- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak on komicznie wygląda jak gryzie, śmiesznie pupkę wypina tak by nacelować żebema na kant stołu albo szafki.
Sylwira mam nadzieję że to jednorazowy wyskok z tą nocką i kolejna bedzie spokojna. U nas odpukać KUba zasypia znów o 20-20.30 jak wczesniej juz od tygonia
edit
u nas 3 przeszła bez oporów, ale to chyba jeszcze nie junior. W hippie junior to chyba 4 i jest od 15 mies
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja własnie mam komfort psychiczny ,bo siedze sobie w kuchni, moje dziecko spi a co najwazniejsze moja ropucha wzieła najstarsza wnuczkę i pojechała do starszego najukochańszego syna i wróci w piatek !!!!!!!Ahhh...gdyby jeszcze posiedziała tam do niedzielnego popłudnia jak juz będzie po roczku to dopiero byłby prezent
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a ja wczoraj zrobiłam na obiad na szybko :
i powiem Wam,że całkiem znośne to jedzonko .Co prawda zapomniałam kupic papryki, ale dodałam zamiast tego cebulkę i tez jest ok.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
koncu spi bo go musialam zdzierac ze spania...
aa wazylam malego wyszlo 9400 to nie za malo jak teraz dziecko powinno tyc bo znowu zacyznam panikowac ze nie tyje???
dzis mu zupe szpinakowa gotuje .. barszczu nie lubi obojetnie czy ja gotuje czy szwagierka a zielone zupy je az mu sie uszy trzesa..
sylwira my nie mamy zadnego zabka jeszcze i tu jest masakra bo maly nic nie moze jesc musi miec miksowane bo sie dlawi lub pluje jak ma cos wiekszego a to mnie juz dobija chodz ciutke daje mu razowki heh ... czekam i zcekam i sprawdzam i nic ..
maly doskonali wpsinackzi i puszczanie sie z jednej reko wczoraj pierwszy raz zdarzyl mi sie wypadek bo ja wstalam od stou przy obiedzie mialam troszke zupy w talerzu szlam sobiep o drugie danie i maly sie czepil nogi i wylalam mu troszke na glowke ale sie przestraszylismy z mezem dobrze ze wczeesnieej ja studzilam bo Tymek sie rzucil na mnei jak zobaczyl ze ja cos jem a on nie ...
ehh moj maly spi z nami w lozku placze na sucho przez sen nei chce sie ode mnei odlepic i do nikogo nie chce isc za wyjatkiem mnie ewentualnei szwagierka i maz jak wraca z pracy on go zazwyczaj usypia bo mi juz sil brak.. .
sylwira wspolczuje Tobiemu od nas niech szybko katarek minie...
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
faktycznie sylka w hippie jest inaczej 3po 10 a 4 po 15 miesiacu heheh.
Ja własnie mam komfort psychiczny ,bo siedze sobie w kuchni, moje dziecko spi a co najwazniejsze moja ropucha wzieła najstarsza wnuczkę i pojechała do starszego najukochańszego syna i wróci w piatek !!!!!!!Ahhh...gdyby jeszcze posiedziała tam do niedzielnego popłudnia jak juz będzie po roczku to dopiero byłby prezent
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a ja wczoraj zrobiłam na obiad na szybko :
i powiem Wam,że całkiem znośne to jedzonko .Co prawda zapomniałam kupic papryki, ale dodałam zamiast tego cebulkę i tez jest ok.
mysmy tez to robili i wyszedl pycha a 2 dni temu pizze sobie robilismy z mezusiem
dzis robie mu kotlety sojowe i warzywa na patelnie
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
- Monix
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
- Monix
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Życzymy zdrówka dla Tobisia. Katar u małego dziecka, to katorga...Ivka Tobiasz mial wyzej poduszke polozona ale on tak nie chcial bo sie dusil normalnie musialam z nim chodzic i on spal u mnie na rekach w pozycji pionowej jak go juz polozylam to za 10 min znow to smamo
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Tak kochane mam tabelkę, ale z terminami porodówJustysiaczku nie pomoge ci z tabelka bo jej nie mam z tego co pamietam to Bombelinka chyba miala?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziewczyny potrzebna jest mi nasza tabelka ale nie taka końcowa z dniami porodów tylko z datami na kiedy miałyśmy terminy, bo jest u mnie koleżanka i się zastanawiamy kiedy urodzi jej bratowa (bo ma termin prawie w dniu jej ślubu-tej mojej koleżanki). No i tak się zastanawiałam czy u nas wiekszośc rodziła po temrinie czy przed...
Ja ma m ją proszę bardzo już zamieszczam
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Wiesz co, pisałam z babką na stronce bebiko i poleciła mi spróbować z bidonem z rurką bo mówi ze maly powinien jeszcze takie rzadze mleko pić chociaż raz dziennie.U nas nie jest problem w mleku bo on łyżeczką ladnie zjada tylko przecież musze mu mocno zagęścic żeby mi się z łyzeczki nie wylewało, a zresztą on takiego płynnego nie bardzo chce, obawaim się jednak ze ten bidon też nie pomoże i co wtedy??? Dawać mu tak na gęsto?
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Wiesz co, pisałam z babką na stronce bebiko i poleciła mi spróbować z bidonem z rurką bo mówi ze maly powinien jeszcze takie rzadze mleko pić chociaż raz dziennie.U nas nie jest problem w mleku bo on łyżeczką ladnie zjada tylko przecież musze mu mocno zagęścic żeby mi się z łyzeczki nie wylewało, a zresztą on takiego płynnego nie bardzo chce, obawaim się jednak ze ten bidon też nie pomoże i co wtedy??? Dawać mu tak na gęsto?
U nas słomkowe próby też nie przeszły .Moje zdanie jest takie,że jesli Domiś nie chce takiego rzadkiego mleczka , to ja bym dawała to gęste łyżeczką .
Moja córcia własnie robi kupkę ,ale trzaska przy tym tak głósne bąkale ,że wymiekam ze smiechu .Pomijając,że ona też zaciesza