BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

13 lata 5 dni temu #263370 przez Monix
O Natka się pokazała :laugh: Pisz częściej kochana. Pozdrawiamy :*

Ifka my mamy podobną zabawkę zręcznościową :) Ale Naducha jej nie lubi, ale ona wszystkim się interesuje co najwyżej z 30 min. :dry:
My też chcemy na świeta kupić coś symbolicznego w sumie, bo 2 tyg później przeciez roczek przypada :S i wtedy N. dostanie coś ''większego''

Tak teraz wpadłam na pomysł, może jakieś klocuszki? Tego jeszcze nie ma w swoim zestawie hm...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 dni temu #263474 przez Natka
Monix ja malemu zamowilam na roczek klocuszki :) juz je mam w domu i jestem zadowolona :)

Ogolnie juz planuje roczek bo to za tydzien w motyw przewodni bedzie Kubus Puchatek :D

13 lata 5 dni temu #263482 przez Emme
mówicie na temat prezentów, więc klocki też są u nas na liście, ale też myślę, nad audiobukami/muzyką dla dzieci typku fasolki

13 lata 5 dni temu #263524 przez Monix
No właśnie Natka, u Was roczek za chwilunie hehe :cheer: :laugh: Tylko 9 dni zostało :woohoo:

Czyli klocuszki można powiedzieć to niegłupi pomysł i chyba jakąs płytkę z muzyką dla dzieci też kupimy ;) Zaraz zacznę wieeeeelkie poszukiwania na all i nie tylko...

13 lata 5 dni temu #263531 przez motylek85
Cześć laski!!! ja caaaały tydzień "siedziałam" nad porządkami w domu a w wolnych chwilach szyłam drugie serducho... :) pochwalę się trochę ;)

a u was patrzę szał zakupowy na święta i roczek:) ja już dowiadywałam się o ceny tortów w cukierniach bo chcę zamówić w kształcie samochodu i już mam chyba wybraną cukiernię:D prezent na święta mamy mało oryginalny bo kupiliśmy małemu mega ciężarówkę z lawetą (w biedronce były ;) ) bo ogarnia już zabawę samochodami i jak na razie to będzie dla niego super prezencik:D klocuszkami jak na razie się nie interesuje (próbowaliśmy u znajomych). Co do prezentu na roczek to jeszcze nie myślałam bo dużo wydatków jeszcze przed nami a i tak dostanie górę zabawek.
Załączniki:

13 lata 5 dni temu #263542 przez Natka
Monix no wlasnie a impreze tez robie 29.12 wsyzsycy sie musza dostosowac :P

Maly od nas dostanie 3 prezenty bo od teściów raczej lipa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dlatego postanowiłam ze kupie małemu aż 3 prezenty żeby miał coś do rozpakowywania :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 5 dni temu - 13 lata 5 dni temu #263589 przez Monix
Serduszko śliczne, choć mnie osobiście tamto bardziej się podobało ;) Jeszcze raz gratuluję talentu!!!

U nas na roczku też zbyt dużo osób nie będzie (na świeta tak samo)... Bedzie tylko moja mama i mojego B. jedna siostra ( druga siedzi w UK) Teściowie nie żyją, moja babunia też odeszła od nas w tym roku... Ech... smutne będą święta...

A oto moje i Nadusi dzieło :lol: Brakuje jeszcze łańcucha, który gdzieś się zapodział

13 lata 4 dni temu #263776 przez renata329
na gwiazdke chrzestny Dawidkowi kupił jezdzik allegro.pl/kiddieland-jezdzik-odpychacz-...-i1982231008.html,od nas dostanie kule allegro.pl/vtech-mowiaca-pl-hula-kula-do...cza-i2003131181.html od babci traktor ze zwierzatkami co sam jezdzi itphttp://allegro.pl/traktor-farmer-kiddieland-zabawka-dzwieki-jezdzi-i1988795434.html no i od trzech cioc w tym chrzestnej ma tez cos dostac ale nie wiem co mu kupiły no i bra babcie maja dac pieniadze a na roczek mam nadzieje ze dostanie kase bo chcielismy mu kupic samochod na akumulator

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

13 lata 4 dni temu #264107 przez Monix
Cześć dziewczynkynki :)
Czy wysadzacie dzieciaczki juz na nocniczki? Ja co prawda kupiłam jakiś miesiac temu nocnkiczek, ale jeszcze z gołą doopką Nadia nie siedziała. Siedziała natomiast w ubraniu - tak zeby się oswoić. Nie wqiem w sumie czy już można rozpocząć naukę korzystania z mini kibelka? czy za wcześnie jeszcze?

13 lata 4 dni temu #264208 przez sylka
Monix my mamy nocnik niestety KUba nie posiedzi na nim dłużej niż kilka sekund. Nie płacze ale moje dziecko jest w noiustannym ruchu i ciążko posiedzieć mu w 1 miejscu kilka minut. Narazie schowałam nocnik i poczekam aż deko spowolni poznawanie świata :)

13 lata 4 dni temu #264297 przez Monix
sylka no własnie próbowałam ja posadzić z gołą doopką na nocnik hehe posiedziała chwilunie i skończyło się na tym że zaraz wstała i nawet siusiu nie zrobiła, bo było wiele innych rzeczy do zrobienia hahaha :P Zero jakiegokolwiek skupienia :lol:

13 lata 4 dni temu #264306 przez sylka
identycznie jest u nas :)

13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #264529 przez Monix
No i prezent świąteczny dla Naduleczki kupiony :)
Zakupiłam duże pudło klocków i takiego słonika www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=508313 (ze słonika jestem podwójnie zadowolona, bo otrzymałam na niego 20 % rabatu :laugh: ) Myślę, że to wystarczy póki co. O roczku będziemy myśleć później.

13 lata 3 dni temu - 13 lata 3 dni temu #265011 przez ifka
myśle,ze klocki sie spodobają.U nas juz na Mikolaja mamunia zaszalała :blush: :P i kupiła pudło sensorycznych z FP :) .Lenka lubi je wyrzucać i rozwalać po pokoju póki co a i stukać 1 o drugi :silly: oraz oczywiście rozwalać z wielkimi iskrami w oczach,to co rodzice zbudują :lol:

Co do nocnika to tak jak u poprzedniczek :P :laugh: .

Motylku Tybiznes otwórz :silly: :woohoo:

[/url]

13 lata 2 dni temu #265276 przez Monix
U nas też troszeńkę zaczeło sypać - takie małe drobineczki. Wyszłam z Nadią na spacer, żeby zobaczyła co to śnieg. Była zachwycona ;) :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka