BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282181 przez sylka
Ifka raz na jakiś czas nie zaszkodzi nie ma co wpadać w skrajności :)

ja zakupkane pampki wkładam do specjalnych torebek i nic mi nie śmierdzi a i u znajomych czy rodzinki też :P :) Wcześniej w kuchni zanim wyniosło się śmieci (a wynosi się codziennie) deko czuć było :P uzywam ich prawie od samego poczatku a kupowałam na allegro chyba 3 zł za 100 czy 150 szt w paczce. Mam jeszcze spory zapas :) i chwale je sobie.

justyna moze włóż do zwykłej reklamówki go :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #282187 przez ifka
myślicie,ze inne niz zawsze kupki Luśki moge miec związek z tym,ze pije mniej mleka i kaszek :unsure: .Bo tak własnie mi się wydaje.A to ,że dużo rzadsza to mam nadzieję wina zęboli a nie czegoś złego objaw :dry:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #282192 przez karotka18
zawsze jej możesz podac smektę albo dicoflor ;) u nas działa

12 lata 11 miesiąc temu #282199 przez justyna84
Sylka chciaam tak zrobic ale nei wiem czy to cos da bo przeciez takie reklamowki tez sa dziurawe no ale sprubuje ja tez dziennie smieci wyrzucam ale ten worek byl akurat pusty ;) Oskar takich smradow nei robi :P
Iwka mi sie wydaje ze to dlatego bo tego mleka teraz nei pije bo przeciez mm zatwardza kupki .Ja jak przeszlam na ten bebilon to Oskar zas nie ma zatwardzen jak po tym bebiku ,u nas teraz juz te mleko w biedronce zdrozalo i kosztuje prawie 43 zl :ohmy: pomimo tego ze jest drogie to jeszcze zdrozalo :angry:
A ja zauwazylam ze jak Oskarowi wyszly przednie zabki tak skonczyl sie katar a mial go 3 miesiace ,a ja myslalam ze to alergiczny ;)

12 lata 11 miesiąc temu #282215 przez nikita
hej więcej co ze ja tez tęsknie za brzuszkiem a co najlepsze moja kuzynka i dwie moje znajome sa w ciąży :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #282221 przez mely10
a ja nie tesknie :) moge mojä Nelke ter :) przytulac ile chce i wygladam jak czlowiek :) :blink: :blink: drugie dziecko owszem jak mi ktoras urodzi :lol: :lol: :silly: :blink:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282226 przez sylka
U mnie na marzec ma termin szwagierka i fajnie patrzeć jak jej brzuszek z Mają rośnie. Fajnie kupić jej takie małe ciuszki :) Niedługo poprzeglądam ponownie ciuszki po Kubie i co takie neutralne to jej dam :D a wiadono pajaców, śpioszków i bodów nigdy za wiele :P :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #282230 przez mely10
Sylka ale u was sniegu,pozazdroscic.ja bylam dzisiaj z Nelka na spacerze i tak zino mylslam ze i uszy odlecä,a czapki nie zaloze bo wygladam gorzej niz zle :ohmy: :ohmy: chcialm NNelce snieg pokazac bo nigdy nie widziala :) ale chyba juz stracilam nadzieje ze u nas spadnie :( bylo troche ale jak zeszlam na dol to juz sie zmyl :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #282233 przez mely10
kupialm malej w polsce taki rowerek tylko UWAGA zielony!!!!!nie rozowy :lol: :lol: (ps bo rozowych nie bylo,dopiero na necie znalazlam :( )jest nim zauroczona jezdzi w nim po moieszkaniu jak krolowa i wysiadac nie chce.jak cieplo bedzie to bedziey po dworzu spacerowac,napewno bedzie miala frajde :lol: wsadzalismy ja do roznych pojazdow i plakala,a w tej zabce siedziala jak zaczarowana i ja wzielismy :lol: :lol: :lol:
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282235 przez mely10
wiecie tak sie patrze na ten rozowy i bule mam ze mamy zielony :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: nie wiedzialam ze sa takie rozowe :( :( :(

my mamy taki
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #282244 przez sylka
Zielony ładniejszy :D Nely z w óżu na nim pieknie się i tak prezentuję, ją całą widac :D a tak to zlałaby sięz rowerkiem :D a tak z daleka mozna podziwiać różową królewnę :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #282246 przez mely10
sylka napisał:

Zielony ładniejszy :D Nely z w óżu na nim pieknie się i tak prezentuję, ją całą widac :D a tak to zlałaby sięz rowerkiem :D a tak z daleka mozna podziwiać różową królewnę :kiss:

:lol: :lol: :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #282250 przez sylka
moje dziecko szlaeje nadaje na przemian z rózną intonacją babababba mmamamama i tak w kółko ubaw mamy po pachy :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #282259 przez ifka
Melcia mi też bardziej widzi się ten zielony :woohoo:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #282308 przez nikita
mely sylka ma racje królewnę musi byc widać :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka