- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Maly teraz spi my zjemy obiadek z wczorajszych resztek a potem mykamy na spacerek
Wczoraj ustalilismy ze rzed roczkiem jedziemy do niemiec do babci ciekawe jak bedzie czy sie bede nerwowac ale powinno byc ok ,dlarego tez sie zgodzilam na ten wyjazd ,mam nadzieje ze babcia mojego M nie wymysli tez ze chce jechac bo wtedy to nigdzie sie nei ruszam (bo ona ma takie pomysly ma 78 lat ale jest pelna werwy)
MILEGO DNIA WAM ZYCZE I DO JUTRA
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
sylka napisał:
sylwirka tak ja pytałam o pampki ale mnie interesują też dada jakby co to dawaj nam cynkasylwira1721 napisał:
A co będaNikita to ty chyba pytalas o pampersy z promocji??
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja właśnie wysłałam zapytanie w sprawie kosztu tortu i czekam na odp. w tym tyg bo mam 4 torty na oku zobaczę jaka bedzie różnica w cenie i coś wybiorę.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylka na pewno za tort 100 musisz liczyć
a wczoraj mieliśmy ubaw z Ignacego bo nauczył sie chodzić przy samochodziku trzyma sie oparcia i śmiga a jak zakręca nim to tak go sobie szarpie az wycofa wstawię później filmik to wam pokaże
Ignaś wczoraj miał tylko jedna drzemkę od 11 do 13.30 i o 20 dopiero zasnął, powiem wam ze noc prawie całą przespał taki byl zmęczony, przebudził sie tylko ok 24 wzięłam go do nas i tak do 6 spal aż byłam w szoku w końcu się wyspałam
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba codzinnie na 1 drzemkę zależy od dnia 1 godz lub 2 i idzie spać o 20
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny a macie jeszcze piersi nierówne bo ja mam i nie wiem czy one później sie wyrównają mam nadzieje ze tak
nam torta będzie piekła kumpela za free może nie będzie taki piękny ale napewno bardzo smaczny
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do drzemki to od dawna Kuba spał np 2 X 40 min. lub 1 x ok 2-2,5 godz to zalezało od dnia. Nie powiem ci dokładnie od kiedy. Bo w nocy zawsze ładnie spał od 3 mies pomijając czekanie od 7 mies. do 8,5 czy 9 gdy mu wylazły górne 1 i od tej pory znów ładnie śpi.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Lenka 100 latek usmiechu na cpodzien duzooo zdrowka i spokojnie przespanych nocek:-*
Wczoraj maly tez padl nie mial swojej 3 drzemki wiec po kapieli w duzej wannie padl czekam na te lodeczki bo dopiero bedzie mial frajde nie chce mi z wanny wychodzic dzis duzoo sniegu napadalo maly byl grzeczny na sankach i nie plakal bo maz ciagnal ja obok fotki robila i tym razem z karta moje ddziecko prawie juz na nasze lozko wlazi wie zee noge ma podgiac ale nie umie sie dobrze zlapac i laduje na pupie ustalilamz S ze raz w miesiacu bede mu zabawke kupowac edukacyjna poluje na kostke duza manipulacyjna i piramidke bo widze ze maly szuka nowych. Zajec snilo mi sie ze zaczal chodzic mam nadzieje ze zrobi mi niespodzianke i roczek przechodzi aaaa tesciowa wczoraj do nas zebysmy juz o 2 sie starali zeby jedno prazy drugim sie chowalo z deka mamy inne plany chcemy zaczac budowe domu zeby byc jak najszybciej na swoim ,S pytal o podwyzke zobaczymy po 1 czy dostanie trzymajcie kciukasy
Aa maly dzis zrobil numer dalam mu czeikolade dla dzidka on je te gorzka zniosl go maz ale nie chcial mu oddac sam probowal przez papier hehe
Jak narazie tfu tfu ospa go nie dopadla a apropo podgrzewacza tu tesciowa by jeczala ze za duzo pradu idzie a nie chce ckakac do szwagierki grzac wode mam nadzieje ze sie sprawfzi podgrzewaczi nie padnie szybko milej niedzieli dziolchy
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a to nasz filmik
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domis Ty słodziaku Ty, ojjjj usmiech to Ty masz powalający
A Ignaś mały chodzikowy rajdowiec
Foteczki wrzuce jak juz poogarniam ten artystyczny nieład w pokoju jak Lusia wstanie .
A i jeszcze jedno co wybrała:
1. kaska
2.nozyczki
3. różaniec
4. łyżeczka
5. długopis
6. kieliszek
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
jejku jaki Ignas jest zwinny, moja juz prawie dwa m-ce cwiczy chodzenie, ale wciaz chodzi jak pijana, nie umie zlapac rownowagi, bardzo lubi chodzic z dwie rece i za jedna raczke ale nozki sie jej placza, ale zeby tak jak Ignas to nie.
pozdrowka dla wszystkich.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Napisz mi póxniej recenzję rowerka po kilku dniach użytkowania Jak bedzie oki to zamawiamy dla Kubuśka.
edit.
łyżeczkę wybrała
U mnie kładzie się: książkę, różaniec, kieliszek i pieniądze. Napisz mi co pozostałe rzeczy oznaczają
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
EDIT
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa