BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286719 przez Sikoreczka
Justysiak Kuba też wstaje i tańszy breakdance bo cięzko mu się jeszcze na nóżkach utrzymać ale on już by baaaardzo chciał i nie usiedzi chwilki tylko się wspina i wspina i wspina a co za tym idzie i upada i upada.....
Skubany patrzy tylko czy się na niego nie patrzy i jak nikogo nie widzi to na krzesłach się wspina a że stół z krzesłami stoi teraz blisko okna to ja mało zawału nie dostaje jak widze jak on tam przy tych krzesłach sobie tańczy... Musze choinke rozebrać i stół w kąt wsunąć znów

U nas też pogoda kiepska i śnieg taki mokry ale my i tak wychodzimy :) bo już pewnie niedługo się tym śniegiem nacieszymy :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #286737 przez mankowa
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 11 miesiąc temu #286748 przez sylka

Kuba biega przy meblach i uwielbia uciekać. Wczoraj jak się rozpędził to nie zauważył że wersalka się skonczyła i pobiegł przed siebie z wyciągniętymi rączkami jak lunatyk kilka kroczków aż zatrzymal się wpadając na pufę która stoi przed TV by nie podchodził do niego. :D Mówię wam jak fajnie wyglądał biegnąc tak nie wiedząc że sam zasuwa :silly: Jak biegnie to co jakiś czas łapie się mebli. Na nogach stabilnie chodzi i trzymany za rączki nie pląta ich zobaczymy kiedy sam ruszy :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286753 przez pulpecja
olka i sylwirka sprawdzcie maile :)

ifka Lenka Przepiękna :kiss: :kiss: :woohoo: taka Kochana Skromniutka Dziewczynka :) pokoik ślicznie przystroiliście :) torcik widziałam już wcześniej na fb, bardzo w moim guście, taki bez udziwnień prościutki i śliczny :)
a fotka rodzinna rozczula :) bardzo ładnie i jacy na niej szczęśliwi jesteście :) :)

arturek ja też nigdy nie paliłam, mój M. popalał ale jak tylko zaczęliśmy się spotykać to z dnia na dzień po prostu rzucił, bo ja tego nie trawię :silly: a poza tym kicham od dymu papierosowego i nie miał wyboru :)

mankowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mely ślicznie :)

12 lata 11 miesiąc temu #286756 przez mankowa

12 lata 11 miesiąc temu #286761 przez sylka
ja bym nie pozwoliła trącić dziecka, bałabym się że mi dziecko się zachłyśnie czy zadławi. wiadomo to zawsze moze się stać, ale jak mała porcja poleci to łatwiej ją przełknąc niż nawał...

12 lata 11 miesiąc temu #286764 przez mely10
Sikoreczka jezeli chodzi o fotelik to narazie nie jest dla Nelki,ona jest jeszcze za mala do niego,i ta ochrona zamiast pasa jest za wysoko jej glowki i ona ledwo widzi i raczki ma przez to tak wyzej,kopala mi calymi silami zebym nie mogla tego wlozyc,az sie wkurzylam i wlozylam ja do maxi cosi :) nie bede dziecka meczyc.mam nadzieje ze jak podrosnie to nie bedzie juz problemu,ale powiem szczerze ze drugim razem bym go nie kupila.mialam jeszcze mozliwosc oddania go,ale nie bede kombinowac,mamy taki i koniec,kolor mi sie podoba :silly: :blink: :blink: jezeli o mnie chodzi to ja odradzam,ale kto chce to niech kupuje :) :)

Mankowa jejku nie miej zadnych wyrzutow tylko,niech tesciowa spada,ja bym jej jeszcze dopowiedziala pare slow :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 11 miesiąc temu #286767 przez sylwira1721
Agus dziekuje :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #286773 przez mankowa
Mankowa jejku nie miej zadnych wyrzutow tylko,niech tesciowa spada,ja bym jej jeszcze dopowiedziala pare slow :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:[/quote]

Mely no wlasnie, mam nadzieje,ze to sobie przemysli kobieta i nauczy sie cierpliwosci do dziecka, no albo sie juz nie bedziemy spotykac.

12 lata 11 miesiąc temu #286786 przez sylwira1721
A ja zaraz wychodze do pracy! :(

12 lata 11 miesiąc temu #286799 przez boniucha
Cześć Mamuśki! :kiss:
arturek mój M. brał kiedyś tabex i potem nie palił, ale teraz znowu pali...na szczęście nigdy w domu i przy nas - tylko na balkonie - nawet na spacerach nie pali - chyba, że gdzieś pójdzie daleko od nas i potem się umyje :P
no i ja tez próbuję schudnąć :( możemy się nawzajem wspierać :D :kiss:

nikita Ignaś nieźle zasuwa - ja się właśnie zastanawiam nad takim jeździkiem, ale nie mogę się zdecydować czy taki mniejszy jak Ifka czy taki samochodzik... :dry: doradźcie :D

mankowa

justysiak!!! Domiś piękniuni jak dziewczynka :blush: :kiss:

dobra nie piszę już nic, bo nie będzie Wam się chciało tyle czytać na raz :P

a jeszcze tylko Lenka Cudeńko Ty nasze!!! Super imprezka i prezenty :)
ifka gdzie zamawiałaś ozdoby do pokoju?

12 lata 11 miesiąc temu #286821 przez ifka
hej dziewuszki moje :) :kiss:
teraz moje dziecko znów chce jeździć w rowerku to nie popisze z Wami, później sie odezwę jak Lusia zasnie :kiss: .

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286823 przez megi23
hej laski puplecja mam prosbe mozsz mi wyslac na maila te ksiazeczke

a ja dzis w koncu dalam go do lozeczka przelozylam go o 22 i spal mi do 3:30 i potem za hciny sie nie polozyl wstawal mi w lozeczku lub siadal wzielam go do nas spalismy do 6 potem on juz wariacje robi normalnie od 6 m nie przesypia calej nocy wierci sie staje na lgowie spiewa cuda wyrabia mnei ciagnie za lwozy yyyy lub klepie kiedy ja sie wyspie :unsure: :S
no ale nic grunt ze polazl do lozeczka dzis tez tam laduje obecnie w nim spi :silly:

mysmy wczoraj tez byli na sankach i oto fotki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ze mna

a tu tatus ciagnie :D

to na lewo to nasz dom mamy pokoj na gorze na prawo a z tylu garaz i ta zielona siatka tez nasza :)

aaa apropo mankowa tesciowej ja bym juz jej nie wpuscila moja jak poila ostantio malego i jej sie zachlysnal tesc do niej skoczyl ze go udusi :silly: ale ja naucyzlam ze jemu powoli trzeba dawac bo on ma kslonnosc do zachlysniec od malego a on zawsze szybko chce czy pic czy jesc.. wiec bardzo uwazamy na niego podczas jedzenia..
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #286839 przez Sikoreczka
Megi ale macie super zime!!! u nas to już prawie nie ma śniegu :( fotki śliczne.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286845 przez megi23
to z wczoraj fotki ta u nas jeszcze dzis rano padalo .. no tylko na sanki musimy isc we dwoje bo tak on placze bo mnei nie widzi tylko plecy :S

wlasnie dumam co mu zgotowac i zrobie rosolek a miesko ziksuje kurde normalnei przechlapane jak dziecko zebow nie ma :(

a zeby bylo smieszniej przegryzl juz 2 smoki jeden do spanai jeden z butelki ... :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka