BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283375 przez sylka
u nas chusteczki też są konsumowane.
Jak on komicznie wygląda jak gryzie, śmiesznie pupkę wypina tak by nacelować żebema na kant stołu albo szafki.

Sylwira mam nadzieję że to jednorazowy wyskok z tą nocką i kolejna bedzie spokojna. U nas odpukać KUba zasypia znów o 20-20.30 jak wczesniej juz od tygonia :)

edit

u nas 3 przeszła bez oporów, ale to chyba jeszcze nie junior. W hippie junior to chyba 4 i jest od 15 mies

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283399 przez ifka
faktycznie sylka w hippie jest inaczej 3po 10 a 4 po 15 miesiacu heheh.

Ja własnie mam komfort psychiczny :) ,bo siedze sobie w kuchni, moje dziecko spi :) a co najwazniejsze moja ropucha wzieła najstarsza wnuczkę i pojechała do starszego najukochańszego syna i wróci w piatek :lol: :lol: !!!!!!!Ahhh...gdyby jeszcze posiedziała tam do niedzielnego popłudnia jak juz będzie po roczku to dopiero byłby prezent :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a ja wczoraj zrobiłam na obiad na szybko :

i powiem Wam,że całkiem znośne to jedzonko :) .Co prawda zapomniałam kupic papryki, ale dodałam zamiast tego cebulkę i tez jest ok. :silly: :lol:

[/url]
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #283400 przez megi23
hej laski my juz po szczepieniu na zoltaczke troszke po bolalo mama pocalowala i juz wariowal w domu :silly: mamy juz na biezaco jak bedziem ial roczek mamy szczepienie odczekujemy 2 tyg i wtedy pneumokiki powiedziala ze zoltaczka byla wazniejsza.. teraz w
koncu spi bo go musialam zdzierac ze spania...
aa wazylam malego wyszlo 9400 to nie za malo jak teraz dziecko powinno tyc bo znowu zacyznam panikowac ze nie tyje??? :S

dzis mu zupe szpinakowa gotuje .. barszczu nie lubi obojetnie czy ja gotuje czy szwagierka a zielone zupy je az mu sie uszy trzesa..

sylwira my nie mamy zadnego zabka jeszcze i tu jest masakra bo maly nic nie moze jesc musi miec miksowane bo sie dlawi lub pluje jak ma cos wiekszego :( a to mnie juz dobija chodz ciutke daje mu razowki heh ... czekam i zcekam i sprawdzam i nic ..

maly doskonali wpsinackzi i puszczanie sie z jednej reko wczoraj pierwszy raz zdarzyl mi sie wypadek bo ja wstalam od stou przy obiedzie mialam troszke zupy w talerzu szlam sobiep o drugie danie i maly sie czepil nogi i wylalam mu troszke na glowke ale sie przestraszylismy z mezem dobrze ze wczeesnieej ja studzilam bo Tymek sie rzucil na mnei jak zobaczyl ze ja cos jem a on nie ...

ehh moj maly spi z nami w lozku placze na sucho przez sen nei chce sie ode mnei odlepic i do nikogo nie chce isc za wyjatkiem mnie ewentualnei szwagierka i maz jak wraca z pracy on go zazwyczaj usypia bo mi juz sil brak.. . :(

sylwira wspolczuje Tobiemu :kiss: od nas niech szybko katarek minie...

12 lata 11 miesiąc temu #283405 przez megi23
ifka napisał:

faktycznie sylka w hippie jest inaczej 3po 10 a 4 po 15 miesiacu heheh.

Ja własnie mam komfort psychiczny :) ,bo siedze sobie w kuchni, moje dziecko spi :) a co najwazniejsze moja ropucha wzieła najstarsza wnuczkę i pojechała do starszego najukochańszego syna i wróci w piatek :lol: :lol: !!!!!!!Ahhh...gdyby jeszcze posiedziała tam do niedzielnego popłudnia jak juz będzie po roczku to dopiero byłby prezent :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a ja wczoraj zrobiłam na obiad na szybko :

i powiem Wam,że całkiem znośne to jedzonko :) .Co prawda zapomniałam kupic papryki, ale dodałam zamiast tego cebulkę i tez jest ok. :silly: :lol:

mysmy tez to robili i wyszedl pycha a 2 dni temu pizze sobie robilismy z mezusiem
dzis robie mu kotlety sojowe i warzywa na patelnie :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #283407 przez justysiak83
Dziewczyny potrzebna jest mi nasza tabelka ale nie taka końcowa z dniami porodów tylko z datami na kiedy miałyśmy terminy, bo jest u mnie koleżanka i się zastanawiamy kiedy urodzi jej bratowa (bo ma termin prawie w dniu jej ślubu-tej mojej koleżanki). No i tak się zastanawiałam czy u nas wiekszośc rodziła po temrinie czy przed... :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #283409 przez Monix
a ja ostatnio zrobiłam pierwszy raz to
i też byłam pod wrazeniam. pyszne :)

12 lata 11 miesiąc temu #283410 przez sylwira1721
Ivka Tobiasz mial wyzej poduszke polozona :kiss: ale on tak nie chcial bo sie dusil normalnie :( musialam z nim chodzic i on spal u mnie na rekach w pozycji pionowej jak go juz polozylam to za 10 min znow to smamo :(

12 lata 11 miesiąc temu #283416 przez Monix
sylwira1721 napisał:

Ivka Tobiasz mial wyzej poduszke polozona :kiss: ale on tak nie chcial bo sie dusil normalnie :( musialam z nim chodzic i on spal u mnie na rekach w pozycji pionowej jak go juz polozylam to za 10 min znow to smamo :(

Życzymy zdrówka dla Tobisia. Katar u małego dziecka, to katorga... :(

12 lata 11 miesiąc temu #283422 przez megi23
Monix napisał:

a ja ostatnio zrobiłam pierwszy raz to

i też byłam pod wrazeniam. pyszne :)

mysmy juz wiele razy to robili pyzchaaa :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #283426 przez sylwira1721
Justysiaczku nie pomoge ci z tabelka bo jej nie mam :( z tego co pamietam to Bombelinka chyba miala? :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283430 przez megi23
ja mam u siebie ale.. nie lapie neta na laptopie siedye na szwagra kompie... :huh:

to by bylo tyle spania :S

12 lata 11 miesiąc temu #283434 przez bombel779
sylwira1721 napisał:

Justysiaczku nie pomoge ci z tabelka bo jej nie mam :( z tego co pamietam to Bombelinka chyba miala? :)

Tak kochane mam tabelkę, ale z terminami porodów :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283517 przez sylka
justysiak83 napisał:

Dziewczyny potrzebna jest mi nasza tabelka ale nie taka końcowa z dniami porodów tylko z datami na kiedy miałyśmy terminy, bo jest u mnie koleżanka i się zastanawiamy kiedy urodzi jej bratowa (bo ma termin prawie w dniu jej ślubu-tej mojej koleżanki). No i tak się zastanawiałam czy u nas wiekszośc rodziła po temrinie czy przed... :laugh:

Ja ma m ją proszę bardzo już zamieszczam
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #283570 przez justysiak83
Ochhhh Sylka to to jesteś niezastąpiona :kiss:
Wiesz co, pisałam z babką na stronce bebiko i poleciła mi spróbować z bidonem z rurką bo mówi ze maly powinien jeszcze takie rzadze mleko pić chociaż raz dziennie.U nas nie jest problem w mleku bo on łyżeczką ladnie zjada tylko przecież musze mu mocno zagęścic żeby mi się z łyzeczki nie wylewało, a zresztą on takiego płynnego nie bardzo chce, obawaim się jednak ze ten bidon też nie pomoże i co wtedy??? Dawać mu tak na gęsto?

12 lata 11 miesiąc temu #283598 przez ifka
justysiak83 napisał:

Wiesz co, pisałam z babką na stronce bebiko i poleciła mi spróbować z bidonem z rurką bo mówi ze maly powinien jeszcze takie rzadze mleko pić chociaż raz dziennie.U nas nie jest problem w mleku bo on łyżeczką ladnie zjada tylko przecież musze mu mocno zagęścic żeby mi się z łyzeczki nie wylewało, a zresztą on takiego płynnego nie bardzo chce, obawaim się jednak ze ten bidon też nie pomoże i co wtedy??? Dawać mu tak na gęsto?

U nas słomkowe próby też nie przeszły :dry: .Moje zdanie jest takie,że jesli Domiś nie chce takiego rzadkiego mleczka , to ja bym dawała to gęste łyżeczką :) :kiss: .

Moja córcia własnie robi kupkę :blink: ,ale trzaska przy tym tak głósne bąkale :X :laugh: ,że wymiekam ze smiechu :lol: :laugh: .Pomijając,że ona też zaciesza :laugh:

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka