BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287234 przez nikita
justysiak a nie lepiej taki samochodzik jak Ignaś ma co na filmiku jest :unsure: na dłużej mu starczy
ale mi sie spać chce

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287240 przez Monix
Kubuś buziole!!! :kiss: :kiss:

arturek ja jak kiedyś rzucałam palenie, to pomogły mi plastry NIQUITIN. Jak dla mnie rewelacja. W ogóle mnie nie ciągnęło do fajek. Polecam.

Dziewczyny fajne te rowerki. Widać, że sprawiają dużo frajdy :)

Słyszałyście, że zima idzie? Kurka, a już miałam nadzieję, że jednak nie zawita do nas w tym roku... Dziś ponoć ostatni ciepły dzień :cheer:

nikita mnie się też spać chce strasznie. Już drugą kawkę dzisiaj spijam :dry:

12 lata 11 miesiąc temu #287249 przez mankowa
hej, dzieki dziewczyny za wsparcie. Wiadomo, ze nie da sie spokojnie patrzec jesli ktos nie potrafi sie z dzieckiem obchodzic, ona dziala na swoja niekorzysc, bo nie buduje zaufania do siebie tylko wrecz przeciwnie, ze w przyszlosci nie bede chciala gabi z nia zostawic jesli brak jej cierplwosci.

12 lata 11 miesiąc temu #287256 przez sylka
KAwę to i ja zaraz zrobię :P Kuba poszed spać dopiero o 15.00 od samego rana szalał, później marudził, ziewał tarł oczy a za chiny niechciał spać. Dopiero o 15 padł gdy po raz setny go kładłam

12 lata 11 miesiąc temu #287259 przez mankowa
aaa dziewczyny mam do was pytanie, moja Gabryska przez ostatnie dwie nocy beczy zasypia bardzo ladnie a po 3 godzinach zaczyna sie krecic , wiercic i beczy w glos w zaden sposob nie mozna jej utulic, wiec dopajam ja w nocy to ziolka to mleko, kurde nie wiem o co chodzi czy tak moze reagowac na zeby? czy wasze jak szly 2 lub 3 to tez takie nie dobre dzieciaczki byly?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287262 przez sylka
U nas jak 1 szły to pobudki były pierwsza po 3 godz a kolejna po 30-60 min i tak cala noc. 2 przeszły niezauważone. Teraz czasem ok 24 Kuba się przebudzi ale wezmę go na rece przytulę i kładę z powrotem i śpi do rana. Może coś jej ięśni, KIlka razy KUba miał tak e wzeszczał jak opętany, prze.ewał sięw rękach a nie mozna było go dobudzić. Jak sięobudził uspokoił się i zasnął.

12 lata 11 miesiąc temu #287263 przez nikita
ja kawy nie przełknę a tak mi sie spać chce ze chyba do Ignasia pod kocyk wejdę :silly: :lol:
mankowa mój Ignaś tak codziennie ma ze sie kreci i budzi ale idą mu dolne dwójki wiec to chyba od tego

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287266 przez ifka
mankowa u nas kiepskich nockach to już poematy można pisać :huh: .Póki co teraz mocno nie płacze, ale standard 3-4 godz. snu i pobudka, ale wczoraj wstałam do niej tylko 2 razy i do 4 rano spalą u siebie a tak norma jest,że o 1 juz u nas ląduje :dry: .Przy ząbkach to w ogóle u nas tragedia ryk i wiercenie to norma.

EDIT:

ja kawy nigdy nie piłam ale w ciąży naszło mnie na latte :) i teraz popijam jacobs velvet w skali 1/2 szklanki mleka i 1/2 kawy a i nie szkalnki, tylko z kubka lubię pić czy to kawa czy herbata i kakao obowiązkowo kubek z tym uszolem z nesqika :woohoo:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #287267 przez sylka
Kazde dziecko inaczej reaguje na zabki. U nas teraz i apetyt jest i noce przespane mimo że zęby i da a wcześniej brak apetytu, noce zarwane, ciągłe marudzenie w dzien.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287273 przez ifka
u nas chyba kolejne zębolki, bo jak jej wyszły te dwojeczki to raczej nie powinna się już drapolić po dziąsełkach i ślinić, jak myślicie dziewczynki?I kupy nadal rzadkie :S :X

Bo ona znów wszystko do buźki i litry sliny :ohmy: :huh: :S

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #287275 przez mankowa
mam nadzieje,ze to zabki to jakos przezyje chyba, bo teraz miala 3 dniowke goraczkowala trzy dni i 4 dnia wysypalo ja i sobota i niedziela nocka byla straszna ryk przez kilka godzin. Jak bylby to noworodek to myslalbym kolka ale teraz ? zeby, moze brzuszek ,kurde chcialabym jej jakos pomoc i nie wiem jak , za to ja sie wkurzam bo zadne tulenie, kolysanie nie pomaga,ona wierci sie rzuca , kazda pozycja zla,czyli tak ok 2,5 gdoziny walki a pozniej o 4 nad ranem zasypia i jest ok....

12 lata 11 miesiąc temu #287276 przez mankowa
ja ifka slyszlam,ze jak kly ida ze to bardzo bolesne dla dziecka, ale jak sylka pisze kade indywidualnie reaguje.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287282 przez ifka
qrcze ona juz ma 3 dwójeczki na wierzchu, jedna słabo widac ale juz tez przebita. Ehhh te nasze dzidziusie :S :kiss:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287283 przez Monix
mankowa napisał:

ja ifka slyszlam,ze jak kly ida ze to bardzo bolesne dla dziecka, ale jak sylka pisze kade indywidualnie reaguje.

Zgadza się. 3 podobno wychodzą wyjątkowo boleśnie i długo :S Ale oczywiście zdarzają się wyjątki od tej reguły ;)

12 lata 11 miesiąc temu #287289 przez sylka
U nas wyszły 3- 2, 4 tez już czuć i czuć już górne 3.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka