisałam na KTG na jutro na 8:15
Alesandra wynik GBS ma ważność w zależności od szpitala, w większości tylko miesiąc, u mnie w szpitalu nie patrzą na to - ważne cały czas…
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
Karolincia na którą godzinę idziecie?
ja wam powiem dziewczyny taka mnie ochota na słodkie dopadła a nie mam nic w domu, do tego w sklepie osiedlowym nie da rady karta płacić a gotówki nie mam.najbliższy bankomat jakiś kilometr stąd
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
I od wczoraj, może przez ten mróz, znowu zaczął mnie boleć staw dużego palca - kiedyś przy przeprowadzce upuściłam łóżko sobie na stopę - miałam wylew i powstało niewielkie zgrubienie na stawie, kuśtykam od wczoraj - już sama nie wiem, co z tym robić - smarowanie maściami nie pomaga.
Alesandra chętnie oddam obecne u mnie słodkości
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Jo bych chała mieć 10 + niż 20 +..
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
a myślałyście jak to by było jakby wasze córeczki okazały się synkami i na odwrót ??
- *Beata*
- Wylogowany
- rozmowna