BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284241 przez ifka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #284243 przez sylwira1721

12 lata 11 miesiąc temu #284246 przez ifka

Wiecie co ten pchacz co kupiłam to jakas masakra jest :ohmy: . Tzn. nie chodzi o to,że on jakis badziew czy coś :) , ale moja Lenka jak ma sie do pchania zabrać to owszem popchnie w jedna strone :) , ale jak na cos najedzie i sie zablokuje i nie może zawrócic to jest tragedia :huh: . Nerwy, wrzask, pisk - kosmos jakis :S . Po kim to takie nerwowe :unsure: .A jak wsiądzie to odpycha sie tylko do tyłu a tak to czeka,żeby ja wozić.Na litość boska a mój kręgosłup to niby z gumy :ohmy: :unsure: :dry:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #284253 przez sylka
ifka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu #284256 przez Monix
własnie przeglądam sobie ciuchy na all i takie coś przykuło moją uwagę moda.allegro.pl/4-luty-warszawa-futro-z-...rek-i2039459323.html
Biedne zwierzątka :( i ta cena :ohmy: Nawet jak było by mnie stać, to i tak bym nie kupiła

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284258 przez sylwira1721

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284264 przez ifka
Monix napisał:

własnie przeglądam sobie ciuchy na all i takie coś przykuło moją uwagę moda.allegro.pl/4-luty-warszawa-futro-z-...rek-i2039459323.html
Biedne zwierzątka :( i ta cena :ohmy: Nawet jak było by mnie stać, to i tak bym nie kupiła

mnie futra w ogóole nie kreca czy to sztuczne czy prawdziwe jakoś mi się nie widzą :dry: .Pomijam juz fakt tych biednych zwierząt :huh: :(

Q..rak sasiadka tłucze własnie schabowe chyba :angry: , a wiecie jak w bloku to sie niesie :dry: .Zaraz pewnie po spaniu bedzie :angry: :S

edit:

a wiecie co...ja nadal nie moge normalnie wejśc na forum, irytuje mnie to. Ile to potrwa jeszcze :unsure: :angry:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #284271 przez sylka
ja wchodze normalnie

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284274 przez ifka
fajnie masz sylka :)
u mnie bez szans :angry: a jak chce "wejśc na ostatnie dyskusje" to ERROR i duuupa :dry: :angry:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #284275 przez Monix
Ja też wchodzę od dłuższego czasu normalnie :)

12 lata 11 miesiąc temu #284276 przez ifka
to w takim razie ja jestem inna :ohmy: :lol:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284281 przez Monix
No i znów zachorowałam :P Ja chcę te buty!!! www.kazar.pl/pl-produkt-2627-22265_12629_19_00-1.html , ale pewnie będą kosztowały z 500 zł jak nie lepiej... :(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284284 przez ifka
ale odjechane - super :lol:.Ja tam na nie popatrzec moge bo na nogę chociaz mam "chorobę obuwniczą" bym ich nie załozyła.Mogłoby sie to skonczyc gipsowaniem kończyn :silly:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284286 przez pulpecja
hej :kiss:
zmęczona jestem :silly: :huh: kurcze :ohmy: wrr :ohmy:
mój M. do piątku jest w Barcelonie i jestem sama z Kasią, oj jakaś taka strasznie niezorganizowana jestem i pewnie będzie tak, że jak juz wszystko łądnie zgramy to będzie koniec ferii :huh:
wczoraj korzystając z nieobecności M. zaczęłam naukę samodzielnego powtórnego zasypiania w łóżeczku. Kasia po kąpieli i piersi zasypia sama u siebie i budzi się po 3/4 godzinach i wtedy za chiny nie chce spać u siebie tylko z nami/ze mną :( :( sama nawet nie wiem kiedy się tak porobiło, jak szybko potrafiła się nauczyć takiego schematu :(
no i tak...zaczęłyśmy "cyrk" o 23:15, po godzinie miałam już łzy i nerwy jednocześnie ale nie poddawałam się.jak stałam obok łóżeczka Kasia spała, odchodziłam to od razu się budziła, siadała i od nowa...nie wiem ile razy powtórzyłyśmy ten schemat...ale po półtorej godzinie zasnęła żaląc się przez sen.ja ze zmęczenia nie pamiętam kurcze o której się obudziła, chyba przed 6 (a może koło 3 - normalnie nie pamiętam ze zmęczenia :( ) no i wtedy już wzięłam ją do siebie i spałyśmy do 8:30.
jejku dzisiaj czeka nas to samo, ale muszę muszę muszę !! !! !!
najgorsze, że M. będzie już w piątek i on mi nie potrafi pomóc w tej nauce bo zaraz chce Kasię brać do nas, bo jej mu żal...nie da sobie wytłumaczyć, że to dla dobra Kasi i naszego również :(

ifka napisał:

Nerwy, wrzask, pisk - kosmos jakis :S . Po kim to takie nerwowe :unsure: .

Kochana ja zadaję sobie to samo pytanie od kilku dni :( nie wiem dlaczego i skąd wzięły jej się te wrzaski :( :( :ohmy:

u nas dzisiaj wstrętna pogoda, szaro buro do kitu :(

EDIT
ja też nie mogę wchodzić na forum normalnie :huh:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284292 przez ifka
Pulpecja hej :) :kiss: jak czytam o tym Kasiowym zasypianiu, to jakbym widziała nas co wieczór i co noc :ohmy: .Ta sama sytuacja :huh: , 3-4 godz. snu u siebie i koniec :dry:.Jak uda mi się znaleźć co czytałam na ten temat to wrzuce :blink:

edit:

nie moge teraz na szybko znaleźć,ale będe miała na uwadze jak tylko odnajde to wkleję :) .Z grubsza rzecz biorąc chodziło tamo to,że dziecko ma niewykształcony ukł.nerwoey jeszcze i nie umie sobie czasem poradzic z nagromadzonymi w dzień emocjami i to dlatego. Ale tam było tak fajnie wyjasnione a ja znależć nie moge :dry: :angry:

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka