BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #285098 przez megi23
super pulpecja my dzis zaczynamy walke juz mojemu S mowilam ze jak uspimy malego do lozeczka laduje dalam mu nowa posciel zeby bylo mu przyjemniej spac

moj maly wlasnie wszamal jaglanke na mm z musem jablkowo dyniowym pomagal sobie raczkami kleij sie strasznie hwhw :P :lol: na obiad szwagierka robi barszcz bialy i nalesniki maly ma szpinakowa ale dam mu i barszczu wczoraj szwagierka zrobila mi i malemu mielone na wodzie z marchewka i oczywiscie jadl z nami malo bo malo ale zawsze cvos nowego zje.. ehh kiedy beda te zeby u was jak w ogrodku rosna a u nas ni widu ni slychu..poza tym ze sie slini strasznie i gryzie dziaslami co sie da :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #285104 przez boniucha
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Czy Wasze dzieci też ssą szczoteczkę jak im myjecie ząbki?! Czy w takim razie powinnam przestać używać pasty?! Czy w końcu się nauczy :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu #285112 przez pulpecja
boniucha u nas jest problem abym to ja umyła ząbki Kasi, za chiny nie da mi szczoteczki :) sama myje na zasadzie gryzienia :)

pamiętacie może dziewczynki stronę z zabawami dla niemowląt ?? chciałam podesłać koleżance i nie mogę znaleźć :(

12 lata 11 miesiąc temu #285114 przez sylka
stronka z zabawami :) dzidziusiowo.pl/rodzina/mamy-dziecko/121.html

PAsty dla dzieci są bez fluoru wiec mogą je zjeść i nie zaszkodzą. KUba otwiera buzię a ja mu szoruję nie zasysa szczoteczki. Zalezy Boniucha jakiej używacie, zwykłej czy tej na palec? Jak sam myje to raczej wsadza i wyjmuje z buzi :P

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285116 przez nikita
pulpecja napisał:

nikita to witaj w KLUBIE ;) chcesz książęczkę to poczytania o metodzie nauki zasypiania ?? jak coś to daj maila ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu #285124 przez pulpecja
sylka Dzięki :kiss:

nikita wysłałam :)

mamy dzisiaj kolędę a ja nie mam nawet białego obrusu :ohmy: :huh: nie używam takich rzeczy, rok temu mama mi pożyczyła a teraz zapomniałam :( idę chyba zaraz na spacer i może gdzieś coś kupię :huh: papa i do potem :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285142 przez nikita
mnie kolęda ominęła hi hi ale ksiądz sie pytał o nas ( nie mamy ślubu) i pyta sie kiedy planujemy, mama mówi ze nie mamy nauk i nie ma czasu ich zrobić a on na to ze jak chcemy to mamy przyjechać do niego i on to załatwi :lol: :lol:
pulepcja dziękuje za maila :lol:

wczoraj byłam na pokazie tupperware ale sie najadłam :silly: :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #285243 przez ifka
:ohmy: :ohmy: :ohmy: Moje dziecko doprowadza mnie dziś do wscieklizny :ohmy: :ohmy: :ohmy: . Od rana się kłócimy we dwie :ohmy: :dry: o ile mozna kłócic się z roczniakiem,ale tak to wygląda.
Cały czas płacze o byle co :dry: :S

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #285252 przez sylka
ifka mam to samo, nerwowo nie wytrzymuję. Na rekach wrzask, odłoże też wrzask i nie wiadomo o co mu chodzi. Bierze to co nie może jak powiem nie to wrzask. Już mi głowa pęka. Obiad zjadł obejrzał bajke i chwila spokoju była wyłączyłam bajkę i znów zaczyna buszować i marudzić.

12 lata 11 miesiąc temu #285314 przez ifka
sylka,to u nas identycznie jest :dry:.Aż mnie brzuch boli z nerwów :huh: :S i cały czas podenerwowana łaże przez te jej humory :huh: :S .
Dobrze,że J ma jutro wolne,ale ciekawe czy to coś zmieni :dry: .Jutro dzień w kuchni mam w promocji,bo przecież musze coś na ten roczek naszykować :S .

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #285365 przez justyna84
ifka a nie robisz w restauracji :unsure: . Ja tez robie w domu troch :unsure: zamieszania z taka domowa impreza bo trzeba wszystko sprzatac a potem jeszcze do dziecka wstawac . A ile bedziecie mieli ludzi? my 15 osob

Szczeze muwiac to moje dzieecko tez marudne jest moze ta pogoda tak na nich dziala ale Oskar dzisiaj dlugo spal az 3 godz. szok!!! ale ja za ten czas zdazylam sobie wszystko porobic na jutrzejsze urodzinki :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #285389 przez sylka
Dziewczynki prosimy od głosowanie :) www.pampers.pl/pl_PL/Plakat/posterId/1727832988

12 lata 11 miesiąc temu #285419 przez karotka18
hej mamy górną jedynkę w końcu się przebiła ;)

12 lata 11 miesiąc temu #285420 przez nikita
no to polej karotka :lol: :silly:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285459 przez ifka
justyna84 napisał:

ifka a nie robisz w restauracji :unsure: . Ja tez robie w domu troch :unsure: zamieszania z taka domowa impreza bo trzeba wszystko sprzatac a potem jeszcze do dziecka wstawac . A ile bedziecie mieli ludzi? my 15 osob

Szczeze muwiac to moje dzieecko tez marudne jest moze ta pogoda tak na nich dziala ale Oskar dzisiaj dlugo spal az 3 godz. szok!!! ale ja za ten czas zdazylam sobie wszystko porobic na jutrzejsze urodzinki :blink:

justynka robimy w domu, bo bedzie nas 7-8 dorosłych i 3 dzieci z Luska.Duzo jedzenia nie bedzie, ale zrobic trzeba :blink: .Chrzciny mielismy w lokalu bo było na 12 osób a teraz to spokojnie jakos ogarniemy :) .A "imprezka" bedzie od 13, bo Luska tak wstaje do 16, bo o tej idzie spac :silly:

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka