BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #282842 przez justysiak83
Hej laseczki.
U nas zima na całego, byliśmy dzisiaj na spacerku, ale bylo fajnie. Ale wiecie co, musiałam kupić taki śpiworek ocieplany do wózka bo okazało się że moja spacerówka ma jeden dewekt, ta osłonka przeciwwiatrowa jest za krótka i jak mały siedzi to nie da się zapiąc, a u nas spory mróz i bez osłonki to troche zimno. Więc pojechałam do sklepu i kupiłam takie coś... allegro.pl/at-spiworek-spiwor-do-wozka-9...row-i2034897897.html i super jestem zadowolona i Domiś też :)
a poza tym chciałam dzisiaj kupić bączka i nigdzie nie ma :( buuu
Sylwira :lol: :lol: :lol: :lol:
Boniucha sory ale ja tez się chichrałam jak czytałam o twoich upadkach :silly: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #282867 przez ifka
śpiworek super.Widać,że cieplutki :) .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282878 przez nikita
śpiworek super, ja sie tez zastanawiam nad kupnem ale mam taki od wózka tylko on mi trochę nie pasuje do sanek bo sie zaokrągla na gorze :( :(

dlaczego mi nikt nie powiedział ze w tym tygodniu jest dzień babci i dziadka co :unsure: :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu #282937 przez sylwira1721
Justysiak ja mam bączka kupilam go w sklepie z zabawkami :)

Nikita w tym tyg jest dzien babci i dziadka :)

jak to nikt ci nie powiedzial przeciez ja ci mowilam :P

12 lata 11 miesiąc temu #282954 przez sylka
justysiak mam bardzo podobny spiworek i spisuje sie super :)

ifka :kiss: :kiss:

sylwira robiłaś babkę :blink: :unsure:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 11 miesiąc temu #282960 przez sylwira1721
Sylka nie robilam bo trzec sie nie chcialo :lol: :dry:
a z tym szpitalem to zeczywiscie ładnie se polecieli!! :huh: banda debili

12 lata 11 miesiąc temu #282962 przez sylka
Weź porażka :( Muszę sprawdzić na ile leki mi starczą i próć do rodzinnej z nadzieją że mi wypisze i może wystawi skierowanie na USG jak może...

12 lata 11 miesiąc temu #283060 przez sylwira1721
a co tu dzis tak pusto :dry:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283212 przez pulpecja
pewnie o tej porze nikogo z Was nie ma...weszłam się pozytywniej nastroić, bo miałam smutny wieczór a tu niestety nie mam o czym czytać, bo nic nie popisałyście...chyba wszystkie korzystacie na maksa z zimy :lol: :blink: a u nas napadało zeszłej nocy a dzisiaj już plusowa temperatura niemal zmyła górę śniegu :( szkoda !!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

bombel my w sumie nie jeździmy na nartach, mój M. jeździł troszkę, ja bardzo dawno temu...a poza tym z naszego wyjazdu jednak nici, zostajemy w domu i na jeden dzień skoczymy tu u nas do Andrzejówki, oczywiście jeśli śnieg dopisze ;)
buźka Kochane :*

12 lata 11 miesiąc temu #283214 przez mankowa
Hej hej , sobie slodko spicie :))
sylka ja tez bylam kiiedys na takim weselu gdzie trebacze ze strazy grali :))tak az sie wlos na skorze jezyl gdy grali.
Nie wiem co sie dzieje, moj M chyba przechodzi depresje, chodzi smutny, nie usmiecha sie, wysmysla rozne inne rzeczy by sie z dzieckiem nie bawic ale mu na te inne rzeczy nie pozwalam bo Gabi strasznie za nim placze az mi sie serce kraja, jak on wychodzi z domu a dziecko az cala trzesie sie z rozpaczy i daje w placz, az mi jej szkoda, bo mam wrazenie ze ona wtedy czuje sie taka opuszczona , ale chwila ze mna i jest juz ok, bardzo nie lubie tych momentow kiedy moj M wychodzi z domu, ech.... bardzo chcialam miec drugie dzidzi ale poki moj M ma malo czasu dla nas to nie ma sensu, bo ja sie zachlastam miec wszystkie obiowiazki na swojej glowie, a jeszcze warto byloby pojsc do szkoly i pojsc kiedys do pracy, ech.....

12 lata 11 miesiąc temu #283233 przez justysiak83
Hej.
Ale u nas kiepska noc, mały podziębiony, ma lekki kaszelek i troche katarku, cała noc zarwana, teraz w końcu poszedł spać.
Wczoraj byliśmy na spacerku i nie wiem czy sie wtedy przeziębił czy może od dziadka (bo zasmarkany chodził :angry: ).

A to z wczorajszego spacerku
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #283262 przez sylka

Dominik widać zadowolony ze spacerku i zakupu mamy. Myslę że katarek njprędzej zapał od dziadka.

12 lata 11 miesiąc temu #283267 przez justysiak83
Mnie 9 lutego czeka kontrolna wizyta w centrum zdrowia dziecka i niestety nie ma osobnego odziału na te wszystkie wylewy poporodowe i wizyty mamy na oddziale onkologicznym niemowląt i dzieci :huh: :huh: :huh: za każdym razem na tydzień przed wizytą boli mnie brzuch jak sobie pomyśle ile znowu dzieci po chemii zobacze w chusteczkach na głowie... :( i za każdym razem wracaja wspomnienia w tego tygodnia spędzonego tam z mamami które mają dzieci z tak ciężkimi wadami serca ze lekarze im wprost mówili że nie ma szans...

12 lata 11 miesiąc temu #283269 przez sylka
3mam kciukiby kontrola okazała się tylko rutynowa i wszystko ok było. Sama pamiętam jak martwiłam sieczy krwiak u Kubusia się wchłonie i czy będzie wszystko dobrze.

12 lata 11 miesiąc temu #283270 przez justysiak83
Już ostatnio nam powiedzieli że wszystko ok, wchłoneło się itp. jeszcze tylko jakaś pozostałośc została...ale na kontrole będziemy jeszcze pewnie z rok jeździć...ehhh
Dobra zmieniam temat, piękna pogoda u nasn\, słoneczko święci i -7 :ohmy: do ile stopni można wychodzić na dwór z dziećmi?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka