BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286957 przez ifka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

J pojechał do LIDLA bo maja byc bodziaki od dziś. Ma luknąć jak to gatunkowo wygląda.

jak pogoda dopisze,to może wybierzemy się dzis nad morze :woohoo:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286962 przez nikita
ja mam 2 bodziaki z Lidla i sa ok, nie wiem jakie są teraz :silly: a i kupiłam w biedronce te haggisy z promocji 87szt za 40zl

12 lata 11 miesiąc temu #286968 przez ifka
nikita napisał:

ja mam 2 bodziaki z Lidla i sa ok, nie wiem jakie są teraz :silly: a i kupiłam w biedronce te haggisy z promocji 87szt za 40zl

hahhahahaha :lol: :lol: :lol: dobre :lol: :kiss:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #286970 przez mely10
nikita napisał:

mely10 napisał:

a tu moja Nelka na swojej zabce :) uwielbia w niej jezdzic :) siedzi i oglada cla mieszkanie :) jak tatusiek przychodzi z pracy to pierwsze co podroze w zabce :)

a to mój Ignaś na swoim lisku :lol:
ale nasze dzieciaki zmotoryzowane są :silly:

hihihi no :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286992 przez ifka
mely10 napisał:

dziewczyny a jak to jest u was na basenie?bo my zesmy sobie(dzieki Bogu)5 fotek zrobili i troche kamerka nakrecilam ,a podchodzi do nas ratownik i przeprasza bardzo uprzejmie ze jest zabronione fotografowanie i krecenie ze wzgledu na prywatnosc itd bo ludzie sie skarzyli itd,zesmy grzecznie wszystko schowali ale na szczescie udalo nam sie zrobic pamietke pierwszego käpania :lol: :lol: :lol:

Melcia nie wiem jak to u nas jest,bo jeszcze nie bylismy z małą na basenie, ale moim zdaniem lekka przesada :huh: .Przecież film kręcicie czy robicie zdjęcia wyłącznie dla siebie na pamiątkę i żadnego z Was nie obchodzi kto tam w tle się znajduje :S :dry: .To tak samo na plaży czy każdym innym publicznym miejscu ludzie powinni się bulwersować.Bez sensu :huh: . Takie moje zdanie :)

EDIT:
jak dla mnie body z Lidla ok. Kupione i obejrzane :blink: :) .Skarpety maja fajne grube,ale bez ABS :dry:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #287035 przez boniucha
Melcia my na basenie robiliśmy tel fotki i filmiki i nikt nam uwagi nie zwracał :)
i tak jak Ifka pisze - jeżeli basen nie zastrzega sobie jako miejsce to ludzie nie mają nic do gadania :)

ja też rano poszłam do Lidla i kupiłam 2 bodziaki - wyglądają ok jak na tę cenę - poprzednio były bardzo nie wymiarowe, ale teraz są inne :)

12 lata 11 miesiąc temu #287048 przez megi23
sylka napisał:

hehehe u nas już niedługo...

Kuba szaleje bo zaraz MAniek Złota Rączka a ten si ecieszy jak mysz do sera jak widzi MAńka lub Klub Przyjaciół Myszki MIki :P

hehe moj oprocz manka i myszki miki to jeszcze ul i piraci z nibylandi normalnei jakbym te bajki wlaczala 24 na dobe to by siedzial z buzia rozdziawiona i ogladam ale wstretna mama :P nie daje duzo ogladac :)

maly zaspal rosolek zrobiony

a maz jeszcze nie wie bo ma kontrol w robocie... no jakas tragedia z tym rokiem a to dopiero poczatek :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 11 miesiąc temu #287064 przez karotka18
dziewczynki jestem z siebie dumna już 2 tygodnie minęły a ja nie jem pieczywa :D:D:D nawet mi go nie brakuję

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287072 przez megi23
gratuluje ja jak bylam na dukanie nie jadlam 4 miesiace :) moj tesc nie je 10 lat bo jest na dieie optymalnej ja jem chleb orkiszowy tylko ;) ewentualnie z ziarnami bulke :)

a tak przy okazji wszystkiego najlepszego Kubuniuu rosnij zdrowo :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #287074 przez mely10
dziewczyny co do tego basenu to mam takie samo zdanie jak wy,z mezem bylismy troche obuzeni,ale ratownik mowil ze tak jest w regulaminie :S a moj maz mowi do niego ze my jak jezdzimy na basen to nie czytamy regulaminow tylko idziemy poplywac :ohmy: :) glupota straszna no ale co zrobic.

Karotka a czemu nie jesz pieczywa(dieta?)pomaga to??ja bym nie wytrzymala,co jesz w zamian???

12 lata 11 miesiąc temu #287096 przez sylka
megi u nas UL też wymiata, Piraci z Nibylandi obejrzy ale tak go nie wciągają :)

Kubusiu wszystkiego najpeszego na kolejny miesiąc :D

Moje dziecko marudzi trochę i nie chce spać a za chwilę siada i samo się bawi. Normalnie jak w kalejdoskopie. Denerwuje mnie to że nie ma stałej pory drzemki jak kiedyś i nie wiadomo o której zaśnie. Odkąd ma 1 drzemkę to wszystko do góry nogami z dziennym spaniem.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287097 przez megi23
aa tu ktos pytal o danonki czy ktos daje ja daje malemu sa jak danio na twarozku maly je uwielbia najpierw dawalam male teraz 1 dziennie duzy do tego biszkopciki :)

moj wlasnie wstal placaac siadl na lozku i wycieral pielucha lzy heh.. teraz juz na kolanach przy kompie ze mna ide rosolek mu dac a pozniej kurczaczka :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287108 przez karotka18
ja sie nie odchudzam , nie jem dlatego ze widziałam program co dodają do różnego rodzaju pieczywa i od tamtej pory jakoś podświadomość mi blokuje może mi przejdzie za jakiś czas , a zamiast jem tak jak zawsze dzień zaczynam od kawy w miedzy czasie kilka plasterków wędliny albo sałatka jak jest ale przeważnie jak sie opije kawy to juz nie chce mi sie sniadania jesc

Dziekuje za życzenia i równiesz wszystkiego dobrego dla solenizantek i solenizantów spoznione ale szczere. nigdy nie mam głowy do dat. :*

12 lata 11 miesiąc temu #287150 przez justyna84
Melka a ja jak bylam na basenie w niemcach to nei zabraniali nam robic zdiec:)
a u nas to nei wiem bo jeszcze nie prubowalam wchodzic z aparatem

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287232 przez justysiak83
Karotka 100 latek dla Kubusia
[/b]
Mały właśnie ucina sobie drzemkę. Mely i Nikita super te wasze pojazdy, ja tez się zastanawialm nad jakims pchaczem i chyba kupie ta żyrafkę z biedronki.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka