BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #284464 przez Monix
Mojego fejsa nie pokaze, bom niepomalowana i wyglądam jak wiedźma :P

A tu pięknie uchwycony moment ziewania zaróno psiego jak i Nadulkowego :lol:

A tu kąpielowy irokez :P :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #284467 przez ifka
ziewy świetne :lol: :lol: :lol: :kiss: a jaka nimfa wodna hohohoh :laugh: :lol: .Patrzę po waleczkach i Nadusia :kiss: posturą podobna do Luśki :blink:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #284690 przez pulpecja
HEJ HO :)
wiecie co Kochane Kasiulka uczciła swoje 10 miesięcy....pierwszym siusiu i kupką na nocniczku :lol: :lol: :lol: ale byłam dumna, nawet zrobiłam dowód w sprawie tj. zdjęcie zawartości nocnika hihi :) :lol: :lol: nie ma to jak poprawa humoru dzięki
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:lol: :silly:

ifka nie wiem, ale jedna z moich koleżanek chyba czyta mi w myślach telepatycznie...nie rozmwiałam z nią z kilka tygodni a dzisiaj wysłała mi maila i kilka poradników i jeden z nich to książka "Każde dziecko może nauczyć się spać" zaraz po "na wspólnej" ukroję sobie torcika i czytam :) dawaj maila to Ci prześlę jeśli chcesz :)

12 lata 11 miesiąc temu #284695 przez sylka
Kasiu najlepszego na kolejny miesiąc :)
[/b][/size][/color]

12 lata 11 miesiąc temu #284714 przez sylwira1721
Kasiulka Perełeczko 10000 latek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #284719 przez pulpecja
dzięki Dziewczynki :kiss:
kurcze Kasia zasnęła przed 8 i już się przebudzała 3 razy po smoka, jak nigdy...nie poznaję mojej córci :( może to dolne ząbki ?? aj nie wiem.
idę czytać o spaniu :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284721 przez ifka
Kasiulka moc buziaków :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a i torcika też poprosze :silly:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #284741 przez mankowa
Hej hej,
my wciaz walczymy z goraczka wiec, podejrzewam,ze moze to byc 3 dniowka, oby nic innego..
Dzieki za wasze wsparcie.
Kasilka sto lat i prosze ladnie spac ;)
Wiesz pulpecja, my tez mielismy ten problem, aczkolwiek nie powiem czasem o 5.00 nad rane zabieram ja do siebie. Ale od sylwestra bardzo ladnie nam spi. Kupilsmy cieply, mieciutki cover na materac ( bo wczesniej bylo tylko przescieradlo na materacu i domyslislam sie ze moze byc jej zmino w nocy ze wstaje) i do tego przescieradlo z polaru , wiec ma bardzo cieplutko i mieciutko, poza tym do snu pod paszke wkaldam jej misia :) zdecydowanie lepiej spi. Nie wiem moze kazdy musi wypracowac swoj sposob. Ja z moja mama spalam do 15 rz az wyjechalam do szkoly z internatem hahahha, ale od tametego momentu nie lubilam sama spac, teraz to czuje same tego uroki ze spie sama :) ale wtedy :)))

12 lata 11 miesiąc temu #284745 przez Monix
Ale mnie wszystko boli, nasprzątałam się dzisiaj jak głupia :P :dry:
Pulpecia ja też dzis zajadałam torcika ;) 100 latek dla malutkiej Kasieńki :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #284752 przez sylka
Weźcie oststnio zauważyłam że brzuszko mi zaczęlo rosnąć to od tych słodyczy :( musze zestopowac :P

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284760 przez Monix
Nooo ja też ostatnio przybrałam nieco na wadze :blush: przez słodycze własnie. Codziennie muszę coś wpierdzielić, bo inaczej to trzęsą mi się ręce ;)

sylwirka Ty nakombinujesz z tymi suwaczkami :P :lol: :kiss:

mankowa do 15 roku życia??? :ohmy: :) Wow! ja sobie dziś zażartowalam, że moje dziecko będzie spało ze mną do 18 - stki i na to wygląda ze wszystko możliwe] :P

12 lata 11 miesiąc temu #284764 przez sylka
U mnie waga w miejscu ale brzuszko si pojawiło a po ciąży i tak wiadomo że deko skóry zostało i nie mam już takiego płaskiego jak miałam przed :(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284770 przez pulpecja
ifkawysłałam :) troszkę już przeczytałam, niby fajna metoda ale nie wiem jak się ona ma gdy łóżeczko stoi w sypialni rodziców ?? ifka może Ty skumasz :)
EDIT na stronie 49 jest mowa o stosowaniu metody w jednym pokoju,ale tylko tyle że można stosować z powodzeniem :lol:

dzięki za życzonka :)

a torcika piekłam dla koleżanki, bo widzimy się raz na ruski rok i zawsze piekę jak przyjeżdża bo go uwielbia a ja uwielbiam ją :) :)

12 lata 11 miesiąc temu #284775 przez Monix
sylka o moim brzuchu nie wspomnę :dry: jest nieciekawie :blush: Wiem, ze trochę samozaparcia i problem by zniknął, ale ja leniuch jestem i mi się najzwyczajniej w świecie nie chce nad sobą pracować... może kiedyś...

12 lata 11 miesiąc temu #284780 przez Monix
sylwira1721 napisał:

Monix napisał:

sylwira1721 napisał:

Monix Tobi nadal ze mna spi :P

Fajnie, że nie jestem sama :silly: sylvirka, ale śpisz bo chcesz, czy śpisz bo Tobik nie chce swojego łoża???

mozna powiedziec ze ja chce :lol: jestem leniwa i jak Tobi wstanie to nie chce mi sie stac kolo niego nad lozeczkiem i dawac mu butle :P ale dzis go sprobuje dac do lozeczka :cheer: musze tą swoją leniwosc przezwyciężyc :lol:

Ale jestem gapa :blush: , dopiero teraz zauważyłam Twojego posta :P Sylwirka no to piąteczka. Mam identycznie...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka