BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281535 przez nikita
ale tak samemu jeździć to żadna frajda ;)
my na drugie śniadanko kaszka ze startym owocem a na podwieczorek deserek ze słoiczka albo kaszka z owocem np truskawka albo malina

a wasze maleństwa śpią w pajacach czy w piżamkach?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281542 przez bombel779
nikita napisał:

ale tak samemu jeździć to żadna frajda ;)

My zawsze tak jeździmy :) T dłużej jeździ na nartach w związku z czym jest ode mnie o niebo lepszy :) Na początku jak jeździliśmy razem to T musiał wiecznie na mnie czekać - w tym czasie co ja raz zjadę ze stoku on zrobi to 2 razy :P :D więc po co się wzajemnie blokować i nerwować?? :) Z resztą na samym stoku nie jest mi on do niczego potrzebny :P jedyne co to lubię z nim wjeżdżać na górę bo sama się boję (że spadnę czy cuś :P :lol: )

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281545 przez nikita
jak tak to tak my jak jedziemy większą grupą to zawsze szalejemy razem i sie ścigamy ;) :silly:

mama siedziała z Ignasiem w lokalu jak mu jeździliśmy i tam fajnie było bo byl kącik dla dzieci do zabawy wiec spokojnie można tak zrobić ze jeden będzie śmigać a drugi posiedzi z dzieckiem

12 lata 11 miesiąc temu #281553 przez bombel779
nikita napisał:

jak tak to tak my jak jedziemy większą grupą to zawsze szalejemy razem i sie ścigamy ;) :silly:

Achh to ty musisz być super narciarką!! :)

My zazwyczaj jeździliśmy sami, albo wcześnie rano albo dopiero późnym wieczorem żeby ludzi było mało :) ze znajomymi sporadycznie,jak się terminy zgrały.
Raz byliśmy w Zakopcu większą ekipą i wtedy faktycznie DZIAŁO SIĘ ....ale niekoniecznie na stoku :P ;) :lol: :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #281562 przez nikita
he he u nas tez zawsze sie dzieje jest co wspominać :lol: :lol:

powiem ci ze super to na pewno nie jestem ale w poprzednim roku ścigałam sie z kumplami i sami byli w szoku, ja tez :silly: :silly: niestety w tym roku sie nie rozkręciłam bo strasznie bolały mnie łydki i zbiłam sobie tyłek :P :P po prostu nie przygotowałam sie na snowboard za słabe nogi mam :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #281568 przez bombel779
A ty jeździsz na snowboardzie czy nartach?? :)

12 lata 11 miesiąc temu #281571 przez nikita
snowboardzie na nartach nie umiem :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #281573 przez bombel779
Aaaa :) to ja za to na nartach ;)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281574 przez nikita
ja na nartach próbowałam na samym początku jak pojechaliśmy pierwszy raz i dupa ni w ząb jak sie rozpędziłam to nie umiałam zachamowac i ciągle waliłam w domek pana co kasował bilety a po 3 dniach nie mogłam wstać z łózka tak sobie brzuch oberwałam :( :( na drugi rok wzięłam snowboard i śmigałam bez problemu :silly: :lol:
ale w tym roku korciło mnie żeby założyć narty

oki ja spadam do jutra :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281577 przez bombel779
Heheh moje początki z nartami też były niezłe :) Pierwszy raz włożyłam narty jak pojechaliśmy z grupą znajomych (większość już śmigająca na nartach :) ) qmpel miał mnie uczyć..ale jak się kilka razy wywaliłam, wjechałam w krzaki i w LUDZI :P :lol: to powiedziałam że to pie***lę i idę na piwo :D akurat znajomi siedzieli przy barze i popijali grzańce to i ja się dołączyłam :) i tyle było mojej nauki :P :lol:
Ale następnego dnia znowu przyjechałam na stok i znów ostro się uczyłam :D boooooziu co ja się wtedy naprzewracałam!!!!!! :silly: :lol: :lol: T się tylko śmiał że na całe szczęście nie wyglądam jak nasza ówczesna koleżanka Magda która była dość dobrze zbudowana bo by mnie nie podniósł!!! :P a tak jak się wywaliłam to podjeżdżał do mnie, łapał jak zwierzę za fraki , stawiał na nogi i dalej jazda!! :P :lol: i jeszcze mi nart szukał bo ciągle je gupiłam jak się przewracałam :lol: hahah

A raz nakrzyczałam na dziecko :lol: bo jechałam orczykiem i się przewróciłam już na samej górze i ze stresu ni eumiałam się pozbierać stamtąd :P i za mną jechało dziecko i krzyczy do mnie że mam się odsunąć a ja " cicho q**wa!! Nie widzisz że leże!I nie umiem wstać!" ...oczywiście ten mały przewrócił się na mnie :P :lol: musieli zatrzymać wyciąg żebyśmy się pozbierali :lol: a T stał z boku i się chichrał :D

ja też mykam ppapa ;)

12 lata 11 miesiąc temu #281710 przez karotka18
puk puk ...???

12 lata 11 miesiąc temu #281727 przez sylwira1721
kto tam??? :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #281730 przez ifka
hej dziewczynki :kiss:

Lenka nie chce pić mleka :(
ani rano, ani w południe,ani wieczorem :dry: :(
Od 2 dni rano zjada miseczkę kaszki z bobovity z kakao,ale ile muszę się nakombinować,żeby zaczeła szamac.Pewnie na dniach szał na ta kaszke tez minie, bo o wypiciu mleka z butli z kaszka mowy nie ma.I o 11 też mi zjadła może 100-120 ml a wieczory to katorga jakaś,płacz itd. :dry:.Żeby chociaz 2 razy piła np. 2 sniadanie i kolacja,bo sniadanko to jakos tam ogarniemy-jakas kanapka,jajo czy parowka cos sie wymysli.Po 2 sniadaniu zaraz lulu idzie,wiec ładnie wypijała butle i juz mi przysypiala a teraz :dry: .Z tego wszystkiego to mi sie ryczec chce....

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #281734 przez sylwira1721
Ivka Tobi pije tylko wieczor i w nocy i to na snie bo jak nie spi to za chiny ludowe nie wypije

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281740 przez ifka
Sylvuś to i tak pewnie wiecej od Leny, ona przez sen nie ruszy :( :(

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka