- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
nikita gratki za kroczki
sylvirka gratki za zębolka
Lenka dziś uciekała przed tatą i wbiegła mi w ręce sama a później jak chciałam,zeby sama przyszła to już nie chciała
Justyna my mamy taki fotelik:
allegro.pl/maxi-cosi-priori-sps-9-18kg-o...tom-i2056471619.html
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
W miseczce rozrabiasz 1 żółtko i dodajesz 1 serek Danio ja dałam waniliowy, mieszasz podsypujesz 3 łyzki mąki dokładnie mieszając by nie było grudek.kluski kladzione z serka danio sylka uchyl tajemnicy jak i co .brzmi smacznie i ciekawie
Gotuszesz wodę, na małą łżeczkę nabierasz masę serkową i zanurzasz we wrzątku i zlatuje z łyżeczki masa. Jak wyłozysz cała masę gotujesz jeszcze z 2-3 min po wypłynięciu i wyławiasz. Wyjęte kluski polałam domowym sokiem malinowym.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
ifka napisał:
W miseczce rozrabiasz 1 żółtko i dodajesz 1 serek Danio ja dałam waniliowy, mieszasz podsypujesz 3 łyzki mąki dokładnie mieszając by nie było grudek.kluski kladzione z serka danio sylka uchyl tajemnicy jak i co .brzmi smacznie i ciekawie
Gotuszesz wodę, na małą łżeczkę nabierasz masę serkową i zanurzasz we wrzątku i zlatuje z łyżeczki masa. Jak wyłozysz cała masę gotujesz jeszcze z 2-3 min po wypłynięciu i wyławiasz. Wyjęte kluski polałam domowym sokiem malinowym.
dzieki wypróbujemy
Justynka wpisz sobie w wyszukiwarkę allegro w fotelikach max. kwotę i popatrz na pewno cos znajdziesz później poczytaj opinie i coś wybierzecie .Moja koleżanka w tej cenie kupiła chyba ramatti i jest zadowolona.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wykapany, nakarmiony słodko już śpi.
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
nikita dzwoniłam do tej babki z Twojego namiaru i już nie miała miejsc w ogóle lipa bo mój M. jednak nie ma w przyszłym tyg urlopu, może uda mu się wziąć czwartek i piatek ale to jest tak pół na pół i dlatego nie wiem czy coś w ogóle rezerwować.Myślę teraz o Kudowie albo Polanicy bo tam równiejsze tereny do spacerowania z wózkiem
sylka tylko się nie śmiej ale żółto to dajemy surowe roztrzepane ?? ja to ciemna jestem w tym gotowaniu a ślinka aż mi cieknie na ten przepis z danio
justysiak my też chcieliśmy ten fioletowy, ale nikt nie miał dostępnego od zaraz a jeśli pojedziemy gdzieś za tydzień to musimy już mieć nowy fotelik, no i padło na granat
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sikoreczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- 26.03.2011 Nasz mały skarbeczek
Pulpecja mój natomiast krzyczy ale tak radośnie. Cały czas normalnie buźka mu sie nie zamyka a jeszcze język cały czas na wierzchu ma Za to nocki to masakra budzi się o 1,3,5,7... i wydaje mi się że boli go brzuszek albo jest głodny ciężko stwierdzić bo cycuszki czasem puste a nic innego nie chce jeść w nocy.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
całusy i dużo zdrowia dla solenizantów
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Sikoreczka napisał:
Dominik też tak samo robi tym językiem i nocki u nas ostatnio też kiepskie, budzenie co chwile, mruczy cały czas... jednej nocy chyba z głodu bo ja mu dalam to spał ładnie do rana a innej butelki do ust nie chce i mam wrażenie że go boli brzuszek... Ehhh i bądź tu mądry człowieku.Pulpecja mój natomiast krzyczy ale tak radośnie. Cały czas normalnie buźka mu sie nie zamyka a jeszcze język cały czas na wierzchu ma Za to nocki to masakra budzi się o 1,3,5,7... i wydaje mi się że boli go brzuszek albo jest głodny ciężko stwierdzić
Wiecie co, dziwna sprawa, chciałam sobie poczytam nasz archwalny wątek i wszystkie wypowiedzi są urwane, widze tylko jedno-dwa słowa albo jeszcze mniej, też tak macie? Od 121 strony tak się dzieje, pierwsze posty są ok. Mogłybyście sprawdzić czy u was tez tak jest?