- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
a kiedy mój synek prześpi cala noc
jutro
bo ja bym chciala zrobic w 2 miesiace prawko
Ivka to Wy dzis roczek odprawiacie??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
u nas dalej gorsze dni wrzeszczy i wrzeszczy, piszczy i piszczy i tak w kółko jak wczoraj M. przyjechał to była masakra z tym piskiem, nie odstępowała go na krok i cały czas wrzeszczała na niego, żeby wziął ją na ręce a jak już ją wziął to i tak dalej piszczała ze złości masakra jakaś
hitem było wczoraj to, że nachodziłam się za tym białym obrusem...a księdza gdzieś wcięło i nie było kolędy ale prędzej mój M. coś pokićkał z datami
co do nocy....Kasia po przyjeździe M. nie myślała w ogóle o spaniu, i zasnęła dopiero o 23:30 tylko, że od 23 walczyłyśmy o samodzielne zaśnięcie w łóżeczku a nie przy Tatusiu. M. nakrył się po uszy kołdrą i tylko ciężko oddychał z nerwów,że Kasia tak zawodzi.no ale walka trwała 20 minut (znów krócej niż poprzedniej nocy).obudziła się jednaj już o 3, wypiła pierś i znów walka ale tym razem...10 minut i spała może coś z tego będzie ale powiem Wam, że wczoraj jak ona płakała, to ja w łóżku razem z nią, potwornie męczące jest słuchać jak ona sama wstaje w łóżeczku i żali się a na dodatek M. najwyraźniej mnie nie wspiera mimo,że nic nie mówi, to i tak wiem, że wg niego robię to niepotrzebnie....chciałam tylko obudzić go jak się smacznie rozwalił na całym łóżku i mu wtedy powiedzieć "widzisz jak dobrze Ci się śpi bez Kasi".jak śpimy z nią to często śpi na bocznej desce bo pozwala jej się tak rozwalać Córusia Tatusia co ?? albo Tatuś córusi
mój M. dzisiaj w pracy do 14, potem jedziemy do babć ... ale powiem Wam, że jakoś nie mam ochoty na te odwiedziny
buźka Kochane :*
Justynka wszystkiego naj naj naj najlepszego
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ifka a co Ci się śniło ze mną? Miłego szykowania imprezki Ja mam kupione pierwsze ozdoby na przyjęcie. Serwetki, czapeczki, trąbki, napisy, serpentynki i takie tam
My wczoraj bylismy u dziadków bo w weekend są na wsi i babcia wczoraj zrobiła imprezkę. Kalendarz bardzo się spodobał. Kuba wybawił się z bratem i siostrą Ogólnie odpoczełam i wyrwałam się troche między ludzi a Kuba jaki aniołek u dziadków szok a w domu przed wyjściem tez dawał takie popisy że P. ledwo wytrzymywał a ja tak od rana miałam.
edit.
Pulpeciu miałam wczoraj to samo z KUbą ciągłe wrzaski i złść. Na rączki go brałam chwila spokoju i zaaz odchylał się napięty do tyłu i wrzeszczał, kładłam go to gorzej i tak dogodzić mu nie mogliśmy wczoraj. Ja wyszłam do kuchni wrzask i mamama P. poszedł z psem to płakał na korytarzu póki nie wrócił v=co go brałam do pokoju to dreptał na przedpokój. Dziś spokój narazie choć jak czegoś zabronię to bek.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wlasnie kupuje nowy podgrzewacz obm i padl wczorajac nie moge byc bvez..
allegro.pl/jedyny-oryginalny-podgrzewacz...ddy-i2014503139.html
taki mam nadzieje ze bedzie lepszy i butla nuka sie zmiesci yy musze konczyc bo maly wstal na jedzenie
dzusta najlepszego buziole ode mnie i Tymciua
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocka u nas standardowa, po3-4 godz. snu pobudka, ale juz troche poczytałam (książeczka od Pulpecji ) o tym i wychodzi na to,że ona sprawdza czy wszystko jest tak samo jak w chwili gdy usypiała.Czyli: czy mama ją lula, czy ma monia itd.... .Ogólnie to wszystkie dzieci się budzą ok.7 razy w nocy,ale jedne potrafia póxniej same zasnąć a inne nie .
Póki co u nas główny błąd to taki,że ją "lulam",ale jak tego nie zrobię,to się nie pośpi albo zasnie po kolejnych kilku godzinach .A na taką walkę jaką toczysz Pulpecja (podziwiam ) póki co nie mam siły.
Mój J chętnie by widział Lusię śpiącą całą noc u siebie,ale jak płacze w nocy to nie słyszy i nie wstaje a ja po całym dniu z nia padam na dziub
A, dziewczynki z tego co piszą to ważne jest,żeby dziecko przed tym nocnym spaniem miało przynajmniej 4 godz. aktywnosci.Ogólnie pomiędzy drzemkami ok.4.
Sylka nie pamiętam juz teraz co mi się sniło .Od razu miałam napisać,ale jakos zleciało i zapomniałam a teraz to juz w ogole
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa