BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #281230 przez ifka
hej dziewczynki :kiss:
Justynka u mnie też tak jest.Nie jestem w stanie sprzwdzic,do której strony,bo obecnie zbiera mnie na wymioty :X .Byliśmy u mojej mamy i w drodze powrotnej musiałam zagadywać Luskę,zeby się nie pospała a co za tym idzie nie miałam kontaktu z rzeczywistością czyt. nie patrzyłam na drogę a mam chorobę lokomocyjną :huh: więc mój błędnik oszallał i teraz się czuję jakbym
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
.Idę się połóżyć :kiss:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281290 przez nikita
dzien doberek :lol:
pulpecja wydaje mi sie nie znajdziecie noclegu bo zaczynają sie ferie i nam tez za bardzo nie chcieli na 4 dni dać tylko na tydzień ale udało sie a spróbuj w willa Nova - ul Krótka 16 my teraz tam byliśmy i było OK
justysiak a ja to wogule nie mogę wejść na nasze archiwum :( muszę kombinować

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281321 przez boniucha
Cześć Wszystkim!!!
Aleeeeeeee u nas śniegu :ohmy:
Wczoraj pisałam, że idziemy na sanki - najpierw musieliśmy wziąć wózek i iść do firmy M. po sanki, bo nie przywoził do domu jeszcze to jest jakieś 15 min drogi i wiecie co?! tyle razy co ja się przewróciłam to chyba przez całe życie by się nie uzbierało!!!!!!!!!!!!!! :huh: :( Mądra ubrałam takie te buty emu w zeszłym roku w ciąży w nich chodziłam i ani razu się nie przewróciłam a w trakcie tej drogi chyba ze 20 i to były bolące upadki :( :dry: więc pierwsze co to zamiast po sanki poszliśmy dalej do miasta i kupiłam sobie kozaki i ani razu w drodze powrotnej się nie poślizgnęłam...mówię Wam po którymś razie z rzędu myślałam, że się poryczę :( ech...

no ale mały się wyspał, a potem poszliśmy po sanki i do domku już na sankach - Franio miał radochę zwłaszcza jak się gwałtownie hamowało lub przyspieszało :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281324 przez bombel779
nikita napisał:

justysiaczku wiec zacznę od tego ze mały przemaszerował metr sam puścił sie i poszedł :lol:
pogoda dopisała, pozjeżdżaliśmy sobie za stoku, mały był grzeczny i ogólnie wyjazd udany

Po 1sze gratuluję Ignasiowi!! :kiss:
A po 2gie - powiedz mi jak jeździliście na nartach kto pilnował Ignasia? Jechał ktoś jeszcze z wami??
Pytam bo zastanawiałam co zrobić jak my chcielibyśmy pojeździć (
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
)

justysiak83 napisał:

Wiecie co, dziwna sprawa, chciałam sobie poczytam nasz archwalny wątek i wszystkie wypowiedzi są urwane, widze tylko jedno-dwa słowa albo jeszcze mniej, też tak macie? Od 121 strony tak się dzieje, pierwsze posty są ok. Mogłybyście sprawdzić czy u was tez tak jest? :unsure: :ohmy: :ohmy:

Trzeba to zgłosić adminowi, to naprawi ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu #281334 przez pulpecja
nikita jesteś może ?? bo dzwoniłam do tej villi i Pani ma miejsce i bez problemu się zgodziła :) napisz mi Kochana w jakim to jest miejscu ?? można spokojnie pospacerować z wózeczkiem bo my na nartach nie jeździmy tzn. nie mielibyśmy z kim Kasi zostawić :(

12 lata 11 miesiąc temu #281335 przez nikita
bombel tak jechała moja mama i brat z bratowa wiec zmieniały sie tak na zmianę raz mama zraz ona :lol: :lol: jak my jeździliśmy to mama siedziała z nim w lokalu przy stoku a wieczorem w domu
śmialiśmy sie bo żeby Ignacy nauczył sie raczkować to musieliśmy jechać do moich rodziców a żeby zacząć chodzić do szklarskiej :silly: :silly: powiem tylko ze tam lepiej sie puszczał i próbował a w domu jakoś nie chce :(

12 lata 11 miesiąc temu #281338 przez nikita
pulpecja pospacerować jak najbardziej w willi tez sa sanki można skorzystać my mieszkaliśmy przy takich kamieniach - pomniku nie wiem jak to napisać przy lewiatanie, byłaś w szklarskiej kojarzysz :unsure: :unsure:
my podjechaliśmy samochodem i poszliśmy sobie ba wodospad szklarki bo spokojnie wózkiem tam można

12 lata 11 miesiąc temu #281341 przez pulpecja
nikita ale się wkurzyłąm, rozmawiałam z jakąś Panią, bardzo miła i powiedziałam jej że zaraz oddzwonię po rozmowie z mężem.oddzwoniłam po 10 minutach i odebrał już jakiś durny facet...gadał już całkiem coś innego niż ta Pani :( no i nie zarezerwował nam i kazał zadzwonić dopiero w następną niedzielę :( aj napaliłam się a tu pewnie dupa zbita :dry: ale wkurzył mnie ten gościu niemiłosiernie bo gadał ze mną jak z durniem a po prostu chyba chciał mnie zbyć bo pewnie myśli sobie że wynajmie komuś na tydzień a nie na 4 dni.
szkoda :(

12 lata 11 miesiąc temu #281345 przez nikita
pulpecja nie denerwuj sie gadałaś z właścicielem, u nas było tak, przyjechaliśmy to właściciela nie było przyjęła nas sprzątaczka dala 2 pokoje i git za dwa dni puka właściciel i się pyta do kiedy jesteśmy bo pani sprzątaczka tak namieszała w grafiku i dala nam nie te pokoje co trzeba ale ja sie cieszyłam bo mieliśmy na dole sami i nikt nam nie przeszkadzał a do góry był pokój przy pokoju i więcej ludzi ;)
tak jak mówisz teraz sa ferie i oni nie chca dawać na pare dni tylko na tydzień

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281456 przez sylwira1721
haj :lol:

ja juz po 12h roboty ;/

dziewczyny jutro sa
-zabawki edukacyjne w biedronce CHYBA za 10zł ...
- dla odchudzajacych -skakanka ktora mierzy ile sie skoczylo :P :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #281470 przez sylka
Hejka wieczorwą porą :)Byliśmy dziś na urodzinach u bratanicy P. Kuba grzecznie bawiłsie z dziećmi. 4 loatki fajnie go zabawiały a on szalał wsród nich :) o 20 wróciliśmy do domku. Kuba zjadł i poszedł spać :) dziś już odpuściliśmy mu kąpiel.

12 lata 11 miesiąc temu #281506 przez Sikoreczka
Hej mam pytanko ile wasze dzieciaczki zjadają mniej więcej deserku (2 sniadanie) i wieczorem przed kolacją??

12 lata 11 miesiąc temu #281519 przez justyna84
Ja na 2 sniadanie daje parowke zalezy co mam a przed kolacja to zjada caly sloiczek deserku gerbera czy co tam m zrobie

12 lata 11 miesiąc temu #281521 przez sylka
II śniadanie 150 ml kaszki lub 1/2 bulki (kanapka z wędliną) podwieczorek 100 ml jogurtu/ 150 kaszki/ kluski lub coś innego

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #281523 przez bombel779
Pulpeciu a ogólnie jeździcie na nartach ?? Bo wiesz co, ja to myślałam (o mnie i T) że pojedziemy i będziemy się zmieniać - najpierw on zjedzie kilka razy a ja w tym czasie pośmigam z Jasiem na sankach,a później zmiana. Tyle że T się ostatnio rozleniwił (pod kątem sportu :S :P ) i coś nie bardzo chce jechać.. no ale zima się jeszcze nie skończyła :)
Noooooo a sumą sumarów chodziło mi o to że może i wy moglibyście się tak zmieniać żeby troszkę pojeździć? :)

Sikoreczka napisał:

Hej mam pytanko ile wasze dzieciaczki zjadają mniej więcej deserku (2 sniadanie) i wieczorem przed kolacją??

Średnio się orientuję bo przeważnie jemy razem - z 1 talerza :silly:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka