BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #282484 przez sylka
U nas dziś na 2 śniadanie jajecznica ze szczypiorkiem i kaszka a rano o 6 mleczko wypite

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #282489 przez sylwira1721
u nas 1,5 parowki zjedzone ...

nie wiem co sie z moim dzieckiem dzieje!!
caly czas chce byc na rekach a jak go polloze to sie zanosi

12 lata 11 miesiąc temu #282492 przez sylka
tęskni za mamą jak w pracy jesteś i jak jesteś przy nim to chce mieć ciebie blisko- taka moja teoria :)

12 lata 11 miesiąc temu #282498 przez Sikoreczka
Sylwira też tak myśle. Moja siostrzenica robi tak samo a ma prawie dwa latka. Jak tylko moja siostra wraca z pracy to nie odstępuje jej na krok a wcześniej tak nie było

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282521 przez megi23
hej laski no w koncu zaspal boszz jakas masakra z jego wspinaniem on teraz ma glupia manie stoi sie trzyma i puszcza i jak leci to leci ma gdzies na co jak na tylek to ok jak na co innego to ehh ja non stop tylko mowie zostaw nie rusz nie wspinaj sie jak mowie i pokazuje no no no to zaraz wyje bo ie ze mu nie wolno ... a wczoraj sie podciagnal z ziemi na rekach za oparcie lozeczka i juz polowa byl w lozeczku ... co wyscie robili jak wasze tak zacyznaly chodzic .. ?? ile on juz gleb zaliczyl :(
u nas bylo mleczko narazie potem kaszka moj tam uwielbia mleko i bez niego nai rusz..
a wczoraj to niezle namieszal bo zjadl cielecine z jablkami zupke jarzynowa z ryzem ode mnie pol zoltka buraki ziemniaki i rosol z kleikiem ryzowym.. gdzie on to miesci dzis juz musialam mu ziarnista z wedlina biedak nie ma zebow a tak chce juz gryzc musze mu drobic jak kurce..

jutro mamy szczepienie na 10.. :huh: oby przeszedl jak poprzednie :)

ok mykam pomoc pierogi robic milego dzionka :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282578 przez sylwira1721
Megi a Tymcio ma jakies ząbki??

ale wiecie co dziewczyny moja mama mi tez mowi ze jak ja jestem w pracy a ona sie nim zajmuje to tez nie idzie z nim wytrzymac bo caly czs tylko rece rece rece i rece ;/ jak go polozy to tez placz :dry: ja wiem ze on teskni za mna i staram sie jak najwiecej czasu z nim spedzac ale przeciez nie bedziemy go nosic 24 h na dobe :( jeszcze tydz temu siadl na podlodze i sie bawil swoimi zabawkami a teraz moze z 2 minuty gora i znow bek :(

12 lata 11 miesiąc temu #282665 przez nikita
hejka
sylwira ale sie uśmiałam z tego kodu kreskowego :lol: jesteś niemożliwa :ohmy:
a ja wlasnie zrobilam gyrosa mniam mniam
a i jeszcze wiecie co, dzisiaj zrobiłam małemu kaszkę 7 zbóż zdrowy brzuszek na wodzie a powinno byc na mleku :ohmy: zapomniałam ale zjadł :silly: :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #282681 przez sylka
Kuba śpi od 11, zrobiłam obiad, posprzątałam i wiecie co... nudze się. Mielismy pójść na spacer więć wczesniej wszystko robiłam a on zamiast 30-40 mis śpi już prawie 2 godz. i nie wiem co ze sobą począć :P Jak wstanie zjemy i pójdziemy na spacerek ;)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282691 przez sylwira1721
Sylka ty to masz zlote dziecko :P ile ja bym dala zeby Tobik pospal 2 godz a ja moglabym cos porobic , np wyrwac brwi :lol: takie krzaki mam ze by Tobiasz sie pod nimi mogl schowac :P

Nikita ja bylam taka oszołomiona w nocy ze nie wiedzialam co sie ze mna dzieje haha bylam na kasie :lol: gdyby ktos obok stal i patrzyl co ja robie to by do czubków zadzwonil zeby jak najszybciej mnie zabrali :) na szczescie Tobiasz jeszcze nie wie co jego matka odpier..iela w nocy :lol:

EDYTUJE

Sylka ile ty dajesz tego boczku do zapiekanki ?? napisz mniej wiecej please :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282704 przez sylka
Boczku do babki ziemniaczanej?? Tak na oko ale pewnie z 20 dag wędzonego plus pętko kiełbasy :D

Kuba właśnie wstał, bawi się pchaczem zaraz wstawiam mu kluski mięsno warzywne, zje i śmigamy na spacer :)

12 lata 11 miesiąc temu #282719 przez sylwira1721
nooo chodzilo mi o babke :lol: :lol: dzis chyba sprobuje zrobic :) ciekawe czy bedzie dalo sie jesc ? :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #282731 przez sylka
PAmiętaj surowy ziemniak na papkę a nie na wiórki zetrzeć trzeba :D

Kubuśkowe kluchy się gotują :lol: mam nadziejęże posmakują bo takie robię pierwszy raz

12 lata 11 miesiąc temu #282800 przez sylwira1721
pamietam pamietam bylam po boczek itp ale nie chce mi sie trzec :huh:

12 lata 11 miesiąc temu #282826 przez nikita
nooo sylwira samo sie nie zetrze :lol: :lol: :lol: :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka